Bryllups- & bikinibootcamp: Skønhedsfavoritter

Næstsidste del af Bryllups- & bikinibootcampen handler primært om at skrubbe og fugte. Sådan at hylsteret kan stråle finest muligt på den store dag (eller på stranden). De fleste af favoritterne der er med her, er nogle jeg også bruger til daglig og I har set en del af dem før. Således gør de det altså også ud for denne måneds skønhedsfavoritter.

Men jeg er, indrømmet, til den lidt dovne side, når det kommer til at pudse og polere, så jeg har gjort en ekstra indsats på det seneste i anledning af brylluppet og forsøgt at være lidt mindre doven.

Det er derfor bare det jeg ved virker (og brugt lidt flittigere) og ikke nogen rabiate tiltag, jeg har kastet mig ud i på skønhedsfronten.

Og så har jeg suppleret med lidt flere professionelle behandlinger end jeg plejer (zoneterapi, spraytan og ansigtsbehandling), men de kan få deres eget indlæg, for har prøvet nogle lækre ting, jeg gerne vil fortælle jer om.

Kokosolie
Den her ovenfor fra Evanesce er det bedste af det bedste, dødlækker og i en pæn krukke, men jeg bruger også gladeligt, den jeg har i køkkenet. Til tørre hårspidser, som hårkur (fordel 1/2 tsk i håret og lad det sidde natten over, vask ud om morgenen), som bodyoil, til at fjerne makeup, som ansigtsolie og meget mere.

Beauty Sleep Mask fra Amazing Space
Denne her bandit kommer man på om aftenen i stedet for dagcreme og så vågner man ellers op i forskønnet udgave, med blød, glat og fugtmættet hud. Kan både bruges natten over eller i 20-30 min. (mens man læser eller ser fjernsyn).

Jeg prøvede den første gang under en behandling hos Pure Senses og var så vild med resultatet at jeg måtte købe masken med hjem.

Moisture Surge Intense fra Clinique
I orker nok snart ikke at høre mere om min dehydrerede hud, men den er altså evigt tørstig og for tiden er det denne her creme, der hjælper med at slukke tørsten og det gør den godt.

EGF Serum fra Bioeffect
Det er dyre dråber, men hold nu op hvor de også gør en forskel. 2-3 dråber om aftenen et par gange om ugen, gør underværker for min hud. Det kan allerede ses morgenen efter, men den gør også godt over tid.

Børster fra Karmameju
En børste til tørbørstning af kroppen og en til ansigtet. Skruer op for blodcrikulationen og gør huden jævn, blød og strålende.

Jeg børster ikke hver morgen, men prøver at blive bedre til det. Får ca. gjort det 2-3 gange om ugen.

Wedding Masque fra Aveda
Altså den måtte jo med bare pga. navnet, men når indholdet så samtidig er et hit og får huden i ansigtet til at stråle, så er der ikke et øje tørt.

Micro Polish Cleanser fra REN
En af mine yndlingsansigtsscrubs. Kornene har den helt rigtige størrelse og huden efterlades helt blød og glat. Jeg masserer den forsigtigt i små cirklende bevægelser på fugtet hud i et par minutter og skyller så af.

Foxy Salt Body Scrub fra Karmameju
Dejligste bodyscrub med salt og olie, der både eksfolierer og plejer på én og samme tid. Man kommer babyblød ud af badet og kan bare duppe vandet af og hoppe direkte i tøjet. Bodylotion er ikke nødvendig efter en tur med en.

ionezyme fra Environ
Fugtgivende serum som min hud labber i sig. Jeg bruger den inden dag og natcreme og efter behov. Indeholder masser af hyaluronsyre og andre fugtboostende og -bindende ingredienser.

Lipscrub fra Sephora
Smart lipscrub i stick, som man gnubber i cirklende bevægelser over læberne for at eksfoliere dem blidt. Tør det derefter af og kom læbepomade på. Voilà kysseklare, bløde læber.

(Visited 4.171 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Vil bare lige gøre dig opmærksom på, at kokosolie er en meget tilstoppende olie, hvis man bruger den som ansigtsolie og beholder den på. Den er dog fantastisk som makeupfjerner, men det er vigtigt, at man renser den af igen. Mandelolie eller hybenkerneolie er mindre tilstoppende alternativer, men du gør selvfølgelig som du har lyst til (og det her er på ingen måde ment negativt, blot informerende! :)) Håber du får en skøn bryllupsdag ❤️

    1. Tusinde tak Andrea <3 Har godt læst det flere steder (men også det modsatte), men har ikke oplevet det i praksis. Og så fint at du skriver det, det er bare dejligt. Men god idé at lade være med at lade olien blive på huden, hvis man oplever den stopper i alle tilfælde :) Kram Emily

  2. Hej. Tak for en dejlig blog. Og så en lille service meddelelse, EGF serum bør ikke benyttes sammen med andre produkter da det mindsker effekten af netop EGF. Mvh en trolig læser af dig og Anettes beautyspace ;-)

    1. Du har så ret Annie, jeg kommer tit til at være sådan lidt ‘more is more’ når det kommer til hudpleje ;) Jeg retter lige i teksten. Kram Emily

  3. Sikke en masse lækre ting. Jeg synes sådan noget pleje ofte er dyrt og lettere bøvlet.. Så det er dejligt at høre lidt om hvad andre synes, der fungerer :) Der er alleree røget et par af dine anbefalinger på min ønskeliste. Jeg er allerede gift så skal ikke være bryllupsklar, men det gør måske i virkeligheden ikke, at jeg trænger mindre til lidt pleje af mit (trætte) mor-ansigt ;) Tværtimod. Tak for tips :)