Oui!

En hel, lille sommergarderobe af neglelak inspireret af parisiske kager og godter? Mais oui! Lad mig præsentere essies sommerkollektion. Og forhåbentlig inspirere jer til fine, farverige sommernegle à la franske macarons og andre søde sager fra Byernes By. Bedre bliver det næsten ikke. Det skulle da lige være navnene på lakkerne, der i bedste essie-ånd er fiffige og bl.a. tæller s’il vous play, blue-la-la og baguette me not 

Nedenfor byder jeg på macarons, de smukkeste sommerfarver til fingrene og mine egne fotominder fra Paris.

For Paris er altid en god idé ♥

Min favorit éclair my love i selskab med s’il vous play og baguette me not (ringfingeren). Kunne selvklart ikke bare nøjes med en farve og er vild med det legende og sommerlige resultat.

(Visited 3.235 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Og fine, hyggelig arkivglimt også!

  Min lillebror bror i Paris, og jeg har stadig ikke besøgt ham. Overvejer kraftigt at tage derned til dec., når jeg har afleveret min PhD-afhandling, og så hente ham hjem på juleferie.

  1. Ja, det hyggede jeg mig altså også gevaldigt med at lave :)

   Kan du så komme afsted ;) <3 Kram E

 2. Kære Emily

  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad den røde neglelak fra Essie hedder, som er på billedet?

  Dbh

  Rikke