Give your skin a drink

Pssst… det er i øvrigt mine sko til brylluppet, man kan spotte i venstre hjørne.

Fugt, fugt og atter fugt. Skulle jeg vælge en eneste ting at fokusere på i min hudpleje, så blev det at sørge for, at min hud ikke var tørstig.

Tørstig hud ser nemlig ikke bare mere kedelig ud (uden glød, ujævn, træt, tør), den er også langt mere udsat end fugtmættet hud. Derfor bruger jeg altid en form for fugtboost, under min øvrige hudpleje, sådan at huden har et lille fugtreservoir at tære på i løbet af dagen, hver dag mister huden nemlig ca. 20% af sit vandindhold pga. påvirkning inde- og udefra.

For vand er hudens bedste ven, både indvendigt og udenpå. Men udefra skal den være i selskab med noget der holder på og binder fugten for at den kan trænge ind i huden.

Og blive der.

L’Oréal Skin Expert har netop lanceret Hydra Genius. En fugtbooster med bl.a. Aloe Vera og Hyaluronsyre, to nøgleingredienser, som du kan læse mere om nedenfor. Dem vil du nemlig gerne have i din hudpleje!

Hydra Genius er såkaldt liquid care, en hudplejetrend fra Asien, der byder på let, ikke-fedtende hudpleje med en gel-agtig tekstur, der er nem og hurtig for huden at absorbere. Så den fluks kan blive helt plump, frisk og dewy at se på.

Den kommer til 3 forskellige hudtyper og kan både bruges som et fugtboost inden den øvrige hudpleje (det er sådan jeg bruger den) eller slet og ret i stedet for fugtighedscreme og som et godt underlag for makeup, da den gør huden jævn, glat og fugtmættet.

Aloe Vera gel fra aloe vera planten beroliger og fugter som (næsten) intet andet. Og indeholder hudgode mineraler. Dens evne til at trænge ordentlig ind i og dybt ned i huden og sørge for at fugten bliver der, er uforlignelig. Og så skulle den efter sigende også øge hudens elasticitet.

Hyaluronsyre er formidabel til ‘at låse’ fugten i huden og holde på den. Hyaloronsyre kan holde på 1000 gange (!) dets egen vægt i vand. Det er bl.a. den egenskab, der gør at din hud kommer til at syne og føles mere fast og bouncy. En effekt der holder i lang tid. Op til 72 timer når det kommer til Hydra Genius.

Hvilken Hydra Genius skal du vælge?

  • Tør/sensitiv hud – du har følsom hud, der måske nemt bliver rød eller irriteret.
  • Normal/kombineret hud – din hud har tendens til at fedte lidt på hage, næse eller pande og er normal eller lidt tør på kinderne.
  • Normal/tør hud – du har en hud der hverken føles tør eller fedtet eller der er til den tørre side.

(Visited 2.776 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

    1. Åh det var en træls ting ikke at kunne tåle, men ja det er den, men du må finde en lignende sag uden aloe og så blot med hyaluronsyre :) Kram