Bryllupsrejse: Barcelona

Allersidste del af bryllupsrejsen. Eller ret skal være ret. Efter Barcelona fulgte små tre dages køretur op gennem Europa, med et par korte stop og overnatninger. Men den egentlig rejse slutter her. I alle tilfælde den spændende del. Også selv om vi hyggede os helt mægtigt, dér på hjemturen. Med køreknas og lydbøger og udveksling af minder fra turen og ikke mindst brylluppet. Det var faktisk helt godt, sådan at strække hjemrejsen lidt i langdrag. Så var der god tid, til at fordøje og bearbejde det hele, nå ja og blive lidt følsom omkring det ♥

Vi havde tre overnatninger/to hele dage på en campingplads udenfor Barcelona (ude ved lufthavnen), hvor vi fik en plads i første række, helt ned til stranden. Magisk. Jeg kommer nok aldrig til at have så udsøgt beliggenhed, som vi havde det i autocamperen på bryllupsrejsen.

Den ene dag brugte vi inde i selve Barcelona, på at slentre, shoppe, spise, drikke sangria og St. Moritz, spise mere og alt i alt have en ret vidunderlig dag. Det var dejligt med lidt storby-vibes og muligheder, efter at vi havde ‘været helt ude på landet’ ved Biscayabugten. Desværre endte dagen også med at vi strandede inde i Barcelona grundet en taxastrejke (bus ud til campingpladsen, der ligger 20 km udenfor byen, kørte kun til kl 22) og efter mange timers søgen efter et sted for natten, måtte tjekke ind på et alt for dyrt hotel. Der egentlig ikke var meget for at have os. Men der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget og selvom værelset og den indledende service ikke var pengene værd, så var morgenmadsbuffetten det. Det føltes som den vildeste luksus ovenpå små to uger i autocamper.

Efter at have spist morgenmad til vi var ved at sprække, driblede vi hjemad mod campingpladsen. Det lyder måske skørt, men vi savnede camperen og ovenpå en lidt vel eventyrlig dag (Barcelona er ikke det allerrareste sted at rende rundt om natten, på jagt efter et sted at sove), så var planen for vores sidste egentlige feriedag klar: Chill i vores camp og på stranden lige udfor. Is, backgammon, læsning, grill badning og sol på næsen. Og sangria i glasset. Verdens bedste sidste dag.

Camping:
Camping 3 Estrellas
C-31, KM186, 2
08850 Gavà – Barcelona

Frokostrestaurant (og genial morgenmad m.m.):
Flax & Kale
Carrer dels Tallers, 74B
08001 Barcelona

Churros:
Churrería Laietana
Via Laietana 46
08003 Barcelona

Tapas:
Sensi
Carrer Ample 26
Barcelona 08002

Is:
Rocambolesc
La Rambla, 51-59
08002 Barcelona

Ps. De andre bryllupsrejseindlæg: Paris, Cap FerretHossegor og Zarautz.

Pps. Meget mere Barcelona (og en ung Emily med pandehår) her. Dog med nogle år på bagen, men en hel del af det holder stadig.

En plads helt ned til stranden? Ja tak!

Vamos! Klar på eventyr.

Hej Barcelona, du er fin er du.

Når man har taget samme kjole på, som pigen på Martini-reklamerne, der hænger over hele byen…

Frokost à la Flax & Kale.

Churros!!!

Havde vi haft en aften mere, vill vi have spist her. Ligger på Carrer del Fonollar, der i det hele taget er en hyggelig lille plads.

Og lidt ‘souvenirs’ blev det også til ;)

Tapas på Sensi. SÅ godt.

Dessert på Rocambolesc – børnenes/iselskerens paradis. Minder mig om Charlie og Chokoladefabrikken.

Vel hjemme på campingpladsen. Overvejede alvorligt en af de her.

Men nøjedes med den spiselige udgave.

Sangria- og spilletid i campen.

Dinner and a movie.

Altså. At få lov at bo sådan ud til vandet. Helt mageløst.

På vej nordpå. Med nye solbriller og hovedet og hjertet fuldt af gode minder ♥

… og med en køre-croissant selvfølgelig.

(Visited 4.879 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Så spændende og inspirerende! Skriver du ikke en tour af camperen..? Hvordan med mad på sådan en tur..? Har I køleskab..? Og er den lejet eller købt..?

  2. Søde Emily, jeg bliver nødt til at spørge hvad tucan står for i jeres #tucanandmeatontour? ☺️ Går ikke ud fra at det er din søde mand der er en tucan ?☺️

  3. Uhh nogle fine billeder :D Den der blæksprutteret på dit billede. Åh, den var så god!!

    1. Tak skal du have Ida. Det var en helt vidunderlig tur. Gad godt lige tage den igen ;) Kram E

  4. Ved du hvilken model camperen er? Vi overvejer at købe en og er på udkig efter noget lignende den :-)

    1. Det er en Fiat varevogn, der er bygget om til camper af Pilote, mere kan jeg ikke huske lige på stående fod… Kram E