Bryllupsrejse: Zarautz

Næstsidste stop på bryllupsrejsen. Zarautz. Helt ud til vandet. Helt ude på landet. Baskerlandet that is. Lidt vildt og råt. Og helt utroligt smukt. Vi boede med en intet mindre end vidunderlig udsigt ud over bugten. For 30 € per nat. Rørende.

Måske man ikke er så heldig, at kunne få en plads i første parket, hvis man rejser midt i skolesommerferien, men der i slutningen af juni, var vi i alle tilfælde heldige og stornød at kunne bo med en udsigt, der ville have været svær at komme i nærheden af, havde det været på hotel eller i et lejet hus.

Campingpladsen i Zarautz var enorm og husede både meget festlige teenagere i telte og fastliggende pensionister. Vi kom faktisk aldrig for alvor ned til selve Zarautz by. For når man bor med Spaniens måske flotteste udsigt og ‘bare’ 400 trin ned til strand med genial surf, så behøvede vi ikke meget mere. Nå ja, det skulle da lige være et sted at vaske tøj og købe croissanter, men begge dele var campingpladsen heldigvis god for.

Da vi havde været der i to nætter og egentlig endelig havde besluttet os for at udforske byen og de omkringliggende bjerge, slog vejret voldsomt om i skybrud og tordenstorm og da det så ud til at ville fortsætte sådan, tog vi en rask beslutning og pakkede sydfrugterne og kørte tværs over Spanien mod Barcelona, hvor turen således går til i næste og sidste ‘kapitel’ af bryllupsrejseføljetonen.

Camping:
Gran Camping Zarautz
Monte Talai-Mendi s/n
20800 Zarautz (Guipúzcoa)
Spanien

Ps. De andre bryllupsrejseindlæg: Paris, Cap Ferret og Hossegor.

(Visited 3.460 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Det ser så skønt ud – jeg har en intension om at udforske meget mere af Europa og gerne Frankrig og Spanien når jeg vender hjem fra Australien næste sommer. :)

  2. Årh, jeg får den vildeste lyst til at køre hele Europa rundt i autocamper, når jeg læser om jeres bryllupsrejse! Får også lyst til at lære at surfe … ?