Bryllupsrejse: Hossegor

Fra Cap Ferret kørte vi et nøk længere ned ad Frankrigs vestkyst og gjorde et lille stop i Hossegor, hvor vi også var på ferie sidste år. Derfor kendte vi området godt og det var således nemt blot at gøre holdt for et døgns tid og alligevel få en masse ud af det.

Det er virkelig et dejligt sted. I særdeleshed hvis man surfer, men også uanset hvad. Og vi kunne godt pønse på at tage en tur dertil igen i starten af efteråret, hvor vores venner også er der, hvis ellers tid og økonomi tillader det.

I Hossegor var vi ikke på camping, men piratparkerede slet og ret autocamperen foran vores vens bar ved Les Estagnots-stranden. Her fik vi, efter en god surf-session, barbecue og sangria på selvsamme bar, Le Surfing for siden at cykle ind til selve Hossegor og spise is. Der ligger en mageløs isbutik, som jeg har tænkt på ofte, siden vi var der sidste år, så det måtte vi selvklart besøge.

Næste dag stod den på morgensurf og for en gangs skyld blev det dokumenteret, da min mand ofrede sig og blev på stranden med kamera og telelinse, mens jeg var ude. Kønt er det ikke, men jeg morer (og koncentrer) mig mægtigt.

Til frokost cyklede vi atter ind til Hossegor, hvor nogle af os fik avocadomadder og pocheret æg, mens andre tog en halv kylling med fritter. Det skyllede vi ned med shopping. Nogle købte en prikket kjole, andre en våddragt. Og sådan er folk så forskellige. Den efterfølgende is var vi dog helt enige om.

Efter endnu en omgang rigtig fin surf pakkede vi atter bilen og drog videre sydpå mod Zarautz i Baskerlandet, hvor turen går til i næste ‘kapitel’ af bryllupsrejsen.

Isbutik:
Les Glaces Romane
31 avenue Paul Lahary
40150 Hossegor, France

Caféer/restauranter:
Le Surfing – også hyggelig bar
6 Place des Estagnots
40510 Seignosse, France

Tante Jeanne – har også morgenmad, isbutik m.m.
45 Avenue Paul Lahary
40150 Soorts-Hossegor, France(Visited 4.252 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Fine billeder! Hvad er det mon for et rødt bånd du har om hoften, hvis jeg må spørge? Har det en bestemt funktion ift. våddragten?

  1. Nej det er bare buksekanten på de leggins, jeg har udover. Har en våddragt med korte ben under. Tror det giver mening, hvis du ser på sidste billede, hvor jeg er ved at tage leggins’ne af :) Ideelt set havde jeg (til de temparaturer der er der) haft en våddragt med lange ben. Klem Emily

   1. Ah, det giver god mening, tak for svaret. Jeg tænkte, det måske var en slags elastisk bæltetasketing til sine nøgler and such. Jeg er nemlig selv på SUP-holdet som nybegynder og har tænkt over opbevaringsmuligheder, når man er ude på vandet :-)

    1. Ah ja, det kunne ellers være smart. Har man en leash om foden på SUP? Der er nemlig en lille nøglelomme i min leash. Eller i den del med velcro, jeg har om foden :) Klem Emily

 2. Fed bryllupsrejse og så lækkert med camper, det vil jeg også prøve en dag. Min kæreste og jeg er (også lige nu) på tredje år på surfferie i området Bilbao, San Sebastian og Biarritz. Vi ELSKER området og kender det efterhånden rigtig godt (dog mest Spanien).
  I år er vi magelige og bor på hotel og AirBnB, men vi har camperet i telt de sidste to. Jeg ved ikke hvor langt vest på I skal, men vi besøgte en fantastisk campingplads nær Santander, som det virker som om I ville elske: “Camping La Paz”. Prøv at Google den…
  Ellers må I have en fantastik tur og sige til hvis I skal have gode tips her sydpå – vi vil I hvertfald bruge jeres når vi kommer lidt længere nord på…

  1. Hej Katrine
   Hvor dejligt at I er på ferie dernede nu. Sådan et dejligt område. Vi er desværre for længst hjemme igen, men vi skal bestemt tilbage igen snart, så tak for dine gode tips :D Fortsat god ferie.
   Klem Emily