Morgensurf

morgensurf6

Solopgang, bølgeskvulp (ok nok snarere seriøs brusen), den bedste workout, glædesrusen når man fanger en bølge og får en god tur. Og det hele sammen med ham man bedst kan lide og et slæng fine venner.

Jeg har virkelig haft den bedste ferie her i Hossegor i Frankrig. Vi har boet bare 50 meter fra stranden og hver morgen gået ned tidligt, tidligt mens det endnu var mørkt, for at se om der var bølger.

Og når vi ikke har surfet har vi solet og daset på stranden, været et smut i Biarritz, spist en croissant eller tre (kan man være afhængig af croissanter?), leget med Otto på fem måneder og Alma på halvandet, læst bøger og bladret i magasiner, drukket sangria om eftermiddagen (vi er næsten i Spanien hernede) og generelt bare stornydt sensommer på fransk.

morgensurf8

Fødselsdagsgaven fra min kæreste. Fineste, bedste longboard.

morgensurf5morgensurf7morgensurf4morgensurf3morgensurf10

Josefin og lille Otto på morgentur langs stranden.

morgensurf2morgensurf9morgensurf1

(Visited 4.033 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Hej Kristina, ja det er et glasfiberbrædt med en trækerne. Vi har købt det i Rip Curl i Biarritz :) Knus Emily

  1. Hej Barbara, vi har bare boet gennem Airbnb. Der findes masser af surfskoler i Hossegor/Seignosse. Eksempelvis Ecole du surf Francais. Jeg var dog ikke selv på surfskole i denne omgang, så kan desværre ikke anbefale nogen. Men fantastisk sted at surfe!!! Knus Emily

 1. Hej Emily,

  Hvor ser det fantastisk ud – er meget misundelig! Må jeg spørge hvor du har købt dit skateboard henne? Mener du har postet et fra Globe på din instagram tidligere, er det det samme board?

  Bedste hilsner,
  Mathilde

  1. Hej Mathilde, det var virkelig også sådan en dejlig tur, kan varmt anbefales :) Det købte jeg, da vi var i Klitmøller (Cold Hawaii Surf shop tror jeg den hed) og det er nemlig et Globe. Det på billedet ovenfor er ikke mit, men tilhører en ven. Klem Emily

  1. Det var det virkelig også :) Og også hårdt, hårdt, hårdt har helt smadrede arme ovenpå al surfen ;) Kram E

 2. Lidt sen kommentar her. Men meget inspireret omkring Hossegor! Er det et fedt sted at surfe? Ser så lækkert ud! Og er der fedt at bo der?? Eller skal man tættere på Biarritz? Mere surf! ???

  1. Det er et mega fedt sted at surfe! Men kan også være vildt og stort og lidt rodet. Men der er helt bestemt gode bølger at komme efter (hvis vind, vejr osv. er med en selvfølgelig). Der er rigtig dejligt i selve Hossegor/Seignosse. Mere stille og roligt (og billigere) end i Biarritz :) Klem E

   1. Ej tusind tak! Fedt. Må kigge mere på det! Tænker combo’en croissant, surf og Bali Bowls må være godt.. :) Og så krydse fingre for mindre og rare bølger :)