NYC Souvenirs

souvenirs ny1

YNDLINGSSOUVENIRS: BLADE & SLIK.

Der har ikke været meget tid til shopping herovre og den fritid jeg har haft, har jeg brugt på at gå lidt på opdagelse og i forgårs på at spise frokost med Trine, der også er herovre. Og det er også mere end fint.

Jeg havde jo et big splurge i Paris, så det var ikke fordi pengene brændte på lommen. Selvom shoppingmulighederne herovre bestemt er fantastiske og lidt til. Jeg er virkelig blevet fristet et par gange eller ti.

souvenirs ny2

Jeg har dog holdt mig i skindet og kun købt de planlagte yndlingsjeans fra Rag & Bone (deres ‘Skinny’ model er fantastisk og sidder så pænt), en Replica-parfume (Beach Walk) i rejsestørrelse og så ellers lidt magasiner og slik, der ikke lige er til at opdrive derhjemme. Er især blevet forfalden til kaneltyggegummi og M&M’s med penutbutter indeni.

Nå ja og så har jeg selvfølgelig også købt en plys-chinabox med pivedyrs-dumplings (!) indeni til Penny og lidt godt til min kæreste og min mor. Det går dog ikke an at afsløre her, for så ryger overraskelsen lidt ;)

souvenirs ny3

(Visited 2.057 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Husk M&M’s med mandler. SÅ gode! Forstår simpelthen ikke, hvorfor de ikke fås i DK.

  God tur hjem :-)

 2. Nu skal jeg ikke kunne sige, om det stadig er tilfældet, men man har nogenlunde fornylig kunnet købe kaneltyggegummi i DK også. Måske det var stimorol der lavede det? Jeg havde i hvert fald en periode, hvor jeg altid købte denne meget julede tyggegummivariant :)

  1. Oh la la! Det må jeg undersøge nærmere, er helt VILD med det og mit amerikanske lager kommer nok til at slippe op snart :( Knus Emily

 3. M&M’s med peanutbutter kan købes i slikbutikken på Fisketorvet, de har faktisk et rigtig godt udvalg af forskellige varianter :)

  1. Nej nej nej, det er jo lige ovre på den anden side af vandet fra hvor jeg bor. Farligt tæt på. Det skal nok ende galt ;) Tak for tippet! <3 Kram

 4. M&M’sne med PB kan købes i de fleste bland-selv-slik butikker, Nam Nam og hvad de ellers hedder.
  Stimorol har desværre droppet kanel varianten, da der var for få som købte den :(

  1. ELSKER at I er slikeksperter, så optur. Dejligt at høre med PB-varianten, for har købt alt, alt for få med hjem og er allerede afhængig. Ævs med tyggegummiet, men så har jeg en undskyldning for at smutte derover igen snart ;) Kram Emily

 5. Hvor købte du dine jeans? Jeg skal til NYC om et par uger og er på jagt efter gode, skinny jeans :)

  1. Hej Maria, i Rag & Bone i Meatpacking, men der findes en del Rag & Bone forretninger i NY, så sådan en kan du næsten ikke misse. Jeg elsker deres ‘skinny’ model og det er 3. par jeg har fra dem (helt magen til, har slidt de andre op). De er lidt pricey, men på mig sidder de perfekt og så holder de farven (mine er sorte) modsat mange andre jeans. Rigtig god tur! Klem Emily

   1. Mange tak! Det lyder sørme godt, og især at de holder farven. Jeg må helt sikkert på jagt :-)