Små ting

Jacks Wife Freda

{Morgenmad i NY hos Jack’s wife Freda}

Ai caramba for en uge! På de helt høje følelsesmæssige nagler med en stormende forelskelse i New York, et meget tiltrængt og glædeligt gensyn med min kæreste og så den vildeste løbeoplevelse til Copenhagen Half i går.

Jeg løb på 1:54:06. Altså hele 6 minutter hurtigere end sidst. Og løb over målstregen med verdens største smil og tårerne løbende ned ad kinderne. Jeg var SÅ glad og SÅ rørt og alting føltes meget fantastisk og sårbart på én gang. Det er lidt svært at beskrive, men jeg var både stolt og samtidig også taknemmelig og ydmyg omkring præstationen.

Set udefra er det hverken specielt hurtigt eller langsomt. Men jeg havde bare så god en oplevelse og fik presset mig selv på en god måde, som jeg kan tage med mig. Og så var det bare en god rute og man blev båret igennem af alle de fantastiske heppere. Tak til alle dem, I er for seje!

Denne uge bliver lidt mere stille og rolig. Jeg skal holde foredrag om blogging, ud at skyde en ny omgang venindebog, til en håndfuld møder og fredag går turen mod Bornholm og siden Ystad.

Jeg håber, at I også får en helt igennem rar uge <3

water dish rag bone

{New York var meget hundevenlig og de firbenede var velkomne stort set alle vegne. Så hyggeligt}

dimes new york

{På dejlige Dimes at spise frokost med mindst lige så dejlige Trine}

thestandard

{ALT ved The Standard, High Line. Havde lyst til at flytte lige ind}

french toast backstage

{French toast backstage til Self-Portrait}

stars and stripes

{Helt forelsket i New York. Og meget ked af at høre om eksplosionen i Chelsea i går}

morgenmad kaffe avis

{Ude godt men hjemme allerbedst. Dejligt at være tilbage i egne rammer og rutiner}

cph half medal

{Helt igennem fantastisk oplevelse til Copenhagen Half i går!!!}

Copenhagen Half

(Visited 3.663 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Ja så dejligt og tak :)
   Og ja, det kan altså gøre enhver morgen bedre at drikke kaffe af den kop <3 Knus E

  1. Haha… sorry! Hvis det er nogen trøst, blev jeg også selv sulten af at sidde og lave indlægget ;) Klem E

 1. Sikke et vidunderligt og positivt indlæg :-) Du ser simpelthen også bare så godt ud for tiden, er det mon forlovelsen? <3 :-)

  1. Åh tak hvor er du sød Mette, ja det hjælper nok altid at svæve på en lyserød kærlighedssky ;) Kram E

 2. Stort tillykke med halvmaratonet! Jeg løb det også selv sidste år og havde også meldt mig til i år, men en skade var skyld i, at jeg blev nødt til at sælge mit nr. Så surt! For det er det fedeste løb nogensinde! Og jeg tudede også, da jeg løb over målstregen og min søster stod svedig og ventede på mig. Det var en uforglemmelig oplevelse :-) En anden ting.. Hvad hedder dit løbeur? Det ser sejt ud!

  1. Tusind tak Ditte og mega æv med skade. Håber du snart er på tippen igen. Men så dejligt at du havde så fin en oplevelse sidste år :) Det er et Suunto Ambit3 Sport Sapphire :) Kram Emily

 3. Haha, hvor sjovt jeg havde præcis den samme oplevelse med løbet i går, jeg blev også helt høj på oplevelsen, og begyndte at tude da jeg nåede målstregen. Var mit første løb nogensinde, og det var bare en kanon oplevelse! :-)

  1. Åh er glad for at høre at du også havde det sådan og ikke mindst at jeg ikke er den eneste tudemarie ;) Glæder mig allerede til næste år! Kram Emily