Små ting

balayage hair

{Lykken er at have en frisør, der forstår en}

Den seneste uge har ud over alle trivialiteter og det sædvanlige virkelig stået i selvforkælelsens tegn. Håret er blevet farvet og klippet, jeg har været til ansigtsbehandling og zoneterapi, til søvnevent på Bornholm og så rundede min kæreste og jeg ellers ugen af med en tur på spa i det sydsvenske. Alt, alt, alt for dejligt og jeg føler mig så klar til  at tage fat i en ny uge med fuldt plus på energikontoen.

Og hvilken uge! Denne har jeg glædet mig helt særligt til, for der er en ganske særlig en, der skal giftes og det skal fejres i tre dage og tre nætter ;) Og så endda i Italien. På lørdag går det løs og jeg glæder mig mere end jeg gør til juleaften. Og det siger altså ikke så lidt…

Jeg håber, at I også får en helt vidunderlig uge <3

Ps. Som I kan fornemme holder jeg fast i sommerens gode havbadevaner. Overvejer alvorligt om det skal fortsætte vinteren over…

hjemme hos Julie Wettergren

{Når man er på besøg hos Julie Wettergren. Glæd jer til at møde hende snart i venindebogen}

maybelline

{Til Maybelline-fest med Desireé, Laura og Maria}

sister from another mister

{Aftendukkert på Bornholm med min sister from another mister}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Helt ok godnat-setup på solskinsøen i dejlig Auping-seng. Sov himmelsk}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Eftermiddagsdukkert i Ystad}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Elsker morgenmaden på Ystad Saltsjöbad. Og ja, min kæreste når som regel at have spist op før jeg overhovedet kommer i gang ;)}

(Visited 4.518 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Jeg vinterbader nede på Bryggen og det er fantastisk (når man lige har gjort det nogle gange) ☺️

  1. Åh har sådan lyst til at begynde på det eller fortsætte med det er det vel på sin vi :) Er du med i badeforeningen med adgang til sauna? Klem Emily

 2. Det er simpelthen så mega cool, at du kan blive ved med at skrive så mange fantastiske ting i kalenderen! Savner du ikke nogensinde bare en helt almindelig, halvkedelig uge? På den anden side, så er det jo alt sammen vidunderlige ting, og dem kan man vel i teorien aldrig få for mange af ;)

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Ja, det er altså også lidt vildt for tiden. Og jo, det gør jeg faktisk ;) Og så alligevel ikke, for nyder og værdsætter alt det gode der sker lige nu, men jeg forstår præcis hvad du mener og jeg glæder mig en lille bitte smule til næste weekend igen, der bliver af den stille slags :) Kram Emily

 3. Emily! Du er simpelthen så inspirerende. Der er ikke et eneste indlæg fra dig, hvor jeg efterfølgende ikke få mod på selv at gøre noget rart eller bare nyt. Det er så dejligt at læse med hos dig.

  Jeg tænkte på, om du ikke vil skrive en opdatering på dine hårrutiner? Jeg ved godt du gør det løbende, men mit hår ligner meget dit, og jeg trænger til at blive mindet om, hvordan det nu er, at jeg plejer det bedst. F.eks. en ugedagbog over dine hårrutiner kunne være et hit:-)

  Den ansigtsbehandling, er den fra sundhud.nu? Jeg overvejer nemlig meget at prøve det, efter du skrev om det i et indlæg i juli/juni tror jeg det var.

  1. Sikke en herlig kommentar at få! Mange, mange tak Cecilie <3

   Jo det var da en god idé, skal se til at lave noget hår-noget ganske snart :)

   Jeg var hos Pure Senses i sidste uge til en helt vidunderlig ansigtsbehandling/-massage kombineret med zoneterapi, men har lige bestilt tid til en tur til Sund Hud/biopeeling igen om et par uger (hende der har det, har været på ferie) for det var jeg virkelig pjattet med også. Dog er biopeelingen ikke som en sædvanlig ansigtsbehandling, så kan sagtens kombineres.

   Klem Emily