Små ting

romantica

{“Romantica”-værelset hvor vi bor i disse dage. Jeg er kæmpe fan}

Kager, bryllupper, blomstrede fliser og lyserøde roser alle vegne. Den forgangne uge stod i det sukkersøde og romantikkens tegn og jeg elsker det!

Der er selvklart også sket masser af helt almindelige, kedelige ting og sager, ligesom der også har været ting, der har været knapt så rare (en parkeringsbøde, en cykelkæde der desserterede på det dummeste tidspunkt, en uoverensstemmelse med en ven), men det som ‘små ting’ netop handler om, er at fokusere på de små (og til tider store), gode ting, som sådan en uge nu engang også er fuld af. Hvis bare man kigger efter. En god kop kaffe, et smukt træ man passerer på sin vej, en lille gestus fra en man holder af.

Ellers kan man nemt stirre sig blind på det dumme og lade det fylde alt for meget og det ville nu engang være synd og skam. Næ, så hellere huske de små, gode ting der har været og lade dem fylde. Det er noget man kan øve sig i og jeg kan helt bestemt anbefale det.

Denne uge byder bl.a. på (mere) bryllup i Toscana, et skægt fotoshoot på onsdag og så skal vi faktisk til bryllup igen i weekenden. High on love!

Jeg håber, at I også får en helt igennem herlig uge <3

Processed with VSCO with hb1 preset

{Til bogreception på Majas fine nye bog. Og hvilken bogreception. Og hvilken bog!}

roses

{Sød, lyserød rose i potte, jeg købte i Brugsen og hvoraf overskuddet gik til Støt Brysterne}

Processed with VSCO with a5 preset

{Lynvisit hos mine forældre i sommerhuset med Pennydyret}

takkekort

{Fineste takkekort}

vans tiles

{Floor goals!}

Processed with VSCO with a5 preset

{Så søde. Og se lige den kjole. Wow!}

(Visited 2.555 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Der er bare så meget lykke i de små ting, at det gør alle de store besværligheder lettere – hvis altså bare man har øje for dem. Jeg er helt høj over at have fået en lille bøtte surdej hos Meyer her til formiddag. Så går det nok at cyklen er flad, internettet væk og at hele huset er dækket i byggestøv.