Små ting

Processed with VSCO with hb1 preset

{Øko-pizzaer hos SymBIOsi i Firenze}

To bryllupper på en uge OG et fotoshoot med mig selv som brud. Bryllups-overload med andre ord og jeg elskede det. Og selvom vi egentlig ikke for alvor havde tænkt os at begynde at planlægge vores, så er det nærmest sket lidt af sig selv, fordi vi automatisk har fået idéer og er blevet inspireret af alle de bryllupper vi har været til.

Denne uge byder på endnu et fotoshoot (dog ikke som brud), møder, arrangementer og middage og i weekenden glæder jeg mig til at tage på bryllupsmesse med Kia, fejre at en af mine veninder bliver færdig som politibetjent lørdag aften og søndag står den på brunch med søde venner. Og så skal jeg hænge en masse ud med Penny og ud at hoppe i efterårsblade og vandpytter.

Og hygge hjemme ikke mindst. Vi er netop kommet godt i gang med The Americans (som et par af jer havde foreslået, tak for det) og efter at have været så meget ude på det seneste, er der ikke noget der slår hjemmehyggeaftener i sofaen med mand, hund og en god serie.

Jeg håber, at I også får en hyggelig uge <3

english2lyse

Everything nice from the past week: Great pizzas in Florence, dressing Italian while in Italy, a pretty calendar for nice 2017 plans, a cute polaroid memory from a great party, pool life, walking my sweet pup, playing bride for a day at a photo shoot, a calm saturday morning in yoga pants and rays of sunlight, attending some friends wedding and some very taste tricolor icecream.

I wish you all a stellar new week <3

mochino tee

{When in Italy…}

atelier aarhus

{Klar, parat til 2017 med den fine kalender fra Atélier Aarhus}

Processed with VSCO with a5 preset

{Dejligt minde fra Italien}

pool life

{Afsked med poolen i Toscana}

{I Frederiksberg Have med frk. Pletnæse}

Processed with VSCO with a5 preset

{Fotoshoot til magasinet Bruden}

smoothie bowl

{Lørdag morgen i yoga tights i en solplet i sofaen}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Lørdagens bryllup. Tillykke Stine og Morten <3}

regnbueis

{Har netop opdaget regnbueis fra Hansen Is. Så godt!}

(Visited 3.276 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. Haha, jeg får totalt Carrie Bradshaw-flashback, når du som hende laver et fotoshoot i brudekjoler, før dit eget bryllup! Håber ikke du lader dig rive med at hypen på samme måde som hun gør ;-) Ikke fordi jeg tror det ud fra dine tidligere beskrivelser af dine tanker om brylluppet overhovedet – det er bare ment i sjov. Jeg håber til gengæld for dig, at du får tilsendt din yndlingskjole :-)

  1. Haha… I know ;) Ej, jeg tror desværre jeg kommer til at skuffe jer med hvor low key det hele bliver, det her er nok det mest brudeagtige jeg kommer til… :) Kram Emily

 2. Små, smukke ting :-) Jeg synes det er så inspirerende med de små (og nogengange store ting her om mandagen). Og så får jeg altså helt kuldegysninger af brudebilledet, haha :-) Havde du en fornemmelse af, at han måske kunne finde på at fri eller kom det helt bag på dig, at det blev lige dér og lige nu?

  1. Åh hvor er du sød! Jeg havde det lidt på fornemmelsen, for han havde været ret underlig i uge op til. Begyndte at tale om hænder og sådan ;) Knus Emily

 3. Hold nu magle for et fabelagtigt billede af dig i brudekjole! Godt at du også skal giftes, nu Acie og Cath ikke længere er i planlægningsfasen. Skal liiige have mit blogslandsbryllupsfiks. Selvom jeg efterhånden har været gift i 3,5 år :)

  1. Hihi… så må vi håbe jeg kan levere. Bliver nok liiiidt mere low key end de andre dejlige damers meget, meget smukke bryllupper. Kram Emily

 4. Haha, som der allerede er kommenteret, får jeg også de vildeste SATC vibes over det fotoshoot til Bruden. Jeg håber, at du vil dele bryllupsplanlægningen med os, da jeg virkelig har nydt at følge med hos Cathrine, Christina og Acie :)

  1. ;) Will do, men det bliver et meget nede på jorden/hippie-bryllup, så håber ikke I bliver alt for skuffede. Klem Emily

 5. Sikke en masse smukke minder du kan se tilbage på fra sidste uge. Husker mest min med gråvejr, men alligevel masser af hygge.
  Lige to tips: ALLE is fra Hansen er gode – men selvfølgelig også regnbueisen. Er så glad for den har fået et comeback i lækre klæder. Og så andet tip: Den nye serie Westworld på HBO. De to første afsnit er så gode :-)
  Hav en skøn mandag!

  1. Godt at det trods alt var med hygge :) Tak for begge tips og dejlig dag til dig også. Kram E

 6. Hej Emily. Tak for virkelig skøn blog. Hvor er dine cool denim shorts fra? Mange hilsner, Sara

  1. Selv tak og hyggeligt at du læser med :) De er fra Selected Femme, men har et par år på bagen… Kram Emily

 7. Jeg er åbenbart ikke den eneste der ser en åbenlys SATC-reference ift. dit brude-shoot :-) hvor er det bare MEGA sejt og totalt Carrie Bradshaw-agtigt – og ja, den sammenligning må du (meget) gerne tage som et kompliment ;-)
  Ønsker dig en suveræn start i ugen Emily!

  1. Dét er du ikke hvis vi tæller de andre kommentarer her og på instagram med ;) OG tager det kun sådan :D Kram og lige over <3

 8. Hvor ser du bare fantastisk ud i brudekjole :) Ligesom en anden læser skrev, var min første tanke også Carrie Bradshaw flashback ::P

  Når du begynder på lidt bryllupsplanlægning håber jeg virkelig meget at du vil dele noget af den med os :) Det er SÅ hyggeligt at følge med i den slags :)

 9. Du er så pæn i brudekjole, at du burde gå i dem hver dag.

  Inspireret af din læseklub har jeg faktisk startet en serieklub og vi ser The Americans i øjeblikket. Du er velkommen :-)

  1. Dét gad jeg så godt, hvordan arrangerer vi lige det?
   Okay dét er en god idé! Klem E

   1. Jeg synes, du klarer det meget godt allerede. Og ellers er det bare at tage brudekjolebutikkerne fra en ende af :-) Incl lagersalg :-D

    Vi ser første sæson af The Americans i denne måned, så du kan jump right in. (At jeg så allerede har nakket alle sæsoner, det taler vi ikke om ..)

 10. UH håber vi får mere at se fra dit bryllups-shoot ?! Du ser da bare virkelig fin ud altså

 11. Hej Emily! Tillykke til din venninne som er ferdig politibetjent. Jeg er selv snart ferdig politibetjent i Norge, og elsker å kikke på din blogg mellom lesing av kriminologi og trening i politifag. Den er en perfekt blanding av sporty og feminim – og jeg er en stor fan. Gleder meg til å ta med min kjæreste til din kjærestes butikk i Elmegade neste gang vi er i København. Deres forhold er så inspirerende for os med ski, surf og en sans for detaljer.

  <3

  1. Så hyggeligt Mari og tak for at du læser med og er så flink at lægge en sød kommentar. Håber I får en dejlig tur til København og finder noget godt i Packyard! Kram Emily