Paris when it sizzles

paris1

reklamelinks: jakke Anine Bing// tee & Other Stories// taske Chanel// nederdel Custommade// sneakers Vans//  solbriller Céline

Tak tak tak for alle jeres søde hilsner i går <3 Vi er meget, meget glade og det føles så herligt, at I er glade med os. Billederne her er fra Paris i mandags. Af en meget lykkelig og nyforlovet type.

Nu er de grandiøse pladser (og Chanel-tasken), skiftet ud med Sydvestfrankrigs vilde strande (og klipklappere) og det er virkelig rart med en slags lille honeymoon med tid til nydning og tosomhed ovenpå forlovelsen (det føles altså stadig lidt fremmed, men godt, at skrive). Godt tænkt og planlagt af ham Drømmemanden.

Ps. Gemte behørigt ringen væk på de her billeder, da jeg umiddelbart havde planlagt at vise dem inden jeg fortalte om frieriet, men den brændte der på fingeren, kan I tro <3

paris2paris6paris5paris8paris12paris9paris4paris10

(Visited 3.576 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

    1. Den er en small og der er god plads, så afhænger lidt af din egen størrelse :) Klem Emily

  1. Det er så dejligt for jer Emily, det virker som det smukkeste frieri man overhovedet kunne drømme om. :)

  2. Et stort tillykke herfra :)
    Det er ligesom det hele bliver komplet, når man bliver forlovet og gift :) giver på en eller anden en slags ro. Tør man håbe på at vi er med på en kigger angående bryllupsplanlægeriet? Vi er simpelthen nødt til at være med hele vejen ;)

    1. Haha… ja det tror jeg bestemt. Dog bliver det nok ret low key og vi har endnu ingen idé om hvornår :) Klem Emily