Thrasher

thrasher9

tee Thrasher (købt hos Mini Me)// culottes by Malene Birger// sandaler Marie Monin// taske Saint Laurent// solbriller Céline

Ai Caramba! Hvor blev den sidste uge lige af? Aldrig har jeg prøvet, at det føltes som om der var så kort tid fra den ene torsdag til den næste. Lutter gode sager på skemaet, men travlt og med fuldt blus på. Kan næsten mærke dampen, der kommer ud af ørerne ;)

I overmorgen sidder vi på et fly på vej på ferie og da vi bookede rejsen en gang i juli, syntes jeg, der var oceaner af tid til. Og nu er det nu. Så herligt. Glæder mig meget til at besøge min yndlingsby, Paris, i et par dage for derefter at tage videre til Sydvestfrankrig for at surfe. Min kæreste har ikke holdt ferie endnu denne sommer, så det bliver så dejligt at holde ferie med ham.

Men inden jeg pakker kufferten skal de sidste ting ordnes og på plads på arbejdsfronten OG så har jeg også to Essie-events for jer, som jeg glæder mig meget til. Det er i dag i Magasin og i morgen i Matas og I er selvfølgelig inviterede. Se mere her.

Og så må I ellers have en vidunderlig torsdag <3

Ps. Hermed i øvrigt en sjælden omgang sort i sort. Det er nu heller ikke sådan at kimse ad. Og så kan man jo altid nappe et par gule sko på, så det trods alt ikke bliver alt for dystert :)

Foto: Luka Roné

thrasher8

thrasher4

thrasher6

thrasher2thrasher10

thrasher3

thrasher5

thrasher7

thrasher1

(Visited 2.938 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. Virkelig laekkert outfit!

    Og bienvenue à Paris – I kommer lige til at butikker og restauranter aabner efter ferien :-)
    Vi har 36 grader i dag, saa her er gode sommervibes ;-)

    1. Åh kan aldrig huske hvad den hedder, men det står følgende i stellet: 41411/F/S 05L X7. Håber det måske kan hjælpe :) Klem

  2. Hvilken str. har du den i? Jeg kan desværre ikke se dit tidligere svar på samme kommentar :)