Paris ♥

planning paris

Vi har haft nogle helt, helt vidunderlige dage i Paris. Med dejligt vejr og dejlige oplevelser, der nu er dejlige minder. For der skete så gode ting, dér i Byernes By. Som jeg glæder mig til at fortælle mere om og dele med jer.

Men nu, hvor vi er rejst videre til Biarritz, kæmper jeg lidt med internetsignal og et par andre førsteverdensproblemer (deraf stilheden i går), så historiefortælling fra Paris og de andre indlæg, jeg halvvejs havde planlagt til denne uge, må lige vente et øjeblik :)

planning paris 3

^^Planlægningskit à la Paris: Guidebøger (og internettet!), kaffe, chokolade, rosé, neglelak i farven mademoiselle og en notesblok.^^

Denne tur til Paris var anderledes end de andre gange, jeg har besøgt min yndlingsby. Både fordi vi boede i en hel anden del af byen, end jeg tidligere har gjort, men også fordi jeg var afsted med min kæreste, der nok har været flygtigt i Paris et par gange, men som stadig havde til gode sådan rigtigt at opleve den.

Så vi skulle både forbi Eiffeltårnet og Sacre Coeur, slentre på boulevarderne og spise på klassikeren Café de Flore. Og på hyggelige Chez Janou i Marais. Vi shoppede på Rué Saint Honoré og var på picnic i Bois de Boulogne. Og så sad vi også på en fortovscafé eller to og drak en kaffe eller et glas vin.

Men vigtigst af alt så tog vi den faktisk med ro. Blev på hotellet og dasede ved poolen til middagstid, hvor vi så gik på oplevelse i byen, men bare med et par enkelte mål for dén dag i stedet for en lang liste, som jeg ellers kan være forfalden til. Så der var tid til at være dér, hvor vi var og opleve det og ikke bare haste videre til næste punkt på listen. Og det var altså rart. Rigtigt rart.

planning paris 2

(Visited 5.020 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. Vi boede på Hotel Molitor (der er et gammelt svømmestadion) ude ved Boulogne-skoven :) Knus Emily

   1. Åh ja – det har jeg hørt om, det lyder helt fantastisk. Er spændt på fortsættelsen af fortællingen om jeres Paris-ophold. Indtil da: Nyd Biarritz, som jeg ELSKER! Tag evt. En tur til Bayonne og oplev den ægte baskiske stemning i gaderne. Også dejlig by :-)

 1. Ej ej ej, det er spændende!! Jeg har et gæt, men vil holde det for mig selv, indtil du fortæller hvad det er :-) Det er lidt som at begynde at gætte på julegaver, for hvad skal gavegiveren sige, hvis gættet er rigtigt? Og hvad hvis gættet er forkert – var det så lige dét gæt, der i virkeligheden var det store ønske?

 2. Altså siden den der picnic ude i skoven, kan jeg simpelthen ikke slippe tanken om, at nogen har friet til dig i Byernes By. Ja. Nu siger jeg det bare :-D

  Så håber meget på snarlig bedring af internet og noget låve-news <3 :-

 3. Jeg gætter også på, at du er bleveet friet til i Byernes By :) Glæder mig til at høre MEGET mere om den tur (forhåbentligt inden længe). Men hvor ser det altså bare ud til at have været en helt igennem vidunderlig tur – det har været en fornøjelse at følge dig på Insta og Snap! :)
  Hav det hyggeligt, og nyd at kunne være lidt offline!

 4. Ih altså <3 I er meget søde allesammen og jeg glæder mig meget til at fortælle mere snarest, når der er tid til skriblerier og internet til at uploade dem <3 Kram Emily