Bryllupsrejse: Cap Ferret

Efter Paris gik turen til Frankrigs vestkyst, hvor første stop blev Cap Ferret. Her havnede vi – vha. lige dele research og tilfældighed – på den dejligste campingplads, der lå midt i den yderst velduftende nåleskov (hele området dufter fantastisk) og med stranden og havet mægtig tæt på.

Og så kollapsede vi ellers lidt ovenpå den lange køretur og bryllupsstrabadserne ikke mindst. Og havde nogle meget, meget rolige dage, hvor et par cykelture og restaurantbesøg var vores eneste ekskursioner.

Så en toptunet guide til Cap Ferret, er jeg ikke god for, men vi spiste nogle dejlige (og ret billige) steder og fandt en fantastisk bager, så dem tipper jeg om nedenfor. Ligesom jeg også varmt kan anbefale campingen, der var hyggelig og lå perfekt i forhold til strand og surf.

For surfet blev der. Foruden chillet i ‘lejeren’, spillet backgammon og petanque og læst. Og sovet. Vi var simpelthen så trætte og nød at sove længe hver morgen, noget jeg ellers ikke plejer at excellere i, men ovenpå brylluppet og med en god dosis strandluft (og rosé), så gik det over al forventning.

Vi havde fire overnatninger i Cap Ferret inden vi kørte videre ned ad kysten mod Hossegor, hvor turen går til i næste ‘kapitel’ af bryllupsrejsen.

Camping:
Le Truc Vert
Route du Truc-Vert
33950 Lège-Cap-Ferret Océan

Bager:
Pain Paulin
22 Route de Bordeaux
33950 Lège-Cap-Ferret

Restauranter:
L’Auberge du Bassin – godt og blandet fransk, uprætentiøst
39 avenue du Général de Gaulle
33950 Lège-Cap-Ferret

La Cabane d’Edouard – helt friske østers m.m.
Port de Claouey
17 Avenue du Port
33950 Lège-Cap-Ferret(Visited 5.462 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Det var også bare sådan en dejlig, dejlig tur og Cap Ferret var fantastisk <3 Kram Emily

 1. Wauw, hvor ser det fantastisk ud! Og helt utrolige fotos, især dem fra stranden. Har du behandlet dem efterfølgende eller er de “bare” taget med et ordentligt kamera?

  1. Tak <3 De er taget med telefonen. Det er bare en god fotograf ;) Ej de er også kommet en tur i Photoshop, men der er ikke gjort meget ved dem. Bare lidt lys, kontrast og den slags. Klem Emily

 2. Søde Emily.

  Dine billeder oser bare af hygge og glæde – so nice!

  På fotoet med de fine strandskaller har du et armbånd med en rød detalje – er det fra ferien, eller er der en chance for at man kan købe det i København?

  De bedste hilsner fra Dorte