Vores ‘sommerhus’

Jeg tror aldrig jeg har fået så mange spørgsmål om noget, som om vores telt. Indbakkerne på alle platforme er svømmet over i spørgsmål om vores nye ‘sommerhus’. SÅ hyggeligt at I synes det ser dejligt ud og er interesserede i det. For vi er også selv så, så glade for det ♥

Teltet har vi fået af en masse venner i bryllupsgave. De havde været så seje til at slå sig sammen og koordinere, så vi kunne få vores drømmetelt. For det er ikke bare et helt almindeligt telt. Det er så stort, at man godt kan bo sådan rigtigt i det. Og så pænt, at mine rare forældre har sagt god for, at vi har slået det permanent op i deres have for sommeren.

Så hver weekend når ellers vi ikke skal andet, kører vi derop og nyder den herligste kombination af sommerhus- og campingliv. Det er så fedt at vi både kan hygge med mine forældre, men også kan trække os tilbage i vores eget ‘anneks’.

Teltet er fra Bell Tent Boutique og vores er 4 meter i diameter. Vi har haft det slået op i lidt over 2 uger nu og det har holdt fint til masser af dansk sommeregn og er fortsat helt tørt indvendigt. Den lyse kanvasdug virker meget slidstærk, men jeg forventer at det bliver ‘patineret’ af fugleklatter, blade osv.

Det er MEGET tungt, når det er pakket sammen. Jeg kan ikke bære det alene, så det er ikke et, man lige tager med på cykelferie, men har man bil eller er 2 sæt stærke arme, så går det fint at flytte rundt med det.

Vi har lige nu indrettet det med loppefund og en gammel topmadras. Men planlægger at købe en boksmadras til det, og evt. lægge paller under, så vi kan sove rigtigt godt i teltet også. Jeg kan nemlig godt mærke på mit plus-30-skrog, at det ikke længere tager til takke med at sove mere eller mindre på jorden ;)

(Visited 14.688 times, 11 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Smukt telt, Emily. Spotter jeg et Stormtropper digitalt ur/vækkeur? Hvor kan jeg få fat på et sådan ur?

  Sommerhilsner

  Camilla

 2. Jeg viste min kæreste bloggen og det første hans kommentar var: man har da ikke stearinlys i telt ;)

  Men det ser simpelthen så hyggeligt ud. Vi er også på kig efter et telt, men jeg får nok ikke lov til at få sådan en luksusudgave ;)

  1. Haha… det siger min også. Men det er nu ret hyggeligt (og der er højt til loftet, så det går) og vi bruger dem mest udenfor om aftenen. Kram Emily

 3. Elsker jeres kaffekopper. Hvor er de hittet? Synes de er svære at opstøve :)

  Vi elsker også at bo i telt, men so far holder vi os til den mere primitive model inkl. liggeunderlag og soveposer – det må nydes, at vi endnu ikke har krydset de 30 :p

 4. Jeg har fuldstændig forelsket mig i jeres lækre telt ?? vi er på udkig efter et telt til vores lille familie, til roadtrip i Europa til næste sommer, hvor meget fylder det her pakket sammen og er det nemt at slå op? Skal have argumenterne i orden for at overbevise min mand om at vi skal investere i sådan et her ?

  1. Det fylder som en stor kuffert, men det er tungt, rigtigt tungt. Er man i bil og to til at bære det går det dog fint ville jeg mene :) Kram Emily

 5. Det er virkelig også et fedt telt! Det der er luksus camping – and I like it!!
  Rigtig cool at man også kan se his and her side :-)
  Jeg håber I får rigtig mange gode minder med det telt.

 6. Hej Emily.
  Kan du anbefale nogle gode genbrugsbutikker og/eller loppemarkeder i eller omkring København? Jeg synes det er svært at finde steder der også har ting til boligen og ikke kun tøj ?
  Det er så hyggeligt at følge med her på bloggen, hvor man kan bliver inspireret, og tilmed blive glad på dine vegne ?
  Mvh. Emilie.

  1. Hej Emilie, jeg er glad for de helt almindelige loppemarkeder som det på Frederiksberg rådhusplads, Charlottenlund og Islands Brygge. De fleste af de tre er der enten hver uge eller en gang om måneden henover sommeren. Ellers er jeg også glad for Loppeshoppen på Frederiksberg og Smukt Brugt på Amager. Og Den Blå Hal.
   Det bliver jeg SÅ glad over at læse :) Mange kram Emily