Happy Camper

God kaffe med på farten og når pladsen er trang? Ja tak!

Vi havde en Essanza Mini fra Nespresso med i autocamperen på bryllupsrejsen og nu har den fået plads i vores ‘sommerhus’-telt. Så smart, når man bor småt, men stadig gerne vil kunne brygge en lækker kop kaffe.

Den lille kaffemaskine er designet netop med tanke på dem, der ikke har uendeligt med køkkenplads. Og så er den samtidig også mere overkommelig i pris :)

På rejsen blev den brugt flittigt, både når vi holdt stille, men bestemt også til ‘kørekaffe’ på vejen. Ledsaget af køreknas selvfølgelig.

Nedenfor er der campingliv galore. Inklusiv kaffe forstås.

Og der kommer et indlæg om teltet på mandag og næste kapitel i honeymoon-føljetonen på tirsdag. Dér går turen til Cap Ferret.

(Visited 4.689 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Hej Emily.
  Så dejligt at følge din fine blog. Jeg er ligenu på vej til Hossegor i vores VW california :) Både surf og hygge.. Har du et sted du vil anbefale at campe ? Både campingplads og ” resteplads “. Et spørgsmål mere: omkring hvilken strand havde I lejet hus igennem Airbnb sidste år i Hossegor…eller hvor vil du anbefale.. just in case vi trænger til en “rigtig seng” ..☀️

  1. Hej Belinda, Åh hvor lyder det skønt! Er lidt misundelig ;) Lige i Hossegor tog vi faktisk bare ‘piratløsningen’ og sov på en parkeringsplads ved Estagnots-stranden (god surf!), så dér kan jeg desværre ikke anbefale noget. Men hvis I kommer til Cap Ferret så er Truc Vert Camping super god og Zarautz Gran Camping i Spanien længere nede ad kysten (også god surf) er genial! Vi havde bare lejet et værelse gennem AirBnb sidste år og det var helt fint, men ikke noget luksuriøst ;) Det var det her: https://www.airbnb.dk/rooms/6090446
   Fortsat god tur! Knus Emily

 2. Hold op, altså hvem kan tage SÅ lækre camping/udendørs foto? Altså allé billeder fra min ungdom ligner et stort vivar, og alle er grimme og glade – men lækre, det er de ikke ;)
  Ser så så hyggeligt ud.
  – A

 3. Hej Emily. Tak for en god blog. Jeg har tænkt længe over det, og er simpelthen nødt til at spørge. Hvad er historien bag den tukan? :-)

 4. Hej, jeg leder efter en pæn orange t-shirt, som den du har på her på billederne. Vil du dele hvor den er købt? :-)

  1. Hej Christina, dét kan du tro. Har købt den i Bik Bok på Strøget i sidste uge. Og endda på udsalg til 79 kr. Kram Emily