Bryllupsrejse: Paris

Første lillebitte stop var i Paris. En overnatning på den lange vej til Biscayabugten var nødvendig og da den mest direkte tur stort set var lige over Paris, var vi ikke sene til at beslutte, at vi måtte et smut forbi ‘vores’ by.

Nuvel, det er nok egentlig ikke helt så stor en favorit hos min mand (dét skal jeg altså lige vænne mig til at skrive), som hos mig, men det var trods alt dér han friede i september sidste år, så på den måde vil Paris nu nok altid være noget helt særligt for os.

Vi ankom sent om aftenen til en campingplads lidt udenfor Paris og kørte afsted mod Cap Ferret på Frankrigs sydvestkyst allerede den følgende dag efter frokost. Men vi fik mest muligt ud af vores lille stop. Croissant til morgenmad (bien sûr) og siden en lille ‘pilgrimsfærd’ hen at besøge det sted i Boulogne-skoven, hvor Nikolaj friede til mig under det, der siden er gået over i historien (min i alle tilfælde) som verdens bedste picnic. Det tænker jeg næsten bør blive en årlig tradition ;)

Efterfølgende spiste vi frokost på en hyggelig, lille bistro ved Porte D’Auteul i Paris’ udkant (steak frites til ham, salade chevre chaud til hende), inden vi gik gennem skoven tilbage til camperen og kørte sydvest på.

Vi lyttede i øvrigt til den super spændende og afsindigt nervepirrende podcast Equinox 1985 på turen derned. Anbefales både til roadtrip og stranddage. Men lad være med at lytte til den inden sengetid. Eller efter mørkets frembrud.

Det første stop og de første par dages køretur gik også med lige at lære camperen at kende og hitte ud af campinglivet. Vi havde ikke planlagt hverken stop, campingpladser eller en decideret rute hjemmefra, så en stor del af køretiden (især for mig som co-driver) gik også med at researche på vejr, egnede holdepladser eller campingpladser, bedste ruter osv. Og det fungerede altså glimrende. Det var rart for os, at tage det lidt som det kom og at kunne køre efter godt vejr og gode bølger ikke mindst.

Men mere om det i de følgende ‘kapitler’. Næste gang går turen til Cap Ferret.

Camping:
Indigo Paris
2 Allée du Bord de l’Eau, 75016 Paris

Bistro:
Les Deux Stations
131 Boulevard Exelmans, 75016 Paris

Ikke vores camper, men fin var den :)

Kjole | Réalisation Par
Sneakers | Vans

(Visited 5.810 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer