First stop: Paris

Så har jeg fået regnet ud, hvordan jeg griber bryllupsrejsen an her. Jeg deler den slet og ret op i hver enkelt destination. For at tage det hele i én mundfuld, ville nok både blive uoverskueligt for jer og en lidt uoverkommelig opgave for mig. Måske mest det sidste, men nu napper vi det i alle tilfælde bid for bid. Og på søndag går turen således til Paris, der var feriens første, lille stop.

À demain :)

Ps. I er mange, der har spurgt til leje/køb af autocamper. Jeg må desværre skuffe med, at vi ikke har gjort nogen af delene. Selvom vi virkelig drømmer om at købe en nu. Vi er blevet helt hooked! Autocamperen vi var afsted i, er min kærestes forældres, som de havde været så søde at låne os til bryllupsrejsen.

(Visited 4.927 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Glæder mig til at læse mere og få noget inspiration :-) Ved ikke om det er med vilje – kræver muligvis lidt tilvænning, men du omtaler din bedre halvdel som kæreste ;-) God weekend! KH

  1. Haha… du har da ret og jo det kommer nok til at kræve lidt øvelse ;) Kram fra ‘konen’

 2. Kære Emily, vil du ikke i et indlæg komme ind på “valg af gæster” til jeres bryllup? Var fx alle dine veninders kærester osv. inviteret? :-)

  1. Hej Signe
   Det har jeg skrevet lidt om i nogle af indlæggene, der har været om brylluppet inden: http://emilysalomon.dk/?s=bryllup
   Bl.a. her: http://emilysalomon.dk/2016/10/24/det-der-bryllup/
   http://emilysalomon.dk/2017/05/10/bryllup-store-statusliste/
   og især her: http://emilysalomon.dk/2017/06/07/skal-du-giftes/ :)
   Så for os var grundelementet altså at ALLE skulle med (også venner og veninders kærester også selvom vi ikke havde mødt dem før) og så blev nogle af de andre ting derefter :)
   Kram Emily