Hjemme igen

Så er vi hjemme igen. Spyttet ud på den anden side af et helt vidunderligt bryllup og en ditto bryllupsrejse. Det føles mærkværdigt. Bittersødt. For nu er det ovre. På sin vis. For på alle mulige andre måder, er det jo først begyndt.

Jeg har flere gange fortalt jer om, hvor dårlig jeg er til, at gode ting slutter. At jeg som oftest bliver lidt melankolsk og vemodig, når især ferier når deres ende. Sådan har det været, så længe jeg kan huske. Og tårerne trillede ned ad kinderne, når barndommens sommerferier var slut og vi var på vej hjem fra sommerhuset. Og jeg simpelthen sad dér og blev helt ulykkelig, fordi det havde været så godt.

Så nu tager jeg det som et kvalitetsstempel. Hvis undertegnede følebolle, bryder ud i gråd, har det været en god tur. Dog viste det sig at være en formildende omstændighed, at trække slutningen lidt ud. For når man kører i autocamper fra Barcelona til København og hjemturen således er en rejse i sig selv og med flere stop, så var det en god måde at rive plasteret langsomt af på. Lidt piveri hist og her, men også tid til eventyr i eventyret og til at fordøje det hele.

Men jeg ville lyve, hvis ikke jeg sagde, at vi godt kunne have nappet en uge mere. Eller to. Det har været mageløst. Intet mindre. Vil gerne afsted med min mand i autocamper igen pronto.

Omvendt er det faktisk også ok at være hjemme igen. Og få åbnet bryllupsgaver, mindes det hele (og hvilke minder!) og også bare stå lidt stille.

Og så er sommeren jo også først lige begyndt og selvom der ikke er mere ferie som sådan for os, så er der masser af sommereventyr i kikkerten. Og hverdag. Dejlige, dejlige hverdag. Nu som mand og kone.

Helt nyt og helt velkendt på en og samme tid. Også lidt af et eventyr i sig selv.

Glæder mig til at se, hvad det bringer ♥

I morgen er jeg tilbage med ‘Små ting’ og blogging næsten som sædvanligt. Nogle af de faste indlæg og føljetoner holder pause her i juli, mens der til gengæld kommer andre sommerindslag på blogmenuen.

Og så glæder jeg mig ellers også til at dele masser af bryllup og honeymoon med jer, hvis det er noget I vil høre (mere) om?

(Visited 7.067 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

34 Kommentarer

 1. Åh jeg kender følelsen og er altid så dårlig til at omstille mig efter en skøn ferie! Jeg fløj for et par år siden hjem fra den mest fantastiske ferie på USAs vestkyst og i flyveren kunne jeg ikke lade være med at trille en tåre eller to over, at nu var det slut. I stedet bør man jo netop bare se tilbage på det hele og glæde sig over, at det var så vellykket, at det er trist, at det slutter.

 2. Ja tak, gerne mere! Jeres tur har set helt fantastisk ud. Jeg vil meget gerne høre mere om alt fra køb af autocamper, valg af destinationer, aktiviteter, mad, campingplads vs. Intimitet/romantik osv osv osv ? Ved godt det er et stort job at lave sådan nogle fortællinger/guides – men det er selvfølgelig måske lidt af hvad dit job går ud på. Tænk sig at kunne få lov til at gennemleve sådan en tur igen, gennem fortællinger og billeder. Jeg savner nogle gange at få fortalt og bearbejdet alle indtrykkene lidt, jeg bliver også så ærgerlig over at det hele nu er ovre.

  1. Modtaget og jeg skal prøve at dække så godt som muligt. Som du selv skriver er det da den dejligste måde at genopleve det hele lidt på, så der er intet jeg hellere vil. Tror jeg tager det lidt destination for destination og så kan I spørge ind derfra :) Kram E

 3. Ihhh ja, velkommen hjem Emily! Du har været SÅ savnet i mit bloglovin’-univers!!! :-)) G.l.æ.d.e.r mig til at se flere billeder fra brylluppet og læse dine garanteret fine skriverier om det ;-)

 4. Ih, velkommen hjem :) Det kunne være super fedt og inspirerende at læse om jeres campingferie, valg af autocamper osv, som en anden også så fint kommenterer.

 5. Ja ja ja, Emily! <3 del alt det du overhovedet orker :) jeg skal selv giftes om to en halv uge, men uanset ville jeg elske at se mere fra jeres eventyrlige bryllup og ditto bryllupsrejse.

  Og velkommen hjem! Du har været savnet, men har nydt at følge med på Instagram <3

  Klem, Sofie.

  1. Åh hvor er du sød <3 OG hvor spændende med dit eget bryllup. Det er så fantastisk en dag, nyd, nyd, nyd <3

   Kram
   E

  1. Hvor er du sød! Glæder mig til at dele små og store bidder fra dagen og rejsen <3 Kram E

 6. Det lyder som en skøn tur :-) – og elsker kjolen!
  Ville lige høre, hvad du gør ift. din Realisation-kjole – bruger du en sikkerhedsnål til at lukke den sammen med foran?

  1. Hej Marie
   Nej ikke denne her, den lukker jeg bare med båndene/slå-om. Har også en med lange ærmer der er MEGET udringet og den får en lille sikkerhedsnål.
   Jeg køber dem i medium til info. Og altså 1-2 størrelser større end jeg normalt bruger…
   Klem
   E

 7. Det lyder simpelthen som den dejligste tur. Efter at have fulgt med på instagram er jeg, som ellers ikke er den største campingfan, blevet SÅ hooked på en autocamperferie! Den har i solgt godt, haha ;)
  Kender alt for godt ferie blues. God “bedring” med dem ;) Heldigvis er Penny der vel til at hjælpe med dem <3
  Kom endelig med en masse bryllups- og bryllupsrejseindlæg! Personligt ELSKER jeg det i hvert fald :D

 8. Fantastiske billeder og lyder som nogle skønne uger!

  Min kæreste og jeg overvejer at gøre kunsten efter. Men vi er i tvivl om leje af autocamper. Kan du fortælle, hvad I har gjort?

 9. Vil også gerne høre mere om brylluppet, så skriv del endelig så meget du har lyst.

  Mht. følelsen efter bryllup og brylluprejse, så kan jeg også huske det tomrum der var, nu når man ikke længere skulle planlægge og forberede længere.

  Jeg læste en blogpost på lovemydress der handlede om ‘Post wedding blues’, og det hjalp med at forklare det en del, det med at man havde arbejdet sammen på et projekt gennem længere tid, og nu havde et tomrum at fylde ud. Det er denne, hvis andre skulle have lyst til at læse den også: http://www.lovemydress.net/blog/2016/04/post-wedding-blues.html

  Jeg tror dog på at din fine måde at finde glæde i hverdagen nok skal hjælpe en del, men det er altid rart at høre følelsen er delt af andre.

  1. Kære Irene, tak for at dele den, den var god at læse og ja, det giver jo egentlig meget god mening. Og blues sat til side, så er det nu også meget rart med lidt mere ro på ;)
   Mange kram Emily

 10. YAY! Hvor er I altså bare søde og hvor dejligt at I vil høre mere. Skal lige finde ud ad hvordan jeg griber det an og deler det op og så går jeg ellers i krig med at dele fra både det ene og andet. Det glæder jeg mig til. Både at kunne dele med jer, men også at få lov at ‘opleve’ det hele en gang til <3 Mange kram Emily

 11. Sikke nogle dejlige glimt af ferien. Må jeg spørge hvor/gennem hvilket firma i har lejet jeres camper? Drømmer selv om en tur gennem Spanien og Frankrig med mand og baby :-)