Torsdagstaknemmelig

Jeg prøver at starte eller slutte hver dag med at tænke på noget, jeg er taknemmelig over. Stort som småt. I perioder glemmer jeg det og måske det lyder tumpet og lidt new age-agtigt, men jeg synes altså det er en rar, lille øvelse.

Især i disse tider, hvor der er en større tendens til at sammenligne og fokusere på hvad man ikke har i stedet for at sætte pris på hvad man rent faktisk har.

I dag er jeg taknemmelig over helt vildt mange ting:

At jeg har de sødeste mennesker omkring mig, der stiller op lørdag morgen og hjælper med at pynte op inden brylluppet.

At jeg fik bestilt blomsterkranse til Penny og mig i dag i 11. time (brud med is i maven ;)).

At kaffe og concealer findes.

At jeg stadig har halvanden dag til at skrive min tale. Ups, troede det ville gå så nemt, men det har vist sig at være helt utroligt svært for mig.

Min mor der har været lidt af en knag (også), når det kommer til bryllupsplanlægning.

At jeg skal giftes med Drømmemanden i overmorgen ♥

(Visited 3.342 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Vil bare lige benytte lejligheden til at ønske dig et helt fantastisk bryllup, glæder mig til at læse om det herinde, men nyd i første omgang både fest og dernæst jeres lille roadtrip.

    Jeg er taknemlig for at mine tre børn er gået på sommerferie i dag og at jeg skal tilbringe de næste 8 uger med dem og tilmed primært i Danmark. Håber at de lærer at sætte pris på koldskål og danske jordbær samt alt det andet der hører sig en dansk sommer til.

  2. Jeg håber du og I får den mest vidunderlige, dejlige, glade, sjove, romantiske, kærlige, hyggelige, mindeværdige og smukke dag i morgen! Kæmpe tillykke med kærligheden :)

  3. Stort tillykke med brylluppet. Hvor var du bare super smuk! Jeg har fulgt dine forberedelser tæt, da jeg selv skal giftes om lidt over 2 uger. Hvor har du bestilt din blomsterkrans? Har været på jagt efter en, men ved ikke hvor man får fingrene i sådan en. Håber du kan hjælpe. Rigtig god bryllupsrejse. Dbh. Stine