Hap-hap-happy

Der er ikke noget, der er statisk. Og selvom jeg er helt og aldeles erklæret og praktiserende positivist og altid prøver at se efter og fremhæve det gode i situationen og andre mennesker, så er der bestemt også dage, hvor det er mere udfordrende end andre. Hvor ægte møgdage eller skidte typer krydser ens vej. Og hvor jeg absolut intet orker eller har lyst til.

Men helt ærligt, så gider jeg (for det meste) ikke give de tilfælde taletid. Jeg vil vitterligt hellere fokusere på det, der er godt. Det jeg holder af eller endda elsker.

Og så ellers også aktivt opsøge netop de ting.

Lige nu sker der et virvar af gode ting. At jeg skal giftes på lørdag er toppen på kransekagen og jeg er glad, men for at være helt ærlig også lidt overvældet. At holde øjet på bolden og det egentlige og vigtige; kærligheden til min kæreste og at huske rent faktisk at glæde mig til en kæmpe fest med alle dem jeg holder af, gør at jeg kan være glad og tilmed slappe af. For det er jo det, der er det kernen af det hele.

Så skidt pyt med om noget glipper eller med at jeg skrællede en del af mit skinneben i går på et boxjump (‘something blue’ er hermed klaret), så længe jeg får Drømmemanden og stadig kan danse med mine venner ♥

(Visited 4.894 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. <3 Kjolen er fra Vanessa Bruno, se evt. mere her: http://emilysalomon.dk/2017/06/08/foer-udsalg-me-the-met-mine-laesere/ :) KRam E

 1. Er SÅÅÅÅ spændt på at se din brudekjole, hvis du viser den frem på Instagram eller bloggen efterfølgende!:D

  Tager du egentligt din kommende gemals efternavn?:-)

  Kh. (I øvrigt tusind tak for det opklarende svar angående helix – det var mig, der spurgte for et par dage-ish siden:)

  1. Håber ikke du bliver skuffet, den er meget enkel og afslappet :)

   Ja, det gør jeg Salomon Vang bliver det for os begge.

   Det var så lidt. Klem Emily :)

   1. Sikke et smukt familienavn, I får:) (og total sprøde efternavne, I har i øvrigt!!).

    Jeg kunne aldrig “drømme om” at blive “skuffet”! Du kommer til at stråle, uanset hvad du ifører dig, fordi den kjole er helt sikkert SÅ meget dig – comfy og lykke er det bedste outfit ever<3

 2. Hvor er det dejligt at læse – for ja det er så vigtigt at huske essensen af det hele fremfor blot de “småting” man snubler over på vejen. Jeg har selv lige haft en weekend hvor specialet og sygdom har hængt mig langt ud af halsen og jeg simpelthen bare har tudet og været sur. Men jeg gider simpelthen ikke lade det påvirke mig længere – i stedet vil jeg nyde alt det gode som min søde kæreste, at sommeren er her (-ish i hvert fald) og at den byder på alle mulige lækre ting. Så skal det speciale og sygdom nok klares med et smil :-) God dag til dig.

  1. Men speciale og sygdom er bestemt heller ikke at kimse ad, det kan fylde så meget, på en dum måde. Håber det vender, det lyder det nu allerede som om du har besluttet dig for, sådan! :D Tak og i lige måde. Klem Emily

 3. Hej Emily
  Åhhh et dejligt indlæg??
  Lige det jeg har brug for på en dag hvor jeg har lidt ondt af mig selv pgra migræne?
  Men pyt det er jo ovre i morgen??
  Tak for st minde mig om at der altid er noget positivt at fokusere på❤️

  Og glæd dig til lørdag.❤️
  En dag du aldrig vil glemme?
  Håber vi andre får et lille glimt af din lykkelige dag?

  1. Ævs migræne er nu også dumt, så kan godt forstå hvis du har lidt ondt af dig selv. Håber det er gået over i morgen og dejligt hvis du kan se og tænke på noget godt i stedet <3
   Glæder mig helt, helt vildt!!!
   Kram Emily

  1. Tak <3 Er i alle tilfælde sikker på det nok skal blive helt fantastisk. på den ene eller den anden måde :) Kram Emily