Torsdagstaknemmelig

Jeg prøver at starte eller slutte hver dag med at tænke på noget, jeg er taknemmelig over. Stort som småt. I perioder glemmer jeg det og måske det lyder tumpet og lidt new age-agtigt, men jeg synes altså det er en rar, lille øvelse. Især i disse sammenligningstider.

I dag er jeg taknemmelig for at min Drømmemand og jeg skal giftes om halvanden uge. Verdens bedste Scrabble-makker, altan-buddy og meget, meget andet. Der altid foreslår nye eventyr, har ja-hat-tendenser, er skør på den helt rigtige måde og laver små sange om os, han synger hver morgen, så jeg ikke kan andet end at starte hver dag med at grine stort.

Jeg er også taknemmelig over den søde Penny-hund, der ligger ved min fødder, mens jeg sidder og arbejder. Og hvor begejstret hun er for meget små ting i livet, som pinde og vandpytter eksempelvis. Det smitter.

Hvad er I taknemmelige for?

(Visited 4.538 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. at min kæreste kommer hjem fra praktikophold i udlandet for første gang i et halvt år i aften, at vi skal på northside, og at jeg lige om lidt er færdig med min bachelor <3

 2. Jeg er taknemmelig for at være kommet helskindet igennem de blodpropper, som ramte mig i hjernen i januar. Det er aldrig sjovt, men slet ikke som 30-årig. Jeg er også taknemmelig for min kæreste, der var hos mig hele vejen igennem ?

  1. Shit altså Mette, men GODT at du er ok og ude på den anden side, men ja, kan levende forestille mig at den slags sætter tingene lidt i perspektiv. Kram

 3. Jeg er taknemmelig for min kæreste Jens, at han valgte netop mig. Han er – ud over mine forældre – mit et og alt :-) Og så er jeg taknemmelig for at mine forældre er raske og friske og rørige. De er 73 og 75 år og træner i fitnesscenter 3 gange om ugen og cykler alt hvad de kan. Og nyder måske livet lidt ekstra efter at min far havde en mindre blodprop i hjertet for et par år siden.

  En dejlig torsdagaften til jer alle :-)

  På forhånd tillykke med brylluppet – alt godt til jer begge :-)

 4. Lyder også som en ret fantastisk (kommende) mand du har dig. I er vist et ret godt makkerpar.

  Udover alle de store ting som raske børn osv. Så er jeg i dag ret taknemlig for en pool aftale i eftermiddag med et par bekendte og deres børn.
  Der er planer om bobler til os, is til børnene og forhåbentlig ender vi med noget poolside dinner i børnehøjde.

 5. Jeg er taknemlig for min kæreste og den tosomhed vi har nu, det ændre sig nemlig til oktober hvor der er en lille pige der beriger vores liv som jeg også er taknemlig for og for alle de fine spark hun gav imorges inde i maven. <3 hvordan fanden blev jeg så heldig og velsignet med den dejligste kæreste OG en pige på vej? Det forstår man ikke. Held og lykke med brylluppet. Det er så skønt når man finder ham den helt rigtige med alle fejlene og man elsker det hele. Håber I får en fantastisk dag!

 6. Jeg er 22 og min far er 81, og kunne ikke have en bedre far. Jeg er SÅ taknemmelig for, at han er frisk, ung i sind og vigtigst af alt; en seriøst god rollemodel for, hvordan man kan være den allerbedste far, selvom man egentlig har nået bedsteforældre-alderen!
  Og så har han en mega god beholdning af far-jokes – det skal man altså heller ikke kimse ad!

 7. Det samme som du – mand og hund(e). Specielt mand der helt frivilligt (selvom han er væk hjemmefra 12 timer hver dag i forvejen) tager I IKEA og køber lamper, rammer, reoler og tæpper til min lille butik som åbner lige om lidt, og gerne bruger et par timer hver dag på at nå at få den klar til åbning. Helt uden at være det mindste sur eller irriteret. Og hunde som er fjollede og får mig til at grine, og altid er glade ❤

 8. Sikke en god øvelse – seneste forskning peger netop på, at positive tanker forstærker hjernens evne til at frembringe flere heraf :-))))
  Jeg er taknemlig for et lille stykke blå himmel, jeg så under morgen gåtur med hunden og de dejlige dufte af morgendug og frisk halm på engen.

 9. Dejligt, det er faktisk også noget jeg gør. Det er faktisk ret rart :)
  Jeg er taknemmelig for at jeg har fundet mig verdens bedste kæreste. Han er det sødeste og han er så god for mig og mod mig. Og at solen skinner og jeg har fri :)

 10. Tak for alle jeres dejlige taknemmelighedshistorier og søde hilsner ikke mindst ❤❤❤