Vind: Smykker fra Julie Sandlau

annonce-u-baggrund11
julie sandlau2

Måske det er onsdag og gråt, mørkt og tåget, men så meget desto mere god grund til at fejre hverdagen og hinanden og tage forskud på al julefestivitasen. Det var de heldigvis med på hos Julie Sandlau og derfor har vi en flot (!) og funklende præmie på højkant til en heldig én af jer.

Der er nemlig smykker, helt efter eget valg, for hele 5000 kr. i puljen.

Og hvis man vinder bestemmer man selvfølgelig helt selv, om man vil bruge præmien til at købe smykker til julefrokosten til én selv eller julegaver til ens mor, veninde, datter eller kæreste. Eller begge dele ;)

julie sandlau3

For at deltage i konkurrencen om valgfri smykker fra Julie Sandlau for 5000 kr., skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg.

Konkurrencen slutter på onsdag d. 23. november kl. 12.00. Vinderen får direkte besked pr. email.

Held og lykke <3

julie sandlau4julie sandlau6julie sandlau8julie sandlau1julie sandlau7

i samarbejde med Julie Sandlau

(Visited 4.595 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

1175 Kommentarer

 1. Uhh, jeg elsker Julie Sandlaus smykker – håber, jeg bliver trukket ?

  (Elskede derudover dit indlæg om at lege med din forlovede – det kan jeg virkelig sætte mig ind i!)

 2. Det ville være en perfekt kombination af smykker til julefrokosten og gave til min svigerinde ??

 3. Så flotte smykker jo! Hvor gad jeg godt kunne forkæle min mor og søster (og mig selv ?) lidt ekstra her til jul! Jeg krydser fingre!!

 4. Nice! Tror, de smukke blå silkesnore med charms vil gøre sig fint til den kommende tids julefester :-)

 5. Så flotte smykker. Tænker at der godt både kunne blive nogle flotte gaver til mine døtre, og måske lidt til mig selv……….hvis heldet skulle tilsmile mig. :-). <3 <3 <3 <3

 6. Hun laver nogle utrolige flotte smukker, ville elske at vinde, så skulle jeg selv have nogle fine smykker og give nogle i julegave til min søster og min bonus datter.

 7. Jeg krydser fingre!! Ville helt klart forkæle min SU-ramte veninde, og min helt fantastiske mor med smykkerne ❤

 8. Wow fantastisk præmie! Ville helt sikkert bruge gavekortet til julegaver til søster, niece og svigerinder. Og til en ekstra gave til mig selv ?

 9. Uh! Lækker konkurrence, så kunne man lige forkæle sig selv med så flotte smykker ? Derudover vil jeg forkæle mig dejlige mor, som virkelig fortjener det!

 10. Deltager med glæde denne konkurrence og krydser fingre for mig som vinder.
  Mvh. Gitte

 11. Det kunne være så skønt at vinde disse tidløse og utrolig smukke smykker fra Julie Sandlau. Lige at kunne forkæle mig selv lidt eller min søde mutti:))

 12. Uh, Julie Sandlau laver altså de smukkeste smykker! Ville bruge min præmie til at forkæle kvinderne i min nærmeste omgangskreds, for det fortjener de <3

 13. Sikke en flot konkurrence! Jeg prøver lykken – og krydser fingrer for en ekstra stor fødselsdagsgave onsdag d. 23. ;)

  … og så ville der jo nok også falde lidt ekstra julegaver af til verdens bedste mor!

 14. Julie Sandlau laver de fineste fine smykker, så jeg ville elsker at kunne give en stor samling af hendes smykker til en af dem, som jeg holder allermest af – min kære mamma ?❤️?

 15. Sådan en kæmpe før-julegave ville ikke være dårligt! Kære Julemand, jeg har altså VIRKELIG været sød i år;-)

  KH Anne W.

 16. Hvor er de dog smukke! Både smykker og billeder. Ville virkelig gerne forkæle kvinderne i min familie og min bedste veninde med smykker fra Julie Sandlau<3

 17. Jeg er på mange måder en simple living girl. Og smykker er først for nylig blevet noget, jeg tænker passer til mig. Men nu, langt om længe må man sige, kan jeg mærke hvordan få, men meget velvalgte smykker giver mig mulighed for at fremhæve det feminine og det føles virkelig rart sådan at vælge et smykke at bære. Men efter mit smykkeskrin har overlevet på meget lidt opmærksomhed i mange år, så ville det være ret ekstravagant sådan at kunne fylde det med flere smukke sager.

 18. Ville elske at vinde! Bar også Sandlaus smykker til mit bryllup da de simpelthen er så smukke!

 19. Elsker simpelthen Julie Sandlaus smykker – der vil blive dømt selvforkælelse og lidt til gaver ?

 20. Smukke, smukke smykker! Dem ville jeg gerne bære til årets kommende julefrokoster. God aften til dig :-)

 21. Det vilde være så dejligt med smukt tilbehør til den kommende tid med julefrokoster og hyggelige stunder med familien og venner. At kunne forkæle min mor med et smykke, ville virkelig også bære fantastisk.

 22. Åh, jeg har brugt Julie Sandlaus smykker i mange år. Der er så smukke, klassiske og moderne på samme tid. Jeg håber sådan, at jeg vinder.

 23. Jeg ville elske at blive forkælet med nogle flotte smykker fra Julie Sandlau, men måske jeg vil vælge at forkæle minde døtre?

 24. Sikke en lækker præmie her op mod jul. Er sikker på der både kunne blive lidt til mig selv og gaver til nogle af dem jeg er gladest for <3

 25. Jeg har lige netop tilføjet et par fine øreringe fra Julie Sandlau til min jule ønske liste, så det vil mega nice at vinde et gavekort til de smukke smykker! Jeg vil både bruge gavekort på mig selv, og nogen fine gaver til de dejligste kvinder der er i mit liv:)) knuz and fingers crossed!

 26. Det ville slet ikke være en dårlig gevinst ;) På et i forvejen presset budget, ville det være fedt at vinde lidt guld, så man kunne klare nogle af julegaverne. Ren win win.

 27. Jeg glemmer ligesom at købe smykker så jeg håber virkelig jeg vinder – ville være skønt at kunne pynte mig lidt mere både til hverdag og fest

 28. Wauw – en vild konkurrence og en flot præmie. Det ville være skønt med mulighed for forkælelse både til mig selv og mine brødres søde kærester.

 29. Wow hvor er det en fantastisk præmie. Det ville være perfekt til lidt selvforkælelse og julegaver :-)

 30. Sikke en fantastisk præmie. Jeg ville dele med min mor, som i den grad trænger til en opmuntring for tiden.

 31. Hun (Julie) er så dygtig! Synes desværre typisk danske smykke kan blive lidt kedelige (og jeg er ellers mega tør og ensformig når det kommer til diverse beklædningsdele :D ) -Men Julie Sandlau smykker formår at hive noget kreativitet og feminine træk over ellers fine, klassiske og enkle smykker!
  Stolt.dansk.dk – Er helt klart med!

 32. Av for nogle flotte smykker! Jeg ender altid med de samme smykker, og så kunne de da være dejligt at kunne tilføje sådan nogle flotte smykker til den vane :-)

 33. Ih, det kunne være skønt at vinde! Så er der også nogle veninder og én mor der skal forkæles lidt ekstra :D

 34. Åh hvor er det bare pænt – det hele!! ?

  Jeg har i mange år ikke været den helt store smykke-type, men jeg arbejder på det, da det jo bare er god stil ? Det gør dog, at jeg ikke har så mange at rutte med, så jeg krydser alt, hvad der krydses kan for, at jeg vinder smukke sager fra Julie Sandlau ?❤️

 35. Nej hvor ville jeg elske at vinde! Halvdelen af min ønskeliste til jul, er smykker fra Julie Sandlau!
  Krydser fingre

 36. Det er jo svært at vælge hvem som fortjener forkælelsen, men jeg har en mor som altid fortjener noget ekstra :)

 37. Julie Sandlau er min yndlings-smykkedesigner.

  Hvor ville det være skønt og helt fantastisk at vinde hendes smukke smykker til mig og mine veninder.

 38. Julie sandlau laver de fineste smykker ? Det kunne være den perfekte selvforkælelse og julegave til min søster ☺️

 39. Hej Emily. Åh den præmie må gerne blive min. Med to små børn i huset er det ikke altid at det lige er fine smykker til mig selv som prioriteres. Så krydser alt hvad jeg kan . Kh. Tanja

 40. Wow, det ville da være fuldstændig fantastisk at vinde. Jeg trykker alt, hvad trykkes kan?

 41. Hold da op en præmie! God stil at sprede lidt ekstra juleglæde til en heldig vinder

 42. Åh jeg elsker Julie sandlau’s smykker ❤️Jeg ville dele med mine 3 dejlige døtre???

 43. Åh, sikke fine sager! Dem gad jeg mægtig gerne vinde, er sikker på, at nogle smukke smykker virkelig vil pynte i mine lidt (for) basic outfits. Det samme glæder i øvrigt for min mor, der helt sikkert vil skulle have minimum et par flotte øreringe, hvis jeg er heldig at vinde. Krydser fingre!

 44. Sikke et skønt indlæg på sådan en trist grå dag! Jeg håber, at heldet er med mig denne gang ?

 45. Ej hvor skønt! Der bliver vist til både et par julegaver og en lille ting til mig selv, hvis jeg vinder :-)

 46. SÅ fin konkurrence, den vil jeg gerne deltage i. Er pjattet med Julie Sandlau smykker :-)

 47. Det er da en fantastisk konkurrence. Jeg kaster gerne et lod i puljen mens jeg krydser fingre – og drømmer.

 48. Hun laver bare de smukkeste smykker! Lige hvad jeg kunne bruge tilbyde kommende julefester og nytår, samt hverdage hvor jeg synes der skal være lidt sparkle ?

 49. Jeg er først for nyligt begyndt at gå med smykker i en alder af 35 og ville elske at forkæle mig selv med nogle lækre kvalitets smykker og måske forkæle min elskede søster lidt samtidig

 50. Flotte smykker! Dem vil jeg gerne forkæle mig selv og min bedste veninde, der er nybagt mor for 3. gang med? Krydser fingre

 51. Sikke en flot præmie. Den ville jeg elske at dele mellem min mor, søster og mig selv til jul <3

 52. Hold da op en fed konkurrence!
  Og sikken nogle fine julegaver, det ville kunne blive til! :-)

 53. Jeg er såååå vild med hendes smykker, og har været det lige siden begyndelsen i Niels Hemmingsensgade. Og den dag i dag formår hun at lave ligeså smukke og tidløse smykker. Det ville være drømmen at vinde :)

 54. Wauvv sikke en præmie
  Det gør det hele nemmere ikke at skulle vælge fra men til

 55. Jeg har været fan af Sandlau så længe jeg kan huske-vil SÅ gerne vinde? Herned et lod i konkurrencen!

 56. Hvor er det en skøn konkurrence.

  Jeg fik sidste år et par Julie Sandlau øreringe af min kæreste og vil virkelig elske at eje endnu et smykke fra denne dygtige designer.

 57. Den her premie er FIERCE! Jeg ville forkæle mig selv, min bedste veninde og min smukke mor <3

 58. Wauww! Jeg vil brændende gerne vinde. Jeg går ikke selv med smykker, men jeg vil gerne kunne give nogle af de fantastisk smukke smykker til mine søstre. Jeg er på SU, så jeg ville aldrig selv have råd til så smuk en julegave. :)

 59. Åhr hvor dejlig en præmie! Jeg ville helt bestemt forære min mor og min barndomsveninde noget fint…og så ville jeg nok også forære mig selv at af de sindssygt smukke blå silkearmbånd med charms ????

 60. Det er sørme en flot præmie. Det ville være skønt med en julegave til sig selv.

 61. Tænk at kunne vælge præcis de Julie Sandlau smykker man aller helst vil eje – suk, det gad jeg virkelig godt ✨ Jeg har en skøn veninde, som fylder 40 d. 23. november, så først skulle hun dog have lov til at vælge ? Det ville være en fed gave at give ?
  Kh Rikke

 62. Det ville være fantastisk at vinde. Altid rart med lidt nye smykker. Ønsker mig så meget et nyt armbånd så krydser fingre ?

 63. Sikken fantastisk giveaway! Jeg krydser fingre og tæer, det ville være en dejlig præmie her op til jul ❤
  Tak for en skøn blog!

 64. Super lækker konkurrence. Ville bruge det på mig selv, da jeg ikke har så mange smykker, og jeg prioterer aldrig at købe dem til mig selv :-)

  Klem Mille

 65. Jeg ville ELSKE at forkæle min familie med så smukke julegaver i år! <3 Håber jeg har en firkløver gemt i mig :o)

 66. uhhh, sikke en flot konkurrence. hvis jeg er heldig at vinde, så skal min mor forkæles med smykker. hun fortjener at få en ordentlig gave ovenpå et hårdt cancerforløb. Kh Katrine

 67. Sikke da en fin konkurrence – wow!

  Min forlovede friede med en ring fra Julie Sandlau – det ville være fantastisk at kunne supplere den med andre fine smykker derfra :)

 68. Ville være perfekt med Julie Sandlau smykker som ekstra julegaver til mor og søster, der begge fortjener lidt ekstra forkælelse?

 69. Øj hvor ville jeg gerne vinde! Og præmien skulle deles med min skønne veninde som er inspirerende som kvinde og mor til to.

 70. Hvor ville det være skønt at vinde sådan en fantastisk omgang! Som studerende på SU, så kunne det være fantastisk at kunne give liiidt bedre julegaver i går :-)

 71. Årh jeg elsker Julie sandlau! Mine absolutte yndlingsøreringe, som jeg går med mindst fem dage om ugen, har hun lavet. Ville seriøst gerne købe nogle nye øreringe til mig selv og min søde datter, der fylder 15 den dag du trækker vinder!

 72. Uh, jeg håber!!! at det er mig, som vinder den vanvittigt flotte præmie.
  Det ville forsøde mit ellers så dejlige liv endnu mere. Og helt ærligt, hvem har ikke fortjent det :-)

 73. Sikken en fed præmie!! Ih, hun laver så mange smukke ting!! Jeg er ikke særlig feminin, så mange smykker er alt for pusse-nussede til min smag, men Julie Sandlau laver nogle rigtig fede, lidt rå smykker. Så det vil helt sikkert være nogle af dem, jeg ville investere i, hvis jeg vandt!!

 74. Sikke dog en flot præmie. Skulle jeg vinde vil jeg gerne forkæle nogle af mine dejlige veninder – og måske også vælge lidt til mig selv :-)

 75. Jeg ville så gerne forkæle min søde mor, som snart går på pension, og sige tak for at hun altid har forkælet os <3

 76. Wauw en flot præmie. Jeg tror både der ville kunne blive noget til min mor og mig selv :-)

 77. De er så smukke! Hvis jeg vinder, skal jeg helt sikkert forkæle min mor, som lige er blevet skilt og trænger til noget glamour i hverdagen. Krydser fingre☺️

 78. Wauw ? den mest fantastiske konkurrence! ! Kunne virkelig godt bruge lidt selvforkælelse. ?

 79. Øøøj det ville være så fin en barselsgave til mig selv! Det synes jeg at jeg fortjener ?

 80. Årh ville være for lækkert at vinde! Jeg ville forkæle mig selv lidt, og så købe lidt julegaver til min mor og søster :)

 81. Virkelig lækker konkurrence ? Jeg ville blive lykkelig hvis jeg vandt disse smukke smykker efter en hård tid – Jeg krydser fingre ????

 82. Sikke flotte og lækre sager! Krydser fingre – kunne være lækkert med nye smykker til afslutningen af mit studie i januar :D

 83. Så flotte smykker! – Det ville bestemt ikke være dårligt at vinde ;)

  Ville være dejligt, at kunne forkæle ens mor (og en selv) lidt ekstra til jul.

  Krydser fingre for at vinde :)

 84. Wow en lækker præmie! Og så hele 5000 kr!
  Håber jeg er den heldige vinder, kryder alt hvad der kan krydses! <3

 85. Smuk smuk præmie, som jeg ville dele med min mor og min datter hvis jeg er så heldig at vinde :)

 86. Uh, jeg vil gerne være med i konkurrencen om disse flotte sager. Tak for en meget fin blog i øvrigt.

 87. Åh, Fantastisk konkurrence! Så er julegaverne til min søde mor og søstre nemt overståede. Krydser fingre! <3

 88. Julie Sandlau laver de flotteste smykker. Jeg ville så gerne kunne forære min mor og søster noget af hende.

 89. Ej, hvor er der bare mange smukke ting! Jeg krydser fingre og håber, jeg er heldig :)

 90. Virkelig smukke smykker. Julie Sandlau har skiftet lidt stil – er blevet mere rå. Jeg trækker gerne et lod fra bunken

 91. Mig og min søn har ligget siden igår eftermiddags eller nærmere løbet til og fra badeværelset… åh ja…

  Hvem glæder sig så ikke over en lækker konkurrence og tankerne om at føle sig mere skøn end i dag :)

 92. Vild give away alligevel :D Jeg er stor fan!! Vil bruge gavekortet på lidt lækkert til mig selv, min søde svigermor og forære min storesøster noget pænt i barselsgave :) Krydsede fingre og kærlighed herfra!!

  Lea

 93. Jeg er vild med Julie Sandlau. Min niece på 14 år er begyndt at gå op i ‘tøseting’ såsom make-up, tøj osv. Det er sjovt at indvie hende i den verden :) Vi hygger med neglelak, ansigtsmasker og film. Det ville glæde mig utroligt meget, hvis jeg kunne forære hende et af de smukke smykker.
  Jeg vil også gerne forkæle min søde veninde, Nanna. Hun har haft et hårdt år grundet en depression, der heldigvis er på vej væk igen. :)

 94. Sikke en flot konkurrence! Det kunne da være så skønt at kaste lidt mere solskin over hverdagen med nogle pæne smykkesten :-)

 95. Please please please ??????????????????????????????????????

  Der er SÅ mange der skal forkæles….. inklusiv mig selv ?❤️

 96. ÅÅH, det ville være den fineste gave at give min mor i julegave. Hun elsker de smykker, så krydser fingre :)

 97. Nej nej nej hvor krydser jeg alt, der muligvis kan krydses!!!
  Er slet ikke i tvivl om at en god luns af præmien skulle gå til min mor, damn hun fortjener noget smukt. Og nå ja – måske også lidt til mig selv..

 98. wauw! Ud over at forkæle min søster lidt, vil jeg også være lidt egoistisk og forkæle mig selv med nye flotte hoops-øreringe.

 99. Åh, hvor ville jeg elsker at forkæle min seje, skønne mor med så fine smykker til jul – og så kunne der nok blive en lille sag til mig selv også! :)

 100. Sikke fin konkurrence. ??? Jeg ville nok forkæle min veninde og mig selv for at fejre hverdagen i juletiden ??

 101. Det vil være perfekt at vinde denne præmie og forkæle mig selv og nogle andre skønne damer her op til jul.

 102. Sikke nogle skønne smykker. Jeg er især vild med guldringene. Ih, hvor jeg håber at jeg vinder! :)

 103. Wow en drømmepræmie, der skal deles med min skønne datter som har fødselsdag i dag, hvis vi er så heldige at vinde??

 104. Åh, det ville være den vildeste præmie!
  Jeg skal i praktik pr 1/12, og det betyder et slip på en måned mellem SU og løn, så ingen indtægt i december. Men de her lækre smykker ville jo pynte både på mig og under juletræet!

 105. ØHJ. Jeg har haft den mest mandagsagtige uge på den ucharmerende måde. Det her ville bestemt give ugen mange pluspoint! Fingers(and toes) crossed!

 106. Elsker, elsker elsker Julie Sandlau smykker – alt er krydset for at jeg kan forkæle mig selv samt min mor og søster.

 107. Shit en lækker præmie! Man bliver automatisk i bedre humør hvis ens smykker er on-fleek. Selv på en trist, grå, kold og sørgelig onsdag aften. Vil helt sikkert dele præmien med min hårdtarbejdende mor som fortjener ufatteligt meget luksus bling ;)

 108. Skøn konkurrence! Elsker Julie Sandlaus smykker. Hvis jeg vinder skal min datter og jeg have fine øreringe i julegave!

 109. Hvis jeg vandt denne konkurrence ville jeg forære min søster det flotte guld-bangle i “barselsgave” når hun skal have sit første barn d. 3 januar. Jeg fik selv et armbånd af vores nu afdøde mor da jeg fødte min datter, og jeg går med det hver dag. Synes smykker bliver endnu smukkere når der ligger en historie bag det.

 110. Jeg skal giftes i januar og har lige i din post fået øjenene op for smykkerne til hele herligheden, som ellers var et stort spørgsmålstegn på listen :-) Jeg krydser alt, hvad jeg har!

 111. Hurra(!) for smukke smykker. Jeg tror, jeg ville forkæle både mig selv og min mor, hvis jeg vandt den her fine konkurrence.

 112. Vil elske at få nye smykker fra Julie Sandlau, så håber heldet vil tilsmile mig?

 113. Jeg har været helt vildt med Julie Sandlaus smykker i hvad der føles som en evighed – men har endnu ikke skrabet penge sammen til at købe nogen. Og af en eller anden grund ender vinterjakker, sko og andre praktiske ting med at være på mine ønskelister, så det ville være fantastisk at vinde. Måske der både kunne blive til en gave til mig selv, min kæreste og min mor..

 114. Wauw! Sikke en fornem konkurrence.

  Hvis jeg vandt den ville jeg glæde min mor. Jeg ved at hun længe har ønsket sig et af Julie Sandlau’s smykker. Det har i flere år stået på ønskesedlen, men i år har hun glemt at skrive det på! Det kunne være så fint at glæde hende med noget, som hun har “glemt”, at hun virkelig ønsker sig! :-)

 115. Mens jeg sidder og tømmer internettet for flotte smykker, man kan ønske sig, vælger jeg at holde pause for at læse din blog og BUM lykken er gjort SMYKKEKONKURRENCE! JUHUUUUUUUUUU :DDDDDD
  Jeg håber mine juleønsker fra Jule Sandlau går i opfyldelse!!!

 116. Wauw sikke en præmie og så her op mod jul! Jeg krydser fingre for, at jeg er den heldige vinder :-)

 117. Håber at jeg vinder. Jeg elsker hendes smykker og det er nogle dem jeg bruger allermest :-)

 118. Hej Emily,
  Tak for den dejligste, mest inspirerende blog.
  Jeg vil også gerne deltage i konkurrencen om de smukke smykker.
  Kh Nanna

 119. Jeg giver gerne – og med stor glæde – gaver til andre. Men åh, hvor ville jeg blive glad for denne “gave” til mig ?

 120. Hvor ville det være SKØNT, at kunne opdatere “smykke-garderoben” inden årets julefrokoster..?

 121. Hold da op for en flot premie! Kunne være dejligt med lidt bling til sig selv, men her op til den søde juletid ville det jo også være oplagt at finde lidt til bedsteveninden :)

 122. De er så flotte
  Ville gerne vinde så ville jeg vælge noget der matcher, et til mig og et til min elskede mormor i julegave.

 123. Det ville da være fedt. Så kan jeg købe smykker til mit bryllup???
  Forlovelsesringen er fra Julie Sandlau?

 124. WOW! En lækker konkurrence… Jeg krydser fingre for en tidlig julegave til mig selv og min dejlige søster :)

 125. Iiiiiih, hvor banker mit fattige studerende hjerte ekstra hurtigt, når jeg ser smykker som dem fra Julie Sandlau – så fine. Det kribler helt i mine fingre for at få lov til at bære smykker fra hende!

 126. Flotte smykker – der vil helt sikkert både blive til mig, min mor og min søster!

 127. Jeg ville sætte en ære i at bærer disse smukke smykke. De er så fine, elegante og stilrene.

 128. Så flotte smykker! Med det gavekort vil der både være en julegave til mig selv og til min kære søster. :-)

 129. Det vil være perfekt at kunne købe nogle nye smykker, jeg kan have på til min skønne mormors 90 års fødselsdag d. 23/12. Og se om jeg kan finde et smykke som falder i hendes smag, som hun kan få i fødselsdagsgave.

 130. ELSKER hendes smykker!! De er super flotte og designet er lækkert og smukt. Håber håber håber ???

 131. Kære Emily,
  Sikke en fin konkurrence :-)
  Jeg er tosset med Julie Sandlau, men det er min mor også. Det ville være vidunderligt at forære hende en ekstra fin julegave i år. Og derudover drømmer jeg om nogle af de blå øreringe som mit “something blue” til mit nært forestående bryllup.
  God aften. Kh

 132. Ej, det er vel nok nogle fiine smykker! Sådan en lille tidlig julegave ville falde på et tørt sted :-)

 133. Åhr! Jeg går og synes, at alting er lidt tungt, vi har ingen penge, mine børn er syge og min familie har lige bestemt ikke at give julegaver til de voksne, så jeg ville blive toplykkelig over både at kunne føle mig forkælet og ikke mindst smart.

 134. Wauw, det er virkelig en flot præmie!
  Hvis jeg vinder vil jeg være så egoistisk at, give mig selv en stor smykke-julegave.
  Nogle gange skal man jo huske at være særlig god ved sig selv ?:-)

 135. Sådan en omgang smykker ville være lækker! Jeg tror, jeg både kunne undvære lidt til mine søstre og min mor.

  Tak for en god blog <3

 136. Jeg har netop brugt min aften på at kigge på smykker fra Julie Sandlau og skrive en laaaaaaang ønskeliste, så det ville være en fantastisk ting at vinde.

  Jeg håber og krydser fingre

 137. ?✨? At kunne se (guld, glimmer og glitter) lyset i (efterårs) mørket ?✨?

 138. Wow, det er da vildt! Jeg ville blive så lykkelig, hvis jeg kunne dele præmien med min kæreste veninde. Hun fortjener at blive forkælet og snart er det hendes fødselsdag, så det ville være perfekt!

 139. Hold op en vild præmie! Julie Sandlaus smykker er simpelthen indbegrebet af elegance. Det ville være topmålet af glæde, at kunne forkæle sin smækre søster og mor (og måske også sig selv) med så fine sager <3

 140. Hun laver så smukke smykker. Jeg har kigget på hendes kollektioner i flere år, så det kunne være lækkert, hvis et af smykkerne endelig kunne blive mit :)

 141. Åh, elsker Julie Sandlaus fantastiske smykkeunivers og ville elske at forkæle mig selv med nye øreringe!

 142. Som en fattig studerende ville det jo være fantastisk at kunne have mulighed for at forkæle andre med så flotte smykker!

 143. Jamen altså, hun laver simpelthen de smukkeste smykke. Det vil være lykke at kunne berige mig med dem ☺️

 144. Emily, du bragte lige energi, glæde og skønne smykker på en grå og våd novemberdag ?

 145. Alletiders konkurrence! Min mor skal være den heldige, der skal bare forkæles. Bare fordi hun er det kærligste jeg ved!

 146. Det ville være så utopisk heldigt at vinde noget så fantastisk på en blog med så mange følgere – men hvis man ikke deltager vinder man jo ikke. Fingrene krydset og hænderne foldet. Og så i øvrigt ønsket om en god onsdag aften til dig ❤️

 147. Mit yndlingssmykkemærke, som jeg sjældent har råd til! Krydser alt hvad jeg kan krydse??

 148. Nøj, hvor er de flotte! Guldarmringen er lige min mors stil, så den skulle hun i hvert fald få i gave, hvis jeg vandt. :)

 149. Julie Sandlau laver nogle utrolig smukke og tidsløse smykker og jeg håber inderligt at vinde denne præmie! ? Jeg ville dele den med min mor og min søster som en ekstra jule-overraskelse ❤️

 150. Lækker konkurrence – hvis jeg vinder, bliver der fine julegaver til min datter, min mor og måske en lille en til mig selv ?

 151. Oh yes, skøn skøn præmie! Drømmer søde drømme om lækker bling-bling til at lyse op i denne grå tid på året ?

 152. Wow, sikke en fantastisk konkurrence – jeg håber SÅ meget at jeg er den heldige vinder. Især på en dag hvor jeg bare er grundtræt af at være på SU på snart 5. år og næsten ikke kan holde det ud længere.

  God aften til dig Emily.

  Mange hilsner Katrine

 153. Wow, fantastisk konkurrence! Krydser virkelig fingre, der er nogle kvinder i mit liv som virkelig fortjener forkælelse.
  God aften :-) :-)

 154. Wow, så flotte! Bliver svært valg om det skal være gave til mig selv eller min mor.

 155. At kunne forkæle en håndfuld særlige veninders smykkeskrin med Julie Sandlaus smukkeste smykker ville være ret så vidunderligt.

 156. Årh en lækker konkurrence! Håber inderligt det bliver mig der kan glæde mig selv og nogle veninder med fine smykker i julegave <3

 157. Smukke smykker! Jeg ville elsker at kunne forkæle min mor og bedste veninder med noget funklende til jul – og måske også lade der være en enkelt ting eller to til mig selv (-:

 158. Åh, Julie Sandlau-smykker har stået på min egen ønskeseddel i mange år – håber, jeg er den heldige vinder!

 159. SKØNNE smykker!
  Disse ville gøre underværker og virkelig opgradere min smykke “garderobe”, der desværre bærer præg af at jeg fortsat er studerende :)

 160. Uhh det ville være perfekt at vinde her inden julens fester – og til julegave til min mor og søster. :)

 161. Jeg elsker Julie Sandlaus smykker ?, så jeg er bange for at jeg ikke kan være gavmild i denne omgang ☺️ Hvis jeg bliver den heldige vinder ?

 162. Åhhh, det kunne være skønt at få fingre i nogle af de smukke smukke smykker ???

 163. WOW, det gad jeg godt! Tror jeg ville vælge en kombi? Krydser mine fingre den næste uge!

 164. Elsker Julie Sandlaus smykker – de er så fine! Ville virkelig gerne vinde et gavekort til dem ?

 165. Jeg er lige nu på udkig efter at udvide mit noget skrabede smykkeskrin, så dette ville være en perfekt hjælp!

 166. Jøsses altså! Får kæmpemæssige julelys i øjnene af tanken om alle de smykker og alt det glitter! Krydser fingre og beder til smykkeguden/lodtrækningsheldet ;)

 167. Krydser fingre og håber på at vinde.

  Hvis jeg skulle være heldig, vil jeg købe lidt til mig selv og bruge resten på gaver til nogen, der ikke har råd til at holde jul i år.

 168. Hold nu fast en flot præmie. Jeg er helt low på smukke smykker, så det ville være fantastisk at få fingre i den fornemme præmie. Jeg elsker guld og Julie Sandlau laver de mest fantastiske smykker med et flot mat look.

 169. Det vil jeg rigtig gerne vinde!
  Jeg har givet min mor et helt sæt af vildt fine ting fra Julie Sandlau over en længere periode, så nu er det snart min tur til at blive forkælet!

 170. Sikke en fantastisk Give Away :)

  Jeg elsker Julie Sandlaus smykker da hendes stil både er moderne, rå og enkel :)

  Da jeg allerede har et vedhæng i facetteret krystal med et lille hjerte til i sølv fra Julie Sandlau. Er min store drøm (hvis jeg skulle være så heldig at vinde) at bruge noget af præmien på et ID vedhæng med forbogstavet “L” som står for både min kærestes og min lille pap-søns navn, samt et ID vedhæng med tallet “3”. Da tallet tre står for os tre som familie :)

  Derudover vil jeg gerne give min mor en smuk halskæde og et par øreringe fra Julie Sandlaus kollektion, da hun om nogen fortjener at blive forkælet, for den fantastiske og hengivene mor hun altid er. Da hun til trods for hun udover sin egen sygdom, har stået (og stadig står) urokkelig ved min fars side i hans kamp mod kræft. Hvilket er noget jeg beundre hende uendeligt meget for, da hun er hele familiens klippe i tykt og tyndt, hvilket jeg gerne vil give hende et varigt minde som tak for, i form af nogle af Julie Sandlaus utrolig smukke smykker da jeg ved de vil være lige hende <3

 171. Uden tvivl nogle af de smukkeste smykker. Min mor og jeg skulle helt sikkert forkældes med et mor og datter sæt, hvis man skulle være så heldig.

 172. Ville elske at vinde! Skal til julefrokost den 2. december, så måske man lige kunne nå at få nye lækre smykker på ??

 173. Elsker Julie Sandlau’s smykker. De er simplethen lige dele enkle og smukke og kan forskønne ethvert outfit!!

  Og tak til dig for en altid inspirerende blog ❤️

  N

 174. Det ville være skønt, at kunne forkæle mig selv til jul med at købe de åh så smukke INFINITY HOOP øreringe – De er helt perfekte – og så ville der stadig være penge tilbage til også at forkæle en dejlig moster, som virkelig fortjener den ekstra god gave til jul! ;)

 175. Jeg ville elske at vinde lækre og smukke smykker fra Julie Sandlau, og jeg vil helt sikkert også vælge noget til min elskede mor :)

 176. Det ville være den fedeste og mest hjælpsomme gave her op til jule-måneden! Kæmpe hjælp når man er en ret so flad studerende ;) Der krydses fingre!

 177. Sikke en fin konkurrence ❤️?. Hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg købe et par øreringe til mig selv og så skulle min elskede mor og søster forkæles ?…

 178. Wauw for en lækker give-away. Jeg har spottet flere smykker jeg selv vil elske at gå med og også nogle min søster helt sikkert vil være glad for.

 179. Elsker hendes smykker! Det kunne være rigtig dejligt at vinde – så kan jeg shoppe når jeg er hjemme fra Afghanistan.

 180. Uh for den smykke gris jeg er kan jeg næsten ik få luft af bare begejstring . Håber jeg er Den heldige

 181. Sikke en fin konkurrence – den ville jeg godt vinde. Så er der både julegave til mig og et par stykker andre ?

 182. Wauw for en lækker præmie????! Krydser fingre, arme og ben og håber på at det er mig der vinder, så jeg kan forkæle min mor og mig med lidt lækker bling fra Julie Sandlau?

 183. Åhhhhh…..hvilken skøn præmie – ville elske at købe et smykke til min store datter, som rejser til USA ( og flytter hjemmefra ) i januar og først er tilbage om 1 år !!! Et kærlighedssmykke ….

 184. Åh, sikke en fin konkurrence. Er bange for, at jeg godt kunne komme til at bruge hele beløbet på mig selv ??- skulle jeg vinde selvfølgelig! ?

 185. Ej hold op en lækker konkurrence! Jeg ville elske at forkæle mine bedste veninder (og mig lidt) med lidt lækkert – det kunne da være ret sjovt, hvis gaverne i pakkelegen til årets julefrokost var de lækreste smykker :-D Jeg krydser lige mine fingre

 186. Julie Sandlaus fine smykker, sikke en gave. Jeg er midt i den travleste arbejdstid i mit lille én mandsfirma, at få en gave som denne, ville glæde og varme mig. Sikke en drøm…..:)

 187. Efter at være blevet kaldet en grå mus trænger jeg gevaldigt til lidt hverdagsglamour. Julie Sandlaus smykker vil uden tvivl kunne gøre arbejdet!

 188. Jeg er SÅ tosset med Julie Sandlaus smykker! Og jeg ønsker mig altid nogle af hendes smykker til jul og fødselsdag. Men:
  Jeg har næsten lige haft fødselsdag. Og jeg har gennem den sidste tid sendt links fra Julie Sandlaus webshop til min mand – med beskeden om, at “der nok måske var én, der rætti godt kunne ønske sig liiiige dét smykke”! Hvad jeg fik? To lysestager og et par hjemmefuttere! Bevares, det manglede jeg da også. Nok mest hjemmefutterne. Og ja, økonomien er lidt stram for tiden. Men ååååårrhh, jeg ønsker mig smykker fra Julie Sandlau!!
  Så altså – det er jo nærmest skæbnebestemt, at jeg skal være med her, ik’? :-)

 189. Kære Emily.

  Sikke en konkurrence! Hvis jeg vinder vil jeg dele smykkerne med pigerne i min familie; min mor og mine to søstre. Vi mistede vores far, alt alt for tidligt, i marts, så det har været et hårdt år for os alle. Lidt funklende glimmer og glans er tiltrængt. Tak for en smuk blog.

  Mvh Anne Sofie

 190. Åh håber sådan det bliver mig. Dejlig ekstra julegave. Julie Sandlau laver de mest fantastiske smykker ?

 191. Orv, sikke en lækker præmie! Jeg krydser mine tykke gravide fingre for, at jeg bliver den heldige :) Hav en fin dag, Emily!

 192. Iih, den præmie gad jeg godt vinde. Så ville jeg glæde min mormor, mor og svigermor med et fint smykke hver ❤️ Det ville jeg elske

 193. Sikke en fin præmie! :-)

  Jeg kunne så godt bruge nogle nye smykker og er sikker på at det også kunne blive til nogle fine julegaver..

 194. At kunne hoppe til julefrokost iført labre smykker fra Julie Sandlau – kombineret med at give sin mor nogle flotte øreringe, ville da være den fedeste vinter-treat!

 195. Wauw, den præmie ville jeg gerne vinde! Og den skulle helt sikkert gå til en kombination af gave til mig selv og mine kære, som kunne blive lidt ekstra forkælet denne jul :)

 196. Oh my GOD!!
  Dette er præmiEN, denne årstid – især da man er velsignet med 4 søstre og 6 niecer, samt en selv, der eeeelsker smukke smykker:):):)

 197. Av, nogle fine sager – heldigvis burde der være mulighed for både en lille gave til en selv og nogle af ens kære med så flot en præmie :)

 198. Åååååh, det må være en af dine lækreste konkurrencer nogensinde.
  Jeg ville både få muligheden for at købe de øreringe, jeg selv går og drømmer om, samt købe en lækker gave til min søde søster.
  Mine fingre er så krydsede, at det næsten gør ondt ❤️

 199. Hvor dejligt, med en Julie Sandlau-konkurrence. Jeg synes at smykkerne er virkelig smukke og med 5.000 kr., skulle der nok blive lidt til både min mor, en god veninde og mig selv. Hermed et lod i bunken :-) Knus

 200. Det ville bare være en fantastisk selvforkælelse og gave til mig selv, inden jeg bliver mor til februar! :-)

 201. Åh en fantastisk giveaway! Jeg er verdens dårligste til at gå med smykker, men jeg ville med garanti blive bedre, hvis jeg havde sådan nogle smukke smykker ???

 202. Det ville være skønt at kunne forkæle min mor, søster og veninde – nåja og måske mig selv – med nogle fine smykker:)

 203. Sikke en fantastisk flot konkurrence, elsker simpelthen de smukke smykker fra Julie Sandlau <3

 204. Åh det ville jo næsten være for godt til at være sandt hvis man vandt denne skønne konkurrence. Har alle dage været fan af Julie Sandlau’s smykker og husker tydeligt mit første bekendskab med hendes øreringe som jeg købte til mig selv som gave tilbage I gymnasiettiden (1995-98) :-) De var kostbare (for en studerende som mig)men jeg måtte bare eje dem ;-) De hang efterfølgende på mig I flere år derefter! Hvis jeg vandt denne konkurrence ville jeg helt sikkert købe guld creolerne (Hoop bubbles) og et vedhæng med tallet 7. Krydser fingre for at heldet er med mig denne gang ;-) KH Barbara

 205. WOW, en fed konkurrence! Det ville være fuldstændigt vanvittigt fantastisk at vinde!! :-o <3

 206. Wauw en vild og skøn præmie! Hvor ville det være fedt, at forsøde julen for mig selv og mine kære! :-)

 207. Er helt vild med disse smykker! kunne være rigtig dejligt at vinde, kunne nemlig rigtig godt tænke mig at forkæle min mor og bedste veninde i år! :) <3

 208. Vild konkurrence? Jeg har fødselsdag d. 4. December. Det vil være den bedste fødselsdagsgave nogensinde?

 209. Jeg ville forkæle mødrene i min familie, da de ofte glemmer at forsøde sig selv. Og så har min mand udvalgt et smykke til mig, da han også synes jeg skal forkæles som mor til vores 3 skønne børn:-)

 210. Denne præmie er jo næsten for god til at være sand! Hold op, hvor har du altid nogle fine konkurrencer og samarbejder, Emily.

 211. Mine gamle Julie Sandlau øreringe kunne godt trænge til en afløsning, selvom de indeholder så utroligt mange gode minder :)

 212. Åh det er de fineste ting de laver hos Julie Sandlau. Jeg vil elske at få en tidlig julegave!

 213. Ej det er en fantastisk præmie. Jeg er vild med Julie Sandlaus smykker – krydser fingre ?

 214. Ville SÅ gerne vinde, ejer endnu ikke nogen Julie Sandlau smykke – men synes de er virkelig fine!

 215. Wauw! Sikke en konkurrence…;-)

  Jeg er vild med Julie Sandlaus arbejde og ikke midst den måde, hendes smykker konstant er på forkant med god stil.

  Jeg krydser fingre for denne fantastiske præmie, som jeg vil dele med min mor og min søster.

 216. Julie Sandlau laver de smukkeste smykker – sådan en præmie ville jeg gerne have fat i!

 217. Så fint, at Julie Sandlau kan bevare sit eget udtryk og alligevel blive ved med at forny sig.

 218. Wauw. Julie Sandlau laver simpelthen de fineste smykker! Jeg er kæmpe fan af hendes enkle og meget feminine design. Hendes smykker kan virkelig tilføre noget elegance og luksus til et outfit. De er helt sikkert julegave potentiale.
  Jeg er kæmpe stor fan af din blog Emily, og dejligt at du laver sådan nogle fede konkurrencer.
  Mvh Sara :-)

 219. WOW en skøn konkurrence! Elsker Julie Sandlaus smykker, så krydser fingre for det bliver mig. :-)

 220. Tror da helt sikkert at det skulle være en blanding af gaver til mig selv og andre kære. Krydser finger:-)

 221. Fantastisk november-konkurrence.

  Jeg elsker – elsker – ELSKER Julie Sandlau smykker, og jeg ville elske at kunne købe lækre gaver til min søster, min svigerinde, min veninde og andre søde mennesker i min nærheden, som fortjener lidt ekstra forkælelse i år.

  Big <3 til JS, din blog – og denne konkurrence :)

 222. Åhhhhh, nogle smukke sager! Hvis jeg vandt, så skulle min bedste veninde, som lige nu battler nogle rimelig tunge ting i sit liv, og min mor, som netop er blevet førtidspensionist pga. mange års slidgigt og kræft, helt sikkert forkæles <3

 223. Hold hold hold, det er en lækker give away. Smykker fra Julie Sandlau er altid så fine. Ville ikke være en dårlig julegave til to af mine veninder og nok også lidt til mig selv. Krydser fingre :)

 224. Jeg er stor fan af Julie Sandlau!! :-) Fantastisk konkurrence – mon man har heldet med sig og vinder en stor december fødselsdagsgave til sig selv??? :-)

 225. Sikke en skøn præmie! Jeg ville bruge størstedelen af pengene på min søde mor, som godt kunne trænge til at blive forkælet lidt ekstra med flotte smykker. Min veninde, der selv blev mor tidligere i år, skal helt sikkert også have en lille julegave <3

 226. Julie Sandlau smykker er vidunderlig klassiske og emmer af kvalitet og velvære. Det vil være så fedt at vinde☺️ Mvh Malene

 227. Sikke en fin konkurrence! Ville forkæle min lillesøster og mor med en ekstra flot julegave i år, hvis jeg bliver den heldige vinder.

 228. Sikke en seriøs omgang selvforkælelse det kunne blive til! Selv om jeg selvfølgelig også kunne forkæle min søde søster lidt, det ville hun nok blive glad for ? Eller min veninde som er supersej nybagt mor til to og derfor helt sikkert fortjener lidt glimmer..
  Godt jeg ikke behøver at spekulere mere over det dilemma før jeg ved om jeg vinder ?

 229. WOW – jeg ELSKER ELSKER ELSKER Julie Sandlaus smykker! Det ville ikke være en dårlig julegave til min mor, søster, niece (og mig selv) ;-)

 230. Smukke smykker som virkelig ville sætte prikken over i’et til årets julefrokost-outfits! :) Krydser fingre.

 231. Kære Emily
  Sikke nogle smukke smykker; jeg ville blive ualmindeligt november-lykkelig over at smykke mig selv i den slags luksus. Krydser fingre og sender mange varme takke for en skøn blog, der gør min hverdag meget hyggeligere ;-)
  Kram, Anne Marie

 232. Smukke, smukke smykker, som jeg vil elske at bære til julens mange fester! Krydser alt, hvad der krydses kan :)

 233. Fantastiske smykker. Jeg ville bruge gavekortet på smykker til mine døtre – og måske lidt til mig selv også;-)

 234. Nogle af min yndlingssmykker er fra Julie Sandlau! Det ville ikke gøre mig noget at udvide samlingen :)

 235. Nøj, hvor vil jeg gerne vinde! Så står den på forkælelse af både mig selv, min mor og måske en veninde til jul :-) Krydser fingre!

 236. Sikke et fantastisk samarbejde OG gave!

  Jeg har et par skønne veninder, som er lidt i modvind for tiden, så jeg ville forkæle dem hver især med lækre funklende smykker. <3

 237. Jeg ville dele denne lækre præmie med min kollega Louise som elsker smykker ligeså højt som jeg. Louise har kun været min kollega i to måneder men hun har om nogen fortjent en smuk præmie da hun bidrager med så meget godt hver eneste dag på kontoret ❤

 238. Hun laver simpelthen de smukkeste smykker. Det ville være en fantastisk mulighed for at give mig selv eller en jeg holder af en ekstra smuk julegave.

 239. Ih sikke en fantastisk konkurrence – såå fine ting og ville da være fantastisk at forkæle mig selv og min mor:-D

 240. Wow en lækker konkurrence! Jeg er vild med Julie Sandalus smykker, og mit første dyre smykkekøb var et par øreringe til en gallafest i gymnasiet. Hvis jeg vinder, ville jeg dele præmien med mine to søstre, så vi kunne have “veninde”øreringe :)

 241. Åh, jeg elsker Julie Sandlau smykker! Og for sådan et fint beløb kan man også glæde andre end sig selv med de smukke smykker! :)

 242. Virkelig flotte smykker fra Julie Sandlau. Min mor har i den grad fortjent nogle nye smykker, da hun altid er stresset op til jul pga hendes arbejde. Jeg ville elske at kunne forkæle hende med et par fine smykker. Krydser fingre <3

 243. Wauw hvor er guldarmbåndet og øreringene på første billede smukke <3 Jeg vil utrolig gerne være med i lodrækningen om sådan en fantastisk præmie :)

 244. Det vil være skønt at blive forkælet med smukke smykker fra Julie Sandlaus – krydser finger for at de går min vej :-D

 245. Hvor ER det bare fine smykker! Dem ville jeg give til mine to søstre, mor og bonusmor i julegave!

 246. Åårh krydser fingre! Så ville der både være til en fødselsdagsgave til mig selv og julegave til min søde mor <3

 247. Det ville altså være en dejlig (for)julegave at få, til lige at sætte lidt bling bling på hverdagen :D

 248. For sådan et gavekort kan der vist både blive lidt til mig selv, og en fin julegave til min mor :)
  Krydser fingre!

 249. Jeg tænker at der kan blive et par rigtig flotte adventsgaver af sådan en præmie! Og så selvfølgelig en lille ting til en selv, mon ikke? ;)

 250. Åh – det ville være helt fantastisk at vinde den fine præmie.

  Selvom jeg generelt altid føler at jeg “trænger” lidt til nye smykker, så er det virkelig sandt p.t.
  Har desværre lige haft indbrud, og ALLE mine smykker er stjålet – deriblandt min vielsesring og smykker fra min afdøde mor :-(
  Jeg må i gang med at opbygge min samling igen, og det ville jo være skønt at kunne købe nogle af mine Julie Sandlau smykker igen med den fine præmie.
  Jeg kunne samtidig også sagtens unde mine 2 søstre et fint smykke.

 251. Hvis jeg vinder, så vil jeg give min mor en ekstra lille julegave, bare fordi hun er hvem hun er, og hun fortjener lidt ekstra. Hun gør så meget for andre mennesker, så denne gang fortjener hun at få lidt igen!

 252. Orv mand, Emily, det ville jeg SÅ gerne vinde! Efter et helt forfærdeligt 2016 ville det være toppen at vinde sådan en omgang til at slutte året af!

 253. Haps!
  Dét ville da godt nok pynte på min beskedne smykkesamling og ikke mindst være et perfekt bidrag til den kommende jul :)

 254. Smuk, smuk præmie – tænk hvis man kunne være så heldig at bære dem sammen med “juledresset” ?

 255. Jeg prøver lykken og smider et lod i puljen. Kunne være lækkert at forkæle damerne (inkl. mig selv) med en lækker julegave i år. Særligt vores fantastiske mormor og farmor, der en en kæmpe hjælp i vores hverdag.

 256. Et lille ekstra lod i puljen fra mig….jeg er smykkeaddict og ville vælge et par classy øreringe til pænt brug :-)

 257. wauw, wauw, wauw – smukke sager.
  Jeg krydser alt hvad krydses kan, for en tidlig julegave i år :)

 258. Elsker hendes smukke og enkle smykker. Vil gerne dele de 5.000 med min dejlige datter❤️?

 259. WOW en flot præmie! Jeg ville dele lidt ud til min mor og svigermor, fordi de bare er så mega-gode til at hjælpe mig i disse tider mens jeg skriver phd færdig og samtidig er mor til 3 små piger ( Jep, der er en masse damer hjemme hos os:-) Sådan en flot gave er en god præmie at belønne med:-)

 260. Julie Sandlaus smukke smykker står på min ønskeseddel til min fødselsdag d. 29. november. Synes, hun har sådan nogle fine ting :-) Og jeg er sådan én, der ikke går uden for en dør uden at have øreringe på. Håber at vinde!

 261. Sikke en lækker give away her op til jul <3
  Jeg har for år tilbage været storforbruger og fan af JS fine smykker og ville elske at finde nye, smukke sager til mig selv og sikkert også et par pakker under juletræet til mine kære!

 262. Det er så fin en præmie, hvis jeg vinder vil jeg dele den med min barndomsveninde Dorte ♥

 263. Fin præmie. Jeg har nogle Julie Sandlausmykker, og dem bliver jeg ikke træt af, (jeg er faktisk ret glad for dem:) så jeg ville blive glad for at vinde ;-)

 264. Jeg er stor fan af Julie Sandlau-smykkerne! Jeg har efterhånden været single nogle år og den der pladderromantiske følelse af at få smykkegaver af sin kæreste (især til jul…ååhhh??) – dén savner jeg!

  Ville gerne kunne prale af, jeg så godt kan finde ud af at forkæle mig selv, men som alenemor ligger det langt nede på prioritetslisten. Derfor ville jeg fordele gavekortet på et par julegaver til andre og en total prinsesseagtig gave til mig selv ?

 265. Hvor lyder det bare som den mest funklende og smukke konkurrence længe. waow.
  Jeg ville elske og ønske at vinde, da pengene til gaver i år er lidt små(SU life ftw). Det vil være den perfekte gave til min søde søster, mor og til mig selv.
  Vi elsker alle tre smykker og går med det dagligt, noget vores skønne mor har sørger for, da vi har gået med smykker siden vi var helt små søde babyer.
  Jeg føler mig helt nøgen uden smykker og vi kunne godt alle tre bruge lidt smuk fornyelse i vores samling af smykker.
  Kram

 266. Det er virkelig nogle smukke smykker, og der er helt bestemt noget til enhver smag. Jeg krydser fingre for, at jeg er den heldige, for det kunne jeg virkelig godt bruge efter en solid omgang (kronisk) sygdom, der godt nok har fået fingrene i mig. Og ellers ønsker jeg også alle andre held og lykke – der er sikkert en hel masser derude, der også kæmper sine kampe, og som ville blive glade for at vinde.
  Hav en forsat god torsdag og tak for din fine blog og din evige optimisme. Det smitter så dejligt! Kh Clara

 267. Åh en fantastisk præmie! Jeg ville forkæle både mig selv, men også min søde veninde, som er gravid og derfor bruger alle sine penge på babyudstyr.

 268. Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg dele præmien med min mor og mine to søstre :)

 269. Sikke en fin julekonkurrence, Julie Sandlau laver virkelig fine smykker!
  Julen handler jo om, at vise sin kærlighed til sine medmennesker og sine allerkæreste, ofte gennem at skrue ned for tempoet i december og hygge en del mere i nuet, hvilket er en dejlig påmindelse man kan tage med sig ind i det nye år :) Jeg har to veninder, som faktisk gør noget ved drømmen om at bo i udlandet i det nye år (apropos dit nyeste oplæg), og jeg kunne godt tænke mig at forkæle os alle tre, så vi kan have et venindesmykke med os hver, nu hvor vores veje til hinanden bliver lidt længere. En lidt mere luksus udgave af folkeskolens knækkede-hjerte-halskæder, som man delte med sine bedste veninder ;) Og som et minde om, at vores venskab forbliver nært :)
  Krydser fingre…

 270. Jeg (og min kære mor) har længe været helt vilde med Julie Sandlaus flotte smykker, så jeg vil helt sikkert gerne være med i konkurrencen!

 271. Hold nu op, hvor fantastisk! Mine hjerne er allerede gået helt i selvsving over alle de fantastiske muligheder der ville være med sådan et gavekort!

 272. Åh dejlig konkurrence! Julie Sandlou er MIN YNGLINS når det kommer til smykker. Så glarmorøse, feminine, tidsløse og alligevel lette smykker. Jeg har udset mig de smukkeste øreringe til min nye julevelour kjole, Krydser finger :)

 273. Eiijh, det gad jeg skisme godt. Jeg ejer desværre ikke nogle af de smukke smykker fra Julie Sandlau endnu, så det ville da være en rigtig fin debut ;-) <3

 274. Ville elske at forkæle mig selv, med smukke smykker, efter jeg har fået børn, er det ikke blevet til så mange smykker til mig selv, flyverdragten kommer før det… ☺️

 275. Wauw, hold da op, det ville være SÅ lækkert! :D SÅ er der også lidt flotte julegaver til min søde mor og søster!

 276. Nøj hvor jeg krydser fingre? Så vil jeg forære mine skønne veninder en gave hver.

 277. Smykker er en af de ting, jeg nedprioriterer allermest, og derfor får jeg aldrig købt et smukt armbånd eller ring til mig selv. Derfor vil jeg VILDT gerne deltage i konkurrencen!
  (Og så kunne jeg måske finde et lille smykke til min lillesøster, som skal giftes til efteråret ’17).

 278. Uh, jeg elsker hendes smykker!! De er simpelthen så flotte, klassike og kan gå sammen med alt. Særligt en dag hjemme bare i nattøjet bliver lige det finere når man lige tilføjer hendes øreringe ;) Krydser fingre!

 279. Øreringene er så smukke! At vinde 5000,- til Julie Sandlau vil være prikken over i’et i en dejlig decembermåned.

 280. Det ville jo være svært tåbeligt ikke at prøve sin lykke af når nu man er helt tosset med hendes smykkedesign

 281. Jøsses da en gevinst!!! Det er da helt vildt :-) må indrømme at jeg ville være så fræk at bruge hele baduljen på mig selv, er nemlig indehaver af den mest tarvelige snykker samling..

 282. Jeg er blevet gravid og jeg vil gerne give min mor og mig selv et smykke som minde om hendes første barnebarn og min første baby :) <3

 283. Jeg er så forelsket i ringene – både guld og sølv!
  Og jeg er tosset med din Matisse

 284. Jeg lægger i hvert fald også et lod i puljen! :-) For Søren, hvor kunne det være en fantastisk og dejlig tidlig julegave – jeg er pjattet med det! :-)

 285. Smukke smukke smykker :-) Gad virkelig godt at pynte mig med lidt bling bling i disse mørke tider – det ville klart lyse op :-)

 286. Smider hermed et lod i puljen! Det kunne være et tiltrængt supplement til mit beskedne gavebudget :) Ville helt klart give min mor noget fint!

 287. De laver simpelthen de smukkeste smykker! Hvis jeg vinder vil jeg dele præmien med min dejlige mor og søster, det fortjener det <3

 288. De laver simpelthen de smukkeste smykker! Hvis jeg vinder vil jeg dele præmien med min dejlige mor og søster, det fortjener de <3

 289. Ville være dejligt at kunne forkæle mig selv efter en totalrenovering af vores hus, hvor hver en krone er gået til Silvan :)

 290. Hvilken fantastisk konkurrence! Julie Sandlaus smykker er for mig indbegrebet af smukt, tidsløst smykkekunst. Jeg krydser derfor fingre for, at jeg bliver udtrukket som den heldige vinder :-)

 291. Wow!!! Med 5000 kr, var der mange søde piger i min nærmeste omgangskred der kunne blive forkælet ekstra meget her til jul ☺️?❤️

 292. Har snart fået lidt af Julie Sandlau smukke feminine smykker købt, og er så glad for hver og et af smykkerne.. Og vil så gerne have flere til samlingen! <3 Og en lille gave til mig selv her op til jul, hvor den står på opgaveskrivning og ikke meget tid til hygge – så ville det være fantastisk!

 293. Wauw, nogle fine smykker!
  Vil blive mægtig glad for sådan en fin gave her op til jul <3

 294. Mit mest brugte smykke – nej, jeg har ikke mange men alligevel – er fra Julie Sandlau. Der er mange smukke smykker, men desværre skal der ikke meget til før jeg ligner et fastelavnsris… Jeg kan godt lide at JS’ smykker er enkle men stadig girlie ??

 295. Det lyder som den bedste julegave, man kunne ønske sig! Hvis jeg vinder, vil jeg dele med min mor, som mistede næsten alle sine arvesmykker for nogle år siden. Fantastisk konkurrence :-)

 296. Det vil simpelthen være så lækkert at vinde. Julie Sandlau har sådan nogle fine smykker.

 297. Håber virkelig! Jeg vil nok også forkæle min søster med et smykke. Det trænger hun til og ikke mindst fortjener :)

 298. Det ville være så fantastisk hvis jeg blev den heldige ??? Julie Sandlau er en af mine favoritdesignere indenfor smykker. Hendes smykker kan piftet ethvert outfit op og jeg elsker de smykker som jeg allerede har fra hende ?

 299. Hold op! Så fine! Jeg ville forkæle min mor med lidt smykker. Og selvfølgelig mig selv ?

 300. Åh, den præmie kunne jeg godt tænke mig at vinde. Det er lige smykker efter min smag.

 301. Sikke en fantastisk præmie! Krydser fingre for, at jeg er den heldige, så jeg kan forkæle min mor og søster.

 302. Ih, det ville jeg rigtig gerne vinde! Sådan nogle flotte smykker! Som studerende er der ikke meget økonomisk overskud til flotte gaver, så hvis jeg vandt ville jeg bruge gavekortet til at købe julegaver til veninder og familie :-)

 303. Krydser fingre! Det ville være fantastisk, at få mulighed for at forkæle mine søstre (og mig selv hæhæ) :-)

 304. Simpelthen de fineste smykker, og sikke en glæde det ville være, at kunne give et smykke til både mor og søster, og på denne måde matche hinanden alle tre – en skjult form for venindehalskæde så at sige.

 305. Sikke en konkurrence! WAUW!
  Jeg ville bruge gavekortet på at forkæle et par veninder, som virkelig fortjener det, og samtidig knytte et par ord til gaven om min taknemmelighed forvirre venskab!

 306. Hold nu op en præmie og sikke nogle lækre smykker hun laver. Jeg var lige inde på hendes side og kigge, kan o slet ikke vælge :-)

 307. Åh det ville jeg gerne vinde! Så ville der måske både kunne være en flot flot julegave til min søde søster og en vielsesring til mig (noget der ellers ikke er plads i til vores studenterbryllupsbudget).

 308. Vil elske at forkæle min søster med et flot smykke og måske også en lille ting til mig selv???

 309. Jeg har lige forelsket mig i signaturhalskæden fra Julie Sandlau, så ihh hvor kunne det være fedt at vinde et gavekort på 5.000 kr.! Ville være i himmelen :-)

 310. Novra! Sikke en konkurrence. Er bare vild med Julie Sandlau og kunne godt bruge lidt glamour i mit barselsliv (vil også gerne forgylde min Mutti og et par veninder) ❤️

 311. Åh, hvor skøn en gevinst! Hvis jeg vandt den, ville min kæreste blive glad, for så slap han for at høre på alle mine smykke ønsker :) … For en stund ihvertfald, haha

 312. Helt fantastiske smykker?? Hvor dejligt at nogle kan blive råforkælet! God positiv energi på en gråvejrsdag???

 313. Jeg elsker Julie Sandlau’s smykker, hendes stil er lige noget for mig :-) De smykker jeg har af Julie Sandlau er mine absolutte yndlings smykker. Til den første eksamen hvor det lykkedes mig at få et 12 tal, forærede jeg mig selv et par meget smukke Julie Sandlau øreringe, dem er jeg stadig meget glad for :-)

 314. Wow, skøn præmie! Elsker Julie Sandlaus smukke smykker :) ville være en super dejlig julegave!

 315. Jeg har længe ønsket mig Julie sandlau øreringe i blå eller grøn, men der er så mange fine sager ?

 316. Jeg har da aldrig ejet men altid drømt om nogle af de meget smukke og flotte Julie Sandlau smykker!
  Og vil også gerne forkæle min mor.
  Jeg håber og krydser??

 317. Wow for en præmie du sætter på højkant! Hvis jeg bliver den heldige så vil jeg helt sikkert dele præmien med min mor, det fortjener hun <3 g så er der altså bare ikke noget bedre end nye smykker, det er så fint og ikke noget man giver sig selv (jeg gør i hver fald ikke) :)

 318. Jeg har trodset min angst og er taget på udvekslingsophold i Tyskland – jeg ville elske at kunne købe smykker, der i mange år vil kunne minde mig om, hvor stolt jeg er af mig selv! Jeg krydser alt, der krydses kan, for at jeg vinder lidt selvforkælelse :-)

 319. De laver de smukkeste smykker! Hvis jeg for en gangs skyld skulle være så heldig at vinde noget, ville jeg ønske, at det var den her konkurrence! ???

 320. Jeg er stor fan af Julie Sandlaus smykker! Så det kunne være så fedt, hvis man var så heldig at vinde.

 321. Synes Julie Sandlaus smykker er så fine! Ville virkelig elske at vinde sådan en konkurrence – så kunne jeg forkæle mig selv og min søde mor, som i den grad fortjener det, med lidt tidlige julegaver ? Jeg krydser fingre!

 322. Wow, sikke en præmie. De smukke, smukke smykker ville jeg tildels forkæle mig selv med, men jeg ville også glæde min mor og min bedste veninde med en ekstra julegave <3

 323. Wauw virkelig en fantastisk henrivende konkurrence! Jeg ville elske at deltage, og hvis jeg var den heldige heldige pige, der vandt skulle både mine to søstre og jeg nyde godt af goderne ????

 324. Nøøøøj, hvor er de alle sammen flotte. Jeg elsker smykker og har derfor også altid smykker på. Jeg kan simpelthen ikke få nok, så jeg vil rigtig gerne deltage i denne konkurrence.

 325. Åh, hvor vil jeg gerne vinde og give gaven til mig selv, min søster og mormor❤️.Efter et hårdt år med en uhelbredelig syg mor, hvis liv er ved at lakke mod enden, kunne vi godt trænge til lidt fint og smukt til at opveje vores grå humør i disse dage✨. Håber vi bliver de heldige?

 326. Åh, Julie laver simpelthen de fineste smykker!! Min søster flytter fra København til Århus, her efter jul grundet hendes drømme studie, så jeg ville derfor elske at købe en super lækker gave til hende, så hvergang hun har den på, er jeg i hendes tanker <3

 327. Wow! Det gad jeg så godt vinde! Både tøj- og smykkegarderoben trænger til en gevaldig Update her efter at have fået min søn ?

 328. NØJ! Julie Sandlau-smykker er så skønne! Krydser fingre for mig selv og min søde svigerinde som jeg ville dele med, skulle jeg være så heldig at vinde <3

 329. Fine fine smykker. Eksklusive og lækre??. Vil forkæle min søde søster til jul, -,og måske lidt mig selv⭐️?