My look: Put a (rose) bow on it

annonce-u-baggrund11
pandora rose1

Udover min forlovelsesring så går jeg stort set altid med min guldsløjfering fra PANDORA. Og den høster altid spørgsmål og komplimenter. Fra begge køn sjovt nok. Måske der er noget universelt over det med at have ‘bundet’ en sløjfe om fingeren, der tilsyneladende appellerer til alle.

Derfor blev jeg så glad over at erfare at sløjferingen nu også er at finde i PANDORAs helt nye rose-kollektion.

pandora rose6

En sløjfe er lidt godt… flere sløjfer er meget godt…

pandora rose8

… og det gælder selvklart også, når det kommer til øreringe.

pandora rose7

#TheLookOfYou

I det seneste nummer af PANDORA Magazine kan du blive inspireret af 10 forskellige stilfulde kvinders yndlingstrends og deres måde at style smykker på. Mit look er helt sikkert ‘Det lyserøde sløjfelook’ :)

pandora rose9

Jeg er også ret vild med den enkle, matchende halskæde med kubisk zirkonia, der passer lige ind i tidens cirkel-trend.

pandora rosepandora rose3

I rose-kollektionen er alle smykkerne udført i en helt særlig legering af ægte metaller og med en køn rosa nuance. Og smykkerne er ikke belagt, så det er ikke sådan, at man slider farven af med tiden.

pandora rose4

Foto: Luka Roné

udgivet i samarbejde med PANDORA

(Visited 2.213 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Hej Emily

    For et par dage siden (eller måske mere) så jeg noget på din blog om, at du var med i et magasin for 100 kvinder, der inspirerer. Jeg kan ikke lige finde det igen herinde – men hvilket blad var det, det var? Og ved du, om man stadig kan købe det?

    Hilsen Sofie :)