My Precious

forlovelsesring1

Hermed et nærmere kig på min forlovelsesring som lovet. Verdens pæneste ring hvis I spørger mig <3 Men havde I spurgt mig på forhånd, hvordan sådan en skulle se ud, havde jeg ikke vidst det. Det gjorde min kæreste heldigvis.

Han fik lavet den helt perfekte ring til mig og jeg er både meget rørt og lidt imponeret over, hvordan han ramte fuldstændig plet.

Ps. Læs om frieriet her.

english2lyseA closer look of my engagement ring. The prettiest ring ever if you ask me <3 I wouldn’t have been able to describe how I wanted ‘my’ ring to look in advance though. But luckily my boyfriend knew exactly what I wanted and had the perfect ring (for me) made for me.

forlovelsesring3

Den er i guld og har en brilliant og to diamanter indfattet.

forlovelsesring5

Eller faktisk er det fire diamanter, for der er to bittesmå indeni også. Der står nemlig Emily & Nikolaj i den og ud for hver af vores navne, er der også en lille diamant. Sådan en sød detalje.

forlovelsesring2

(Visited 6.630 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Mega smuk ring, og ja, kommer der ikke snart nogle tanker om brylluppet <3, venter i spænding ;)

 2. Ihh, hvor er den smuk og fin! Jeg ville faktisk heller ikke ane, hvordan sådan en ring skulle se ud til mig, nu hvor jeg tænker over det. Men mon ikke sådan én bare er rigtig, næsten ligemeget hvad… Tak for et nærbillede af din i hvert fald ?

  1. Dét var så lidt og det kan jeg godt forstå, jeg vidste det heller ikke, men det gjorde min kæreste heldigvis :) Klem E

 3. Hold op hvor er den smuk og sødt at han lige vidste, hvad du ikke selv kunne forestille dig.
  Og ja meget fin og underspillet detalje med sten indeni ringen.

 4. Hvor er den smuk! Min forlovelsesring blev også speciallavet – man føler sig SÅ heldig når de mænd rammer rigtigt <3 Jeg har altid troet at en brilliant var en diamant med en brilliantslibning – er der noget jeg har misforstået? ?

  1. Ahmen det er helt sikkert mig der ikke har forstand på sten, er ret sikker på at du har helt ret ;) Kram E

 5. Well, jeg har engang få et forlovelsesring, der var helt off. Som i helt, helt, helt off.
  Og det var altså ikke fordi, der var noget galt med manden :-) Han var bestemt mit livs kærlighed, men vi havde åbenbart ikke samme smag i den slags, viste det sig. Og GUD, hvor følte jeg mig tarvelig. Den jeg fik bagefter var til gengæld spot on.

  Så ret fedt, at I har samme smag og han ramte plet i første hug :-) <3
  Den er virkelig smuk! Ved du hvilken guldsmed, der har lavet den?
  Den ser "Custommade" ud

   1. Jeg var i den heldige situation, at den var for lille .
    Hvilket han vidst godt vidste, men købte den alligevel, fordi han synes, at der skulle være noget diamant i sådan en slags ring. Og den var i guld. Dengang gik jeg kun med hvidgulv og sølv, som i KUN. Havde simpelthen ikke noget i guld, og det betød vist ret meget for mig fordi det overhovedet ikke klædte mig og slet ikke guld med stene med flere forskellige farver i. Som ringen var. Det var ikke ligefrem prototypen på en forlovelsesring.

    Så da den alligevel skulle byttes (Pga størrelsen), fik jeg spurgt om det var ok, at jeg valgte en anden.
    Hvorefter han fik lavet en anden, der var ok fin og så “kom jeg til”, at få lavet en anden fatning/ring med samme sten et par år senere…. Det blev jeg ikke så populær på. Fuldt forståeligt. Han synes, at jeg lige så godt kunne have sagt præcis, hvad jeg ville have allerede fra da den første ring skulle være anderledes, mens jeg mente, at man ikke “bestiller” den slags selv.

    Den dag i dag- og det er sateme mange år siden – har jeg stadig dårlig samvittighed og føler mig som en røv. Og ville aldrig gøre det igen. ALDRIG.

    Jeg har det SÅ skidt med det, man bytter bare ikke en forlovelsesring. Basta. Men den jeg endte med, da jeg selv havde været inde over, den var dæleme pæn.
    Så jeg skulle have sagt noget, da jeg blev spurgt om jeg ikke hellere selv ville vælge i stedet for at tro, at han var tankelæser, for det havde han sgu ikke fortjent

    Men andre ord: Når nogen giver en en ring, så siger man ja. Og tak. Hvis man altså elsker manden, som jeg gjorde. Bytning af forlovelsesring må vist stå som officielt no go :-(

  1. Av, av, av sikken en historie! Men omvendt også svært at skulle gå rundt med en ring hver dag, man ikke bryder sig om? Så kan altså godt lidt forstå dig… Men altså, det er skisme også en svær opgave de kommer ud på de stakkels mænd…

   Det er guldsmed Tine Lindhard der har lavet den smukke ring. Hvilket var lidt af et tilfælde (min mor kunne huske “at der vist nok var noget med en Tine” da Nikolaj spurgte hende til råds) og lidt skægt, da jeg kender Tine fra vi var tjenere samme sted i vores studietid. Så lidt hyggeligt, at det var en jeg ‘kendte’ der lavede min ring :)

   Kram E

   1. Ja, det var sgu ikke mit fineste moment, at bede om en bytter. Og det er jo sådan noget, der sidder: Mig, der føler mig som en røv, og ham, der føler sig som en fiasko.

    De har det jo svært nok i forvejen i den situation, de kære mænd, så ingen fortjener jo, at få det nederlag at have valgt den forkerte ring. MEN – så er der jo også det med, at man skal gå med den hver dag – for ever.

    Så hvis jeg skal være bagklog, så er det ok med den første bytter. Den anden skulle jeg bare have holdt mund med.
    (Og så være kommet til at glemme den på en vask et par år senere :-) Nej, for fanden, det er gas)

    1. Og bare for at gøre det helt tydeligt:

     Det er muligt, at det lyder som en sjov historie, men jeg er stadig flov helt ind i knoglerne og grund-ked af hele scenariet.

     I det store billede ville jeg hellere have haft en ring, der var knapt så meget mig, i stedet for at udsætte ham for det, jeg gjorde. Bare så er der ikke er nogen, der er i tvivl.
     Mand over ring. Altid.

     1. Dét er jeg helt med på og kan godt forstå. Av!

      Og ja, det må helt sikkert være det vigtigste <3
      Kram og knus

 6. Jeg ved altså ikke rigtigt, hvordan jeg kan spørge på en pæn måde….;-)

  Men må jeg spørge, om et cirka prisleje for din ring, Emily?

  Vi kunne så godt tænke os at få lavet noget i samme stil, og jeg har ingen fornemmelse af, hvad den slags står i;-)

  Kram – og tillykke!

  1. Av, det ved jeg slet, slet heller ikke. Det er min kærestes hemmelighed. Men det er guldsmed Tine Lindhard, der har lavet den, så skriv eller ring til hende og få et overslag :) Kram Emily

 7. C and the City – FANTASTISK historie, tusind tak for det – og jeg må erklære mig enig i din konklusion. KH fra en anden (godt gift) kvinde (med en mand der nogen gange har en helt anden smag).