Fall transitions

fall transitions5

cardigan Acne// kjole Rebecca Minkoff// taske Saint Laurent// sneakers Reebok

Hvordan man strækker levetiden for sommerkjolen? Eller i alle tilfælde den tid, hvor den er brugbar, hvis jeg skal formulere mig mere korrekt. Man napper en t-shirt indenunder og en lang cardigan (og sådan en har alle danske piger ved jeg) udover. Er det endda for køligt til det, så er det på med strømpebuksen også.

Det er samme kjole, som jeg har på her, men i selskab med nye venner.

Og ja, jeg har meget svært ved at stå stille + tage det seriøst, når jeg får taget billeder. Især når det er min kæreste, der tager dem. Pudsigt nok. Se bare med nedenfor ;)

fall transitions1fall transitions2fall transitions3fall transitions7fall transitions6

(Visited 3.261 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Hvor er det bare skønt at høre, at du stadig kan have svært ved at tage det helt seriøst her 7 år senere! Som regel ser du jo bare så cool ud på dine billeder, så det er dejligt betryggende at vide, at du nogle gange skal igennem lige så mange kiksede forsøg som vi andre, haha.

    Knus
    // http://www.moonlitmadness.dk