Wedding guest

weddingguest10

reklamelinks: kjole Ganni// jakke Anine Bing// sandaler Ganni// taske Saint Laurent

Et lille pip fra Italien, hvor vi er til Agurken og hendes udkårnes helt vidunderlige bryllup. Billederne her er fra Kastellet i lørdags, hvor selve vielsen fandt sted. Nu har jeg endnu ikke selv prøvet at blive gift, men er der noget jeg er vild med, så er det altså at være bryllupsgæst.

Og når man så får lov at være bryllupsgæst i hele tre dage – og dermed trække i festtøjet hele tre gange – så er min lykke altså gjort.

Nu er der en frokost, en pool og en masse søde mennesker der kalder, men jeg kigger ind igen senere med denne mandags omgang små ting.

Ps. For 2 år siden var jeg også til brullup i Kastelskirken. Se bare med her. Lidt skægt.

weddingguest6weddingguest2weddingguest12weddingguest9weddingguest7weddingguest1weddingguest14weddingguest3weddingguest4weddingguest11

(Visited 6.024 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

    1. Det var desværre Gannis side, der var en fejl med, men alt skulle være i orden nu :) Men tak for at gøre opmærksom på det :) Klem Emily

  1. Så smuk! :) Hvad Make up har du brugt? Din hud stråler og dine læber har en meget fin neutral farve :)

    1. Hej Tina, tak hvor er du sød. Har brugt det jeg plejer (læs mere her: http://emilysalomon.dk/2016/06/16/i-min-sminkepung/), men havde også netop været til en biopeel-ansigstbehandling hos Sund Hud og så prøver jeg generelt at passe godt på min hud, det kan du læse mere om i dagens indlæg :) På læberne har jeg en bærfarvet læbestift fra Nars, som jeg har duppet på og derefter (næsten) tørret af i en serviet, for at få den mere naturlige effekt :) Kram Emily

  2. Hvor ser du smuk ud! Og så er jeg temmelig vild med det Ganni print :D Overvejer selv kraftig den fine silkeskjorte i samme print, og det bliver slet ikke en mindre lyst, når du rocker det så fint.

  3. Eijjj for pokker, havde lige overbevist mig selv om, at jeg ikke skulle have noget i dét print…. ;) Nu er jeg i tvivl igen. Den kjole er så fin – og ligeså er du :)