I min sminkepung

hverdagsmakeup6

MINE SMÅ HJÆLPERE

I er en del, der på det seneste har spurgt til, hvilken makeup, mascara, blush m.m. jeg bruger (og tak for det, bliver meget smigret :)), så tænkte, at jeg ville samle hele molevitten i nærværende indlæg.

Jeg er lige dele trofast og nysgerrig, når det kommer til den makeup, jeg bruger til daglig og har noget først fået en plads i min sminkepung, så køber jeg det som regel igen og igen. Samtidig bliver jeg præsenteret for og prøver mange nye ting, så af og til bliver jeg så positivt overrasket over noget nyt, at en af de gamle favoritter må dele eller endda vige pladsen til fordel for et andet produkt.

Her kan I se, hvad jeg har i makeuppungen for tiden. Det er en god blanding af gamle kendinge og så et par nye, små vidundere.

hverdagsmakeup1

Jeg kan godt lide et ret naturligt look med levende hud med masser af glød og gerne til den lidt solkyssede side. Det eneste sted hvor jeg er til ‘more is more’ er på vipperne og jeg vil gerne have en mascara, der både giver længde og masser af volumen.

hverdagsmakeup5

I min makeuppung finder man…
– produkterne er listet i den rækkefølge jeg bruger dem. Dog bruger jeg ikke altid alle på én gang. Mange morgener bliver det bare blush, øjenbrynsgel og mascara ;)

 • Rodial Skin Tint +. Ganske let dækkende foundation/skin tint, der gør huden fin og ensartet, at se på. Indeholder også solfaktor og plejende ingredienser.
 • L’Oréal Paris Lumi Magique Stylo. Den er den bedste ‘under eye’ concealer og hightlighter, jeg kender og så er den tilmed budgetvenlig. Man ser vågen ud på 1-2-3, lige så snart man har duppet lidt af den under øjnene. Jeg lægger den på i en trekant under øjet (altså hvor spidsen af trekanten lige rammer det øverste af kinden) og dupper/toner den ud.
 • Benefit Hoola bronzer. Makeupartisterne kalder den ‘kindben og solskin på dåse’ og det er ikke uden grund. Læg den lige under kindbenet og så ellers med let hånd (bank penslen efter den har været i dåsen, den farver en del), der hvor solen naturligt rammer ansigtet. Så får du både en ganske let kontureffekt ved kindbenet og et solbrændt look overall.
 • NYX Baked Blush. Denne her lille sag er det bedste makeupprodukt jeg har opdaget indtil videre i år. Giver en helt fantastisk glød! Jeg bruger den på ‘æblekinderne’ for farve og så en anelse på næseryg, pande og hage (bare ganske lette strøg henover) for en ‘highlighter’ effekt.
 • Maybelline Brow Drama. Fikserer øjenbrynene og tilfører både farve og volumen, så brynene syner fyldigere.
 • & Other Stories Lip & Cheek Tint. Inden jeg opdagede NYX’s Baked Blush brugte jeg kun cremeblush og det gør jeg altså også stadig af og til (de dage bruger jeg så ikke Hoola Bronzer eller Baked Blush), denne har en køn ferskenfarve og giver et sundt, naturligt og friskt look. Cremeblush er meget nemt at arbejde med (det er bare at kaste sig ud i det) og kan tones ud og bygges op efter hvilket look man ønsker. Jeg bruger også denne på læberne, hvor den er alletiders!
 • Marc Jacobs Glow Stick Glistening Illuminator. Alletiders highlighter som stift. Man kan gå all in og køre selve stiften på kindben, amorbuen over læben, øjenbrynsben, næseryg kraveben m.m. eller man kan duppe den på med fingrene. Jeg bruger den når jeg vil have ekstra meget ‘glow’.
 • Lancôme Ombre Hypnôse Stylo. Det er meget sjældent jeg bruger decideret øjenskygge, medmindre jeg går planken ud med et smokey eye, men jeg bruger til gengæld ofte denne gyldne cremeøjenskyggepen for lidt ekstra fokus på øjnene, uden at det ser ud af for meget. Den sætter sig (og bliver siddende) i løbet at 5-10 sekunder, så man skal tone den ud, umiddelbart efter man har lagt den på. God i øjenkrogen og lidt på øjenlåget, samt i vippekanten under øjet.
 • Maybelline Master Graphic eyeliner. Bedste, nemmeste eyeliner-tusch, der giver et skarpt resultat. Kan både bruges til helt tynde streger eller et gedigent ‘cat-eye’ alt efter hvordan man vinkler pennen. I sommerhalvåret er det sjældent, jeg bruger eyeliner, men det er dagligt på menuen om vinteren.
 • L’Oréal Paris Miss Hippie Mega Volume mascara. Den vildeste mascara jeg nogensinde har prøvet. Man får helt utrolige vipper med den og hver gang jeg har den på, spørger folk, om jeg har fået lavet kunstige vipper. De bliver dødlange og tykke.
 • Marc Jacobs Velvet Noir Major Volume mascara. Kan lidt af det samme som Miss Hippie, men her bliver vipperne knapt så lange, men til gengæld tættere og mere ‘vifteagtige’, jeg veksler mellem de to alt efter humør.

Spørg endelig løs, hvis I er interesserede i farver, hvor de forskellige ting kan købes eller hvordan de bruges :)

hverdagsmakeup3

 

(Visited 9.179 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. Jeg elsker Aiayus clutch/toilettaske/makeuppung :) Smukke farver og smukt håndværk. Har en enkelt, men tror jeg er nødt til at udvide samlingen snart…

  1. Hej Maria,
   Rodial i Magasin (kgs nytorv), Hoola/Benefit og Marc Jacobs i Sephora, L’Oréal og Maybelline i Matas/Magasin/supermarkedet, Lancôme og NYX i Matas :)
   Knus Emily

 2. Hej Emily. Lige et indlæg for mig:) elsker ny makeup inspiration. Hvad med læberne? Har du ikke nogle favoritter der? Jeg kunne godt bruge en fin let farve( gerne i de røde toner) lidt som en læbepomade her i sommer, hvor man ikke altid vil have læbestift på. Også gerne en fin læbestift farve( måske fra nyx) lipgloss er jeg ikke så begejstret for. Nummeret på øjenskygge pennen fra lancome vil jeg meget gerne vide. Knus fra Tanja

  1. Hej Tanja
   Så dejligt at høre :)
   Jeg er ikke den store læbestiftbruger, men jeg er blevet lidt bedre efter denne udfordring: http://emilysalomon.dk/2016/02/01/ugens-udfordring-3/
   Hvor du også kan se nogle af mine yndlingsfarver. Allergladest er jeg dog for netop de mere læbepomadeagtige farver og bruger ofte Maybellines Baby Lips (i farven ‘Cherry Me’) og Cliniques Chubby sticks (Chunky Cherry).
   Lancôme øjenskyggepennen har jeg i farven ’01 Or Inoubliable’ :)
   Klem Emily

 3. Hov forresten :) ville høre om nummeret og evt farve på blushen fra nyx også:) tak

 4. Hov – og nu med resten… Men så trækker man lige vejret ekstra dybt, hapser iPaden under armen og finder et sted i ro og mag til at nyde tekst og billeder. Love it!! God weekend!

  1. Åh hvor er du sød Sanne ;) Håber det var fornøjeligt. Mange klem og god weekend! Kram Emily

 5. Jeg vil meget gerne vide, hvilken farven hedder på din Lancôme Ombre Hypnôse Stylo – jeg elsker cremeøjenskygger! :)

  1. Den hedder ’01 Or Inoubliable’ og når den først har sat sig, flytter den sig ingen steder! Klem E

 6. Kære E ☘
  Tak for et hyggeligt indlæg. Jeg vil rigtig gerne vide hvor børsten er fra? Den ser ud til lige præcis at have den størrelse som jeg selv mangler.
  Klem fra Anne Mette

  1. Hej Anne Mette, den er også vildt god og bruger den til både bronzer og blush. Den er købt i Sephora i Dubai, men er ret sikker på at den er standard i Sephoras børstesortiment :) Knus Emily

 7. Hej

  Hvor er den store pensel fra? Og hvilke andre mærker køber du dine pensler henne? Jeg synes det er svært at finde gode pensler :)

  1. Hej Rikke, se svar på samme længere oppe :) Synes at Mac, Marc Jacobs og Sephora har gode pensler. Knus Emily

 8. Dejligt indlæg, jeg vil have alle tingene, men jeg tror jeg er nødt til at pronto skaffe den lancome stylo tingest. Så må det andet op på ønskelisten :-)
  Tak til dem som allerede spurt om farven, så slap jeg =)

 9. Hej Emily!

  Jeg vil gerne høre dig, om du kan forklare lidt tydeligere, hvordan du bruger bronzer og blush – altså ikke bare på kinderne, men de steder du nævner i hele ansigtet? Det er lidt svært at forstå forskellen – især når det gælder ud over kinderne.

  Og så kunne jeg godt tænke mig at vide, hvilken farve/nuance din L’Oréal Paris Lumi Magique Stylo er? Hvordan vælger man det rigtige nuance?

  Måske du skulle lave en video, hvor du viser din makeup – hverdag og fest;-)

  Bedste hilsner

  Susanne

 10. Overvejer at købe concealeren, men er i tvivl om i hvilken farve. Hvilken farve er din, Emily? ?

 11. Bruger du stadigvæk den fra Rodial? Vil gerne vide om det er et produkt der holder hele dagen på huden :) vil nemlig gerne skifte min mineralpudder ud og prøve et produkt som blender endnu mere ind i huden :)

  1. Hej Annika, nej ikke for tiden, men kun fordi jeg ikke har mere tilbage, den var virkelig god synes jeg. Den holder fint, men giver også en meget let dækning, så for at være sikker på, at det er det, du søger, ville jeg nok smutte forbi Magasin (om muligt) og prøve den i virkeligheden :) Klem Emily

 12. Hej Emily
  Har fundet din blog for nylig, og suger det hele til mig. Du har virkelig fanget mig.
  Tak for en fantastisk god blog.
  Jeg har et enkelt spørgsmål vedr. Lumi concealeren, kan se den både findes i light, medium og dark. Er lidt i tvivl hvilken farve jeg skal vælge. Hvilken bruger du?
  Rigtig god påske :)

  1. Kære Gitte, det er jeg så glad for at høre, velkommen til :) Jeg bruger den helt lyse det meste af året, kun om sommeren/hvis jeg har været på ferie, bruger jeg medium. Rigtig god påske lige tilbage. Kram Emily