Min festfavorit

annonce-u-baggrund11
essie wicked7

Hvad jeg skal lave i weekenden? Tak for at I spørger. Jeg skal ud i solen at drikke en Aperol med Sofie og Drømmemanden og så skal vi grille burgere og holde filmaften. Eller hvad det nu bliver til. Synes mine aftener lever deres eget liv for tiden og udvikler sig uforudsigeligt. På den gode sommermåde forstås. I morgen skal jeg lørdagshygge (kaffe, morgenbrød, avis, Mads & Monopolet), spise frokost med et sæt veninder og siden står den på 30-års fødselsdag. Og så skal der også svømmes, arbejdes en tøddel og nulres nogle ører på en hvis hund i løbet af de kommende par dage.

Skal I lave noget hyggeligt eller spændende?

Pssst… Apropos Sofie og Drømmemanden, så er det faktisk Sofie, der er vores fællesnævner og som faciliterede vores første møde på Roskilde i sin tid. Det er jeg meget, meget glad for. Måske vi skal kalde vores førstefødte for Health Junkie ;)

essie wicked1essie wicked4

Men nok om kærlighed og weekendsysler. For nu skal det handle om noget langt vigtigere: Nemlig neglelak. Neglelak er måske min yndlings-accessory og herunder er essies lak i farven ‘wicked’ min suveræne favorit. Det er den pæneste farve nogensinde. Punktum.

essie wicked3essie wicked5

Lige akkurat så mørk, at den er mystisk og vanvittigt sofistikeret og lige akkurat så lys at man kan se at den er mørk, mørk rød og ikke sort. Og den er min foretrukne neglelak til fest hele året rundt. Umiddelbart ligner den måske en typisk efterårs- eller vinterlak, men jeg synes netop også den er smuk, når tøjet bliver lysere og huden mørkere.

Har I en favoritfestfarve til neglene?

essie wicked8essie wicked2

Tip: Når man lægger mørk neglelak, er det en god idé at være ekstra omhyggelig med at lakken ikke kommer helt op til neglebåndet eller ud til siderne. Det kommer nemlig nemt til at syne lidt jukset.

Gør sådan her: Dyp penslen i lak og sæt den ned på neglen et stykke fra neglebåndet. Mas så penslen let tilbage mod neglebåndet, sådan at lakken kommer næsten op til dette og stryg derefter fremad mod negletippen. På den måde har man fuld kontrol over penslen og det er nemmere at undgå lak på neglebåndet end hvis man starter helt oppe, hvor neglen begynder.

Rigtig god weekend allesammen <3

essie wicked6

 

(Visited 2.775 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

34 Kommentarer

 1. Jeg er ret glad for Essie’s Too Too Hot her i sommerhalvåret.
  De meget mørkerøde toner er altid et hit – året rundt :-)

  1. De er fra Custommade og er så pæne og behagelige. Lidt som en nederdel, men alligevel bukser, hvis det giver mening. Kram Emily

 2. Tak for tip vedr. neglelak. Det vil jeg forsøge næste gang.
  OG hvor ser du – som altid – toplækker ud.
  Drømmemanden har SATME også scoret DRØMMEKVINDEN!

  1. Åh hvor er du bare (for) sød Carina :D Må lige huske at vise ham din kommentar ;) Kram Emily

 3. Puha… det er godt nok mange sponsorerde indlæg for tiden…;-(

  Og mange indlæg, der minder os andre om, hvor kedelig vores hverdag er ;-(

  Et lille sus herfra – god weekend!

  1. Hej Mette, jeg har i gennemsnit ca 2 sponsorerede indlæg om ugen og så ca 8 ‘almindelige’ indlæg. Den ratio har jeg holdt de sidste ca. to år. Nogle uger klumper det sig lidt sammen, som du måske oplever nu her op til ferien :) Til gengæld er der så stort set ingenting i hele juli.
   Når det er sagt, så nyder jeg at lave disse indlæg på lige fod med de almindelige og at arbejde sammen med brands, jeg oprigtigt holder af. Det er på sin vis en stor del af mit job. Og noget jeg forsøger at løse, så det både er skægt og lærerigt for mig at lave og (forhåbentlig) også interessant eller hyggeligt for jer at læse. Jeg siger nej tak til mange, mange ting og kun ja til dem, der giver mening for mig og bloggen :)
   Mange kram og god weekend Emily

  2. Ps. Jeg er rigtig ked af, hvis de ting jeg skriver om, virker ekskluderende. Det er bestemt ikke hensigten. Min hovedpræmis med bloggen er at dele ting (og oplevelser) jeg holder af og kan anbefale. Og at inspirere til at man selv gør en lille smule mere ud af netop hverdagen og de små ting. Og kigger efter skønheden i begge dele. Jeg søger, at det både handler om det hverdagslige (som ugens små ting og indlægget om omsorgsdag), små og store oplevelser (alt fra læsning til rejser), ting jeg spiser (som ugens regnbueskål), personlige tanker (som ugens sommerferieindlæg), tøj jeg har på og stort og småt set fra min næsetip, ting jeg kan anbefale eller har i kikkerten osv. osv. – altsammen noget jeg prøver at repræsentere hver eneste uge så godt som muligt :)

   1. Du virker simpelthen som noget af det mest sympatiske! Hvor er det et fint, empatisk og rart svar Emily. Stor, stor ros til dig for din måde at håndtere tingene på.
    (Jeg tilbringer selv de fleste aftener på sofaen, med en sovende snart 2-årig i værelset ved siden af, så jeg lever på ingen måde et særligt actionpacked og spændende liv ;) – men heldigvis hindrer det mig ikke i at nyde de små ting, som du også er så god til at minde os om at gøre). Så tak for dine indlæg – store som små.

    1. Tak skal du have, det betyder meget for mig. Virkelig <3 Og jeg bliver meget glad over at læse at du får nydt og værdsat alle de små ting. Forhåbentlig har jeg også snart (alt er relativt) selv en lille en i værelset ved siden af (er ikke i gang endnu dog), men det påvirker mig nok også til at sige ja til lidt mere og gå mere ud/rejse osv. fordi jeg ikke ved hvordan det bliver på den anden side :) Men så skal jeg nok finde noget andet småt at sætte pris på. Kram Emily

     1. Det er da en glimrende plan at sige ja tak til oplevelser/rejser/restaurantbesøg mm., mens du har friheden til det :) Man kan lave rigtigt mange ting selvom man har børn – men det kræver bare lidt ekstra koordinering af og til :)
      Vi har rejst til Cuba på familiebesøg to gange, første gang da vores datter var 6 mdr. og igen da hun var 1½ – og det gik glimrende – så børn er på ingen måde en “hindring” i at opleve noget. Det sker bare på en lidt anden måde end før.
      Og mht. de små ting – så er de der rollinger verdensmestre i at give små (og store) gode oplevelser.

     2. Dejligt at høre! Og jeg er heller ikke så bekymret, men så har jeg en undskyldning for at være ekstra selskabelig lige nu ;) Lyder så sejt med Cuba og det gør mig glad at læse at rejser m.m. ikke behøver at være slut bare fordi der er nogle små nogle at tage hensyn til. Haha… ja, det kan jeg levende forestille mig. Glæder mig! :)

 4. Har vi nogensinde fået historien om mødet med drønmemanden, og hvordan I blev kærester? Ellers tror jeg, vi er mange, der gerne vil høre en kærlighedshistorie :)

  1. Jo tror jeg har hintet lidt om vores første date (på skøjter) og fortalt at vi mødte hinanden på Roskilde Festival for to år siden (han inviterede på burger og så var jeg solgt), men måske jeg skulle lave historien i sin fulde længde engang ;) Jeg overvejer lige. Kram Emily

 5. Sand Tropez er min absolutte favorit!
  Den dur til alt, på alle tider af døgnet, hele året rundt :)

 6. Vil du ikke også skrive lidt om hvilken makeup du har på inklusiv på øjnene

  1. Jeg laver et indlæg om al min ‘hverdagsmakeup’ (som er den jeg har på her) en af de nærmeste dage :) Klem Emily

 7. Hey flotte Emily
  Hvor er sandalerne fra?
  Du ser som altid blændede godt ud.

  Kh Christine (fellow Aperol Spritz fan)

  1. Hej søde Christine
   De er fra Bianco og er tilmed virkelig behagelige at have på :) Tak hvor er du (alt for) sød. Kram Emily

 8. Kære Emily, kunne man mon være så fræk at spørge, hvordan og hvor du får farvet dit hår? Det er lige sådan jeg kunne tænke mig det.

  1. Hej Marie Louise, jeg får lavet ombre/balayage hos Ofia på Frederiksberg Allé :) klem Emily