When in Florence

wheninflorence3

kjole by Malene Birger// pumps Bianco// taske Balenciaga

Første aften i Italien bød på brullupspizzafest og skik følge eller land fly, så jeg trak i en dramatisk kjole jeg havde lånt til lejligheden. Syntes der var ikke så lidt Italien (og måske med lidt god vilje lidt Dolce & Gabbana) over den.

Nu er vi retur igen efter nogle helt vidunderlige dage i Toscanas varme efterårssol og jeg skal lige vænne mig til at det for alvor er blevet efterår (vinter?) herhjemme. Heldigvis har jeg stadig masser af billeder fra Italien at dele og fine minder at varme mig på.

Og lidt efterårsrusk er nu engang heller ikke at kimse ad, så nu vil jeg trække i min nye vinterjakke, hoppe ud på cyklen og komme igang med en dag fuld af møder, aftaler og arrangementer.

wheninflorence2wheninflorence6wheninflorence1wheninflorence7wheninflorence5wheninflorence4

(Visited 4.845 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Du ser fantastisk ud! Ja, generelt ser det jo bare lækkert ud på alle de billeder, der er blevet delt fra det sydlandske bryllup :) Og nu glæder jeg mig så til at se din vinterjakke – jeg leder og leder, men synes ikke der er kommet så mange (varme) frem endnu?

 2. SMUK! Hold nu op!
  Er kjolen fra en gammel kollektion? Den vil være perfekt til et bryllup jeg skal til i november.
  Mvh Anne

  1. Hej Anne, tak hvor er du sød :D Nej den er slet ikke i butik endnu – men kommer snart :) Klem Emily

   1. Hej igen, den kommer midt i november, har jeg lige hørt i min øresnegl ;) Kram

 3. Flot! Og hvem kunne ikke godt lige bruge et par dage i Toscana:-)
  Hvilken læbestift har du på?

  1. Hej Bine, det er Nars’ Hardwired Lipstick i farven ‘Deadly Catch’ men lagt på som en ‘stain’. Klem Emily

 4. Fantastisk outfit (er også helt vildt med skoene) – og du ser absolut lige så fantastisk ud :-) Very classy!

 5. Flotflotflot!
  Skal selv til bryllup i november & skal finde nogle sko. dine er så smukke – er de gode at gå i? :)

  1. Synes de var ret gode at have på i løbet af aftenen, men de var ikke så gode at danse i. Der var mine fødder trætte og jeg nappede nogle flade på ;) Knus

 6. Kære Emily.

  Kom kjolen nogensinde ud i november ? Jeg har simpelthen tjekket hjemmesiden igen og igen og igen, men er aldrig stødt på den fantastiske kjole ??

 7. Hvor er kjolen fin! Hvilken model er det?? Har søgt på blondekjoler by Malene Birger, men uden held !