Weekly Wanted

ww39

Sensommerlunhed er helt klart allerbedst, meeeen jeg kan nu heller ikke sige mig fri for at være en lillebitte smule glad over, at der viste sig lidt efterårsrusk i dag. Glæder mig nemlig lidt til striktrøjer og flere lag. Kan så godt lide, at vi bor et sted med årstider og efterår er og bliver altså min favorit.

Til køligere tider hører frakker, jakker, støvler og sko og ovenviste ville jeg ikke have noget i mod at tage på kastanjejagt i snarest.

  1. Quiltet pilotjakke fra H&M.
  2. Ruskindsstøvler med blokhæl fra Kurt Geiger.
  3. Vandrestøvler fra TOMS.
  4. Armygrøn dunfrakke fra Baum und Pferdgarten.
  5. Dobbeltradet frakke fra Second Female.
  6. Chelsea boots fra Bianco.
  7. Lyserøde sneakers fra Reebok.
  8. Teknisk frakke (fås også i blå) fra Ganni.

Indeholder reklame i form af affiliatelinks

(Visited 2.741 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar