Polkadot

polka black7

reklamelinks: bluse Rebecca Minkoff// jeans Rag & Bone// taske Christina Dueholm x Markberg// sko Bianco (gamle)// solbriller Céline

Hvad jeg havde på i sidste uge? Udover en dag i rødt og hvidt, så havde jeg faktisk det her sæt på, som jeg købte i New York, det meste af tiden. Og nåede næsten til det punkt, hvor jeg vaskede toppen om aftenen og lod den tørre om natten (ok, det skete faktisk en dag) for så at tage den på igen om morgenen. Sådan går det ofte, når jeg har noget nyt, som jeg er glad for og har det behageligt i. Så vil jeg bare gerne have det på hele tiden. Og det er også dejligt nemt om morgenen ;)

Har I det mon lige sådan?

Nu må jeg nok også hellere tilføje, at jeg i denne sammenhæng er så heldig, at mine dage er så forskelligartede, at jeg som regel ikke render på de samme mennesker to dage i træk.

Ikke at det egentlig burde være en hindring for at man har det samme på to dage i træk, men I forstår nok hvad jeg mener. Jeg læste engang en artikel om en kvinde, der havde en decideret arbejdsuniform. Også selvom hun var i den kreative branche og frit kunne vælge hvad hun ville have på. Det ville jeg aldrig selv have lyst til at praktisere, det holder jeg for meget af at sætte tøj sammen til, men jeg kan sagtens (!) relatere til det på ugebasis.

Foto: Luka Roné.

polka black3polka black8polka black1polka black5polka black2polka black6polka black4polka black9

(Visited 2.248 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Hun er sej! Men mon ikke man trods alt ville blive lidt træt af sit yndlingstøj, hvis man havde det hver eneste dag? Jeg laver jævnligt mandetricket og køber samme par bukser, skjorter, kjoler, etc. i forskellige farver. Så ved man det passer, og sååå meget tid er sparet. De er ikke helt dumme de mænd ;)

 2. Sikke fin du er. Jeg kan godt forstå du er glad for det sæt :-)

  Jeg har ikke det samme på, på arbejde hver dag, men jeg er bestemt en fortaler for en minimalistisk tilgang til garderoben. Mine jeans er i øvrigt alle de samme (Levis 711 skinny) i forskellige vaske og med forskellig alder. De virker bare ;-) Men generelt så har jeg meget lidt i mit skab og det er stort alt sammen “lige pænt”, og det har helt klart gjort en forskel for mine morgener, som er blevet meget nemmere og mere overskuelige.

  1. Skægt at høre om at I er flere der praktiserer noget à la arbejdsuniform omend med mulighed for variationer :) Knus Emily

 3. Jeg gør det faktisk. Det der med at have det samme. Jeg varierer bare farverne, men når en beklædningsgenstand virker, så hapser jeg den i forskellige farver.
  Således har jeg arbejdsuniform, dateuniform og festuniform og har følt mig virkelig kedelig.
  Nu føler jeg mig egentlig lidt smart :) Så tak for det ❤️
  Og de prikker er to die for !

  1. Du er bestemt smart! Overvejer alvorligt at indføre noget lignende… Hmm… Klem E

 4. Jeg har af og til skældt min kæreste ud, hvis han ikke har prioriteret at få mit nyeste item med i vasken, når han jo selvfølgelig burde vide, at det er det eneste jeg har lyst til at gå i lige for tiden, haha! Det er ikke så nemt sådan at blive viklet ind i en materiel nyforelskelse ;)

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 5. Christinas nyeste taske er simpelthen så fin og veldesignet! Er blevet temmelig lun på den, for står og mangler en pæn taske, jeg kan bruge til konferencer, seminarer og lignende, hvor jeg ikke lige synes, at min Haglöfs-rygsæk går så godt til stiletter og habitjakke :) Er det den store udgave, du har?

  1. Ja, det ville den da være perfekt til :) Det er nemlig den store. Der er fint plads til en laptop og så alt det løse :) Kram E