Golden Girls

feminaguld1

Morgenkaffe, grød med (lidt for mange?) toppings og så lige en sidevogn med ananas i egen juice. Fabelagtig måde at starte fredagen på.

Jeg er nemlig én af 100 kvinder, “der inspirerer og tør”, der bliver hyldet i Feminas guldnummer, der ramte bladhylderne i går. Og jeg er stolt og så glad!

Ps. Mine seje veninder og kollegaer MarieSofie, Anne, Emma og Mette Marie er også blandt de 100 seje ‘gulddamer’ i hver deres kategorier. You rock!

english2lyseI’m so happy and so proud to be featured as one of 100 inspiring and daring women in the Gold Issue of Danish Femina. And no I’m (definitely) not 100% offline ;) But it makes sense when you read the interview which is about taking control over your online life (vs. the other way around).

feminaguld2

Og nej, jeg er selvfølgelig ikke 100% offline. Tvært imod kunne man sige. Men alle kategorierne hedder noget med 100% og læser man interviewet giver det mere mening.

Det handler nemlig om at tage kontrol over ens online-tid, i stedet for at det bliver det modsatte der sker. Og om at opdrage lidt på hinanden så vi ikke allesammen ender med at sidde og svare på mails, når vi burde holde fri. For så at være på Facebook, når vi burde arbejde ;)

Fleksibiletet er fantastisk, men lidt rammer for fleksibiliteten kan nu engang også være meget godt.

feminaguld3

(Visited 2.869 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer