Morgenmad på sengen

breakfast in bed3

Morgenmad på sengen, er for mig den vildeste luksus og noget der egentlig sker alt for sjældent, taget i betragtning af hvor hyggeligt, jeg synes det er.

Jeg er begyndt at unde mig det af og til, når jeg er ude at rejse. For selvom det sjældent er mere kostbart end at gå ud at spise morgenmad, så føles det lidt dekadent og som den bedste selvforkælelse sådan at få maden bragt op på morgenkvisten.

breakfast in bed1

Men jeg gad egentlig også godt blive bedre til at praktisere morgenmad på sengen derhjemme. Det går nok ikke an i hverdagene, men jeg ville gerne blive flinkere til det i weekenden.

breakfast in bed6breakfast in bed7

Måske jeg allerede skal indføre konceptet nu på lørdag. Tænker det går godt hånd i hånd med at lytte til Mads & Monopolet og ikke have nogen planer.

breakfast in bed2Dog er hele idéen med morgenmad på sengen, vist nok at der er nogen, der skal servere den for en. Ellers er det vel ret beset bare morgenmad i sengen?

Uanset hvad planlægger jeg at lægge ud her i weekenden og så må jeg jo krydse fingre for at Drømmemanden bliver inspireret ;)

breakfast in bed5

Ps. At vågne glad hver dag.

(Visited 3.416 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Fine billeder :-) Må jeg spørge hvor din radio er fra? Den ser nemlig rigtig fin ud, og lige sådan en jeg leder efter :-)

  1. Hej Mia, av der kan jeg desværre ikke hjælpe, billederne er fra hotelværelset hvor jeg har boet her i New York og er lige checket ud, så kan ikke kigge efter for dig :( Men det er på Soho Grand Hotel i NY, hvis du vil skrive til dem og høre ad. De er SÅ flinke og hjælpsomme, så det er jeg sikker på de gerne vil fortælle dig. Klem Emily

 2. Det kunne da bare være sådan en fin måde, at få lidt feriefølelse med hjem i hverdagen (eller weekenden)! Min kæreste er desværre mest og op i gang typen, men så tror det vil kræve lidt snigeri, hvis det rent faktisk skulle kunne lade sig gøre her, men ellers kan jeg vel også bare putte i sengen med maden selv ;)

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 3. Elsker også morgenmad på sengen, min mand synes det er ulækkert, “adr krummer i sengen”. Så det har jeg ikke fået siden vi flyttede sammen.

  1. Ih sikke noget! I må prøve med noget krummefrit og evt med nogle store bakker. Han må kunne lære det ;) Klem E

 4. Åh nogle fine billeder. Jeg tænker, de måske er taget med selvudløser, men jeg har selv problemer med at få kameraet til at fokusere det rigtige sted, når jeg bruger selvudløser. Har du mon et smart trick, du har lyst til at dele? Håber NYC er dejlig!

  1. Det er de nemlig, sådanne løsninger må man ty til, når man rejser alene ;) Jeg bruger enkeltpunktsfokus og en lille remote. Og stiller selvudløseren til at skyde med 2 sekunders forsinkelse. Du kan finde guides og tutorials til enkeltpunktfokus hvis du googler det eller søger på Youtube :) Kram Emily

 5. Åh. Morgenmad på sengen er SÅ lækkert! Forkælelse på højt plan :)
  Kan ikke huske hvornår jeg sidst har oplevet det. Måske jeg skulle prøve det til herren herhjemme? Vågner altid før ham, så det er ikke sikkert, at det ville komme til at ske for mig. Men hvad pokker? Måske en dag.

  1. Do it! Det gør jeg i alle tilfælde og så kan det jo være at vi er heldige at det smitter ;) Kram E

 6. Morgenmad på sengen og Mads og Monopolet går ualmindeligt godt i spænd, kan jeg melde :)

  Emily, har du svenske aner? Har af og til tænkt på det ifm. dit (i øvrigt misundelsesværdigt fine) skriftsprog.

  1. Det er jeg glad for at høre, så er jeg mere tryg ved at kaste mig ud i projektet ;)

   Nej det kan jeg desværre ikke prale af, men har mange svenske venner og læser en del på svensk, så måske det smitter af? Men hyggeligt (håber jeg?) at det kan mærkes på mit sprog :) Kram E

 7. Syns det er ein perfekt høstting å ta seg til, som eit prosjekt å finna ut kva typar mat som passar for senga og kva som er katastrofalt. Så fint.

  1. Ja dét er en god idé Mariell, tænker umiddelbart at knækbrød er udelukket ;) Kram Emily