At vågne glad… hver dag

Jeg er generelt en ret happy camper. Bare sådan mere dur end mol i kernen. Men derfor er det nu stadig noget jeg værdsætter og tilmed dyrker. Og hver morgen, når jeg vågner, laver jeg en rar, lille øvelse. Som gør det til en fornøjelse at gå i gang med en ny dag og en hel del nemmere at komme ud ad sengen.

Den består i al sin enkelhed af, at jeg tænker på en eller flere ting, jeg glæder mig til den forstående dag. Som regel er der et par oplagte ting. Det behøver ikke at være noget vildt eller spektakulært. Måske jeg har et spændene møde eller skal ses med en god veninde eller min kæreste.

Men de dage hvor der ikke rigtigt er noget særligt på programmet, så glæder jeg mig ‘bare’ til de små ting. Til at gå tur og kaste bold med Penny, den første kop morgenkaffe eller hvad jeg skal spise til morgenmad.

Og er den helt gal, så må man gerne opfinde noget at glæde sig til. Som at man vil forære sig selv en buket blomster eller en kanelsnurre eller noget andet rart i løbet af dagen.

Så let er det. Og det virker. Måske ikke lige med det første, hvis man er helt ny i det, men øvelse gør mester, så kan kun anbefale jer at prøve kræfter med det.

I dag behøver jeg dog ikke at opfinde noget eller glædes over kaffe eller andre små ting. Jeg er nemlig på vej i lufthavnen om et øjeblik og til Sverige på pressetur, hvor jeg bl.a. skal bo i et træ her. Og ud at køre på snescooter. Så er det ikke svært at have et kæmpe smil om munden fra morgenstunden og storglæde sig til hvad dagen bringer.

Ps. Det fine lille skilt er herfra.

(Visited 4.026 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Åh, som jeg kender det! Det er SÅ simpelt og SÅ godt.
  For ja, det er nemlig de små ting, der gør hverdagen fantastisk.

  Jeg glæder mig hver morgen over at kysse mine to piger godmorgen. De giver de bedste krammere – og jeg elsker det!
  God dag til dig og dine. Og god tur til det svenske :)

 2. Det tror jeg helt sikkert jeg vil prøve – især fordi det er så simpelt! Ikke helt så indgribende som at smide telefonen i køleskabet haha!

  Det er virkelig noget af det sværeste for mig, at komme op om morgenen, så hvis det her kan hjælpe på motivationen, så er det helt sikkert et forsøg værd.
  Er det snyd, hvis man planlægger sin glæde aftenen før? :b

  http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha… nej, det kan der være noget om. Det var nu også bare køkkenskabet ;)

   Nej, nej alle kneb gælder! ;)

 3. Hold nu fast en fed dag du har foran dig (: Træhytte (i den kaliber) og snescooter dét kan jeg godt forstå, at du smiler og glædes over. God fornøjelse.

  I øvrigt synes jeg det lyder som en fantastisk lille “øvelse” at starte sin dag med. Det vil jeg prøve i morgen (: Tak for tippet!

 4. Kære Emily

  Dejlig tur nordpå til dig og tak for påmindelse om hvor vigtigt det er at glædes over de ‘små’ ting i hverdagen :0)

  Kærlig hilsen
  Katrine

 5. Dejlig livsfilosofi at have. Sikke et skønt sted at vågne op, se på naturen, lytte og dufte (specielt hvis der dufter af forår :-))

 6. Åh, det hotel har jeg drømt om i flere år – heldige dig:) Nyd det, er top misundelig.

 7. Du har så ret.

  Og skiltet vil være med til at minde mig om det hver dag. Hvordan er det med Etsy, kommer der told på skiltet dér?

  1. :)

   Det kommer an på hvor sælgeren sender fra (altså om det er udenfor EU), dette var fra New Zealand, så der kunne være kommet told på (men når tingene ikke er så dyre er det jo begrænset hvor galt det kan gå), men den gik igennem uden told :)