New York in a minute

stars1

Lige nu sidder jeg med morgenkaffen, som jeg skriver dette og har et hold flaksende sommerfugle i maven. For kufferterne står pakket i gangen og om et øjeblik er jeg på vej mod lufthavnen og så New York. For allerførste gang!

Jeg er så spændt, at jeg vågnede en time før mit vækkeur ringede. Og glæder mig sådan til at opleve NYFW i særdeleshed og The Big Apple i almindelighed med egne øjne.

stars3

Så spændt og nysgerrig på hvad der gemmer sig rundt om hjørnet ;)

Og jeg glæder mig til at have jer med i kufferten. Jeg kommer selvfølgelig til at opdatere derovrefra her. Men måske der lige går lidt (har dog også planlagt lidt), da vi har et ret mægtigt program de første par dage, så hæng også gerne med på Instagram (@emilysalomon) og Snapchat (emily.salomon), hvis I lyster.

Pssst… Jeg skal bl.a. til Alexander Wang og Jenny Packham show blandt mange andre fabelagtige (!) ting og sager, det bliver SÅ godt :)

stars2

(Visited 2.934 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. God tur! Er lidt misundelig ;-)

  Det er en fantastisk by, og new york’erne er nogle rare mennesker. Det føles, som om alt er muligt derovre, og jeg tror ikke, man nogensinde bliver helt færdig med byen.

  Der er 1000-vis af tips til NYC, og bliver det hele lidt for hektisk, så smut en tur til Brooklyn, der er hyggeligt.

 2. NY er verdens skønneste by. Man kan ikke kede sig derovre og nogle af de fedeste oplevelser kommer når man bare går. Hvis du er til Street art – eller bare rå arkitektur og flotte farver – så kan jeg meget anbefale en street art tour i Bushwick med dem her: http://www.freetoursbyfoot.com/new-york-tours/walking-tours/new-york-graffiti-and-street-art-tours/
  De har også andre fede ture. De er som udgangspunkt gratis, og så giver man guiden det beløb man finder rimeligt eller har råd til at give for turen :-)

  Rigtig god tur!

 3. Nøj, jeg glæder mig til at følge med derovre fra. Det er ved at være et års tid siden, at jeg besøgte byen for første gang, og jeg drømmer hede drømme om at komme tilbage. NY kan et eller andet.
  Fede shows du har fået i ærmet! :)
  Får vi at høre hvorfor du driver mod NY? Ved du skal til FW, men er det på baggrund af dit ambassadørskab i Essie, eller er det noget du er blevet tilbudt?
  Kram