Couch Potato

sunday1

Hvad der mangler på dette billede? En croissant fra Alimentari og en kop kaffe. Så førstnævnte vil jeg løbe ned at købe og sidstnævnte vil jeg sætte over, så det hele går op i en højere enhed, når jeg om lidt er hjemme igen.

For denne weekend er blevet brugt og skal fortsat bruges på afslapning og sofahygge i stor stil. Jeg er stadig en kende trist over at Kenya-turen røg i vasken, men om ikke andet er det nu også dejligt nok med sådan en weekend helt uden noget at se til.

english2lyse

What’s missing in this picture? A croissant from Alimentari and a cup of coffee. So I’ll run out and buy the first and brew the latter, so that I can have a perfect little sunday moment on my couch.

Or maybe a few hours. That’s what this weekend is for as my trip to Kenya yesterday got cancelled. It still makes me feel a bit sad, but on the other hand it’s really nice to have a weekend without plans for once.

sunday5

Friske blomster pynter over hele hytten. Endnu en fordel ved ikke at skulle rejse… Hmm…

Senere i dag kommer min kærestes familie til hjemmelavede pizzaer. Så hyggeligt og dét er under alle omstændigheder en stor fordel ved at være hjemme :)

english2lyse

Pretty fresh flowers all over the house. Yet another advantage of not traveling… Hmm…

Later today my boyfriends family we’ve invited my boyfriends family over for homemade pizzas and that is never the less a great advantage of being at home :)

sunday2

Men indtil da skal jeg bare hænge ud her sammen med Gwyneth og Kate…

God søndag fine mennesker <3

english2lyse

Until then I’ll just hang out here with Gwyneth and Kate…

Have a lovely sunday sweet people <3

sunday3

(Visited 2.800 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Hej Emily.
  Jeg har læst din blog I flere år og har længe været glad for dit fine univers.
  Dog savner og mangler jeg lidt mere kant, nogle ikke så perfekte billeder, nogle holdninger og måske lidt nytænkning.

  I min optik begynder de fleste af dine indlæg at ligne hinanden, uanset at indholdet er vidt forskelligt, hvis det giver mening at beskrive det sådan.. måske virker du ikke så engageret længere?

  Det er også dejligt med perfekte morgenmadsbilleder, neglelak og restaurantbesøg en gang i mellem, men jeg er sikker på, at du kan meget mere end det! Jeg er personligt desværre begyndt at springe flere og flere indlæg over – og vil da meget hellere sluge dem alle råt.

  Håber det er okay at jeg kom med min mening, det er naturligvis din blog så du bestemmer ?

  Måske ER du bare altid smuk, velplejet og spiser perfekt mad der ser flot ud på billeder, hvis det er tilfældet så wauv herfra!! ville bare elske at se dig spise grim og lækker Kinder Chokolade på et billede uden friske blomster og sirlige stilleben.

  God søndag og håber ikke du bliver stødt af min kommentar, jeg forbliver nok fan uanset hvad du gør.

  1. Kære (modige) Marie!

   – Bare, jeg havde losset mig selv i rumpetten og forfattet et opslag lidt lig dit fra tidligere i dag.. Igennem den seneste lille måneds tid har jeg nemlig tænkt det samme om flere af bloggens indlæg, som du…

   Tak, fordi du turde sige, hvad jeg ikke formåede at sætte ord på! Det var svært at placere fingeren “rigtigt”, fordi alt jo er overdrevet smukt ♡

   Hvis jeg var hovedforfatter her, så ville jeg være glad for dit input og holde af din ærlighed :)

   Sejt gået!

   KH
   /M.

  2. Hej søde piger,
   Det er bestemt så i orden :) Tror godt, jeg kan følge dine tanker Marie. Men jeg ER nok også bare lidt ‘kedelig’ og kan ikke lide Kinder chokolade. Og har (næsten) altid friske blomster, pæne negle og kan godt lide at der er ordentligt omkring mig ;)
   Det ER mig, ikke noget jeg sætter op eller simulerer. Det er sådan, jeg trives bedst, så det er noget jeg prioriterer. Og det er det, der gør mig glad. Og det gør mig glad at dele det med jer.
   Jeg er (stort set altid) i grundstemning mere dur end mol og for tiden er alt i tillæg meget mellow og gnidningsfrit i mit liv. Så derfor bliver bloggen nok også lidt (for?) mellow og gnidningsfri.
   I nogle perioder er der mere drama, sorg, vrede, inspiration eller eufori i mit liv osv. og så bærer bloggen præg af det. I andre perioder er der mere ro på og så bliver det hele måske lidt mere glat. Det er svært at forcere noget, der ikke er der.
   Når det er sagt, så kan jeg egentlig godt følge dig, Marie, og vil også gerne dele noget med lidt mere bid og vid en gang imellem. Så det er vist bare at komme i gang. Men I slipper altså ikke for det andet ;)

   Klem Emily

 2. Jeg er virkelig enig i det konstruktive indspark. Der mangler mere og mere (ægte) personlighed på bloggen, synes jeg. Desværre. Måske hænger det sammen med, at den virker mere og mere kommerciel. Jeg kan huske dengang, du bare var ‘Emily i pigekollektivet’. Dengang kunne det også være fint og lyserødt. Men nu er indlæggene for ensformige og ja, som der bliver påpeget, med for lidt kant. Alt for meget spons og i min optik fx ligegyldige presseture. Jeg fulgte nogle af kommentarerne hos Rockpaperdresses, da hun lukkede ned for sin blog. Det er ret interessant at læse, hvor mange af pigerne, som skamroser hendes blog, fordi hun netop har et liv ved siden af. Jeg er så enig. Der er efterhånden gået inflation i at leve af sin blog. Fred være
  med det. Men vi er jo så lille et folkefærd, at jeg af og til bliver træt at af se på de samme PR-stunts, de samme spons-indlæg og de samme rabatkoder. Måske er det bare mig, men forudser at Fuldtidsbloggerne kommer mere og mere ude af trit med deres læsere, jo flere firmaer, der kaster sig over jer (eller omvendt?) Bliver spændende at følge, hvordan blogmediet kommer til at være i næste fase. For jeg tænker efterhånden, at ‘posen skal rystes’, da jeg ret ofte støder på utilfredshed i kommentarspor, når blogs bliver for urealistiske, og I bliver mere levende reklamesøjler med en kunstig tilværelse fremfor en kilde til inspiration. Og nogle jævnaldrende kvinder, man kan spejle sig i. I bedste mening.

  1. Det her er jo Emilys job. Vi følger med i den udstrækning, som Emily finder passende, da det jo er kommercielt, når man lever af sin blog.
   Men jeg har tænkt samme tanke. Jeg læser blogs for at blive inspireret, og det gør jeg i høj grad her, men jeg læser også de blogs, hvor jeg føler en sammenhørighed med på et eller andet plan. Og dér synes jeg lidt, den er røget lidt væk, desværre.
   Måske er jeg bare ikke i målgruppen. Men derfor kan jeg stadig blive inspireret. Men når det hele kører i en og samme masse, så er det også at jeg står af. Det er fint med lækre rejse destinationer og arrangementer, men det ligger så langt fra mit eget liv, at jeg ikke kan rumme det i for store mængder (giver det mening?)
   Derudover elsker jeg, når vi læsere får et “rigtigt” indblik i dit liv, fx det om løb og om hvordan du har valgt at leve sundt osv. De indlæg elsker jeg!
   Nogen indlæg her, såvel som på alle andre blogs, vælger jeg selv fra eller til. Jeg er meget glad for når en blog ejer, skriver om det er en annonce jeg skal ind og læse. Men det kan også være svært at gennemskue nogen gange, om det er sponsoreret eller ej (her taler jeg generelt for alle blogs).
   Jeg ved heller ikke om blogmediet bliver på det her stadie, som det er nu. Jeg ser det lidt som at læse dameblade, og at der altså er reklamer indimellem som skal få det hele til at løbe rundt. Om man så har lyst til at købe “bladet”, det kan jo være lidt forskelligt alt efter indhold fra uge til måned ;)

   1. Hej Marie, hov så ikke din kommentar før jeg svarede Maria. Tak for din måde at se (og ikke mindst forstå) det på. Og tak for dine konstruktive input. Det er nemlig meget nemmere at forholde sig til, hvad I godt kan lide og ønsker mere af, end det mere diffuse: “Dét og dét bryder jeg mig ikke om”. Og så ER det bestemt noget jeg lytter til og tager til mig (altså fra jer alle sammen). Jeg kan – akkurat som pædagogen, kokken, advokaten osv. – også blive fanget lidt i at ‘køre den lidt på rutinen’ ;) Kram Emily

  2. Hej Maria,
   Det er modtaget og jeg kan på sin vis sagtens forstå din generelle bekymring. Dog prøver jeg netop at afholde mig fra at ‘blogge om at blogge’ (for det synes jeg også selv er dødkedeligt), så det er jeg ked af, hvis du synes du oplever her. Ligeledes skriver jeg aldrig om pressearrangementer og lignende med mindre de er ekstraordinært interessante (for jer), og kan heller ikke rigtigt nikke genkendende til ‘de ligegyldige presseture’ (tænker du på en bestemt? har blot været på 2 presseture i 2016), så føler måske ikke at den del af kritikken er helt berettiget. Jeg har 1-2 sponsorerede indlæg pr. uge mod ca. 10 ‘almindelige’ og det har jeg kørt med i mere end to år, så der er hverken blevet skruet op eller ned. I tillæg har jeg fjernet al bannerannoncering i forsommeren, netop for at I ikke skal bombarderes med den slags.
   Men i denne snak er det nok vigtigt at have for øje, hvad det er denne blog går ud på og gerne vil (og ikke vil).
   Ambitionen er at være et personligt dameblad. Med opskrifter, bud på tøjstyling, skønhedstips, anbefalinger af (spise)steder, rejser, indretningsidéer osv. En lille, let bid underholdning, inspiration og et afbræk.
   Jeg vil gerne dele personlige bidder hist og her, men jeg har intet ønske om at dele ud af mit inderste, mit privatliv eller på anden måde være en åben dagbog. Det er der bestemt andre der gør rigtigt godt, men det er ikke mit projekt eller noget jeg har lyst til.
   At tingene ændrer sig over tid, er en naturlig udvikling, den periode du beskriver ligger snart 4 år tilbage. Jeg var lige gået fra min daværende kæreste, færdig med min uddannelse og startet på nyt job. Det ville være underligt, hvis jeg stadig var ‘Emily i pigekollektivet’ uanset om hun var sødere, sjovere eller mere interessant. Jeg er den, jeg er nu og det er jeg altså glad for og stolt af. Også selvom I måske er nogle, der synes jeg er kedelig ;)
   Knus Emily

 3. Hi’ :)

  Jeg synes absolut ikke denne blog eller bloggens ejer er kedelig: Jeg synes altid a l t i n g er smukt og velfriseret – Det har sin charme, men kan også fremstå blankpoleret ensartet.

  I de sidste timer har jeg tænkt meget over det og jeg kan stadig ikke helt sætte fingeren helt på, hvad der gør og har gjort at jeg er begyndt at springe opslag over…

  – Måske ensformige formuleringer i indlæggene – måske, fordi der regelmæssigt henvises til tidligere (for mig allerede læste) indlæg.

  Jeg elsker at blive inspireret til hverdagsglamour -ét udtryk, jeg stolt bryster mig af at have lært her – Et udtryk, jeg selv tit omsætter og bruger.. men jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst klokkeklart kopierede en “dulle-glamour” ting herfra..

  Derfor er det netop – som jeg skriver dette – gået op for mig at jeg savner konkrete tips til neglelak mm.. ..uden at det har rabatkoder og reklamelinks i rumpetten.

  Er det overfladisk og dumt ? Når nu, der er dejlig bryllupsplanlægning (og jul) i vente…

  – For kære Emily..Blogger er DIN – du gør det fantastisk OG du alene bør bestemmer dit indhold, så du rigtig brænder igennem. Det er, hvad det handler om…

  Knus :)

 4. i forlængelse af kommentarerne til dette indlæg, ville jeg blot sige, at jeg synes du gør det rigtig, rigtig godt! Du har tydeligvis truffet nogle bevidste valg ift. at fravælge forstyrrende bannerreklamer, have en sund ratio af sponsorerede vs. ikke-sponsorerede indlæg, ikke at være alt for metaagtig og blogge om at blogge osv., og så synes jeg bare det er så imponerende at se hvordan dit medie udvikler og udvikler sig – et stærkt brand, en stærk identitet, en stærk konsistent æstetik, som danner grundlag for flere og flere spændende samarbejder og tiltag. Jeg ser frem til at se hvad du alt kan drive det til! Og det er altså så jantelovsagtigt og ‘brugt’ hvis du skal forcere øjeblikke af uplejethed eller usund mad ind når det jo slet ikke er DIG. Det er opløftende med en sund, smuk og mindful grundindstilling – en inspiration uden lige og en opadgående spiral for andre (såvel som for dig selv, kan jeg forestille mig?). Forhåbentligt er det ikke et pres – men en energikilde. Det er DEJLIGT at du for tiden har det rigtig godt – dét vil jeg gerne støtte! Din blog er jo andet og mere end en amatørdagbog/casuel dokumentering af fine ting – det er et livsstilsmagasin på linje med de helt store nationale i papirformat, og så er det da bare lækkert at indholdet er kurateret og personligt i den grad det er; det interesserer mig mere end at læse… hvad, Elle/Eurowoman/Femina/Alt for damerne – ja, hvornår er jeg nogensinde sidst gået ind på nogen af deres sider? I hvert fald ikke dagligt i modsætning til din blog.
  Hav en dejlig dag! x

  1. Hej Camilla, tak for dit indspark og al rosen ikke mindst. Det varmede <3 Og jo, det er helt bestemt en positiv spiral og noget af det jeg ønsker og håber at videreformidle, så dejligt hvis det (også) bliver opfattet sådan :) Mange tak og lige over. Kram E