Min ønskeseddel

 

Så skal jeg bare sove 2 gange og så har jeg fødselsdag :D #emily4år

Glæder mig, men den del har I nok luret ;)

Jeg har de her sager på ønskesedlen:

 1. Good Vibes pude fra Urban Outfitters
 2. Duftlys ‘Valkiria’ fra Overose
 3. Jeans ‘Wedgie Straight’ fra Levi’s
 4. House of Plants af Rose Ray og Caro Langton
 5. Strikkekit fra We Are Knitters
 6. ‘Dagg’ vasen fra Svenskt Tenn
 7. Foam roller fra Casall
 8. Kabuki-parfume ‘Gypsy Water’ fra Byredo
 9. iPhone cover med stjerner fra Sonix
 10. Hammam badekåbe fra Lalay
 11. Sorte All Stars fra Converse
 12. Touchpen fra Adonit (til at skrive og tegne på telefonen, SÅ smart)

indeholder reklame i form af affiliatelinks

 

(Visited 6.428 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Tillykke med fødselsdagem om 2 dage
  Blev 37 for en måned siden og nærmer mig hastigt de 40! Er mor, har hus,8-16 job og mand og hund. Jeg vågner stadig kl 5 på min fødseldag og til jul – for det er jo de bedste dage. Jeg bliver aldrig voksen? – og elsker det

  1. Haha Mette, dét er perfekt. Så vil jeg også bare fortsætte skamløst sådan! :) Mange kram Emily

 2. Jeg har det præciz som dig med fødselsdag (jeg er 41…) ;-)!!

  Mange fine ønsker;-) Jeg tænkte, om du ikke har lyst til at dele jeres bryllupsønsker + måske et par tanker om, hvad I lagde vægt på med jeres bryllupsønsker?

  God lørdag!

  1. Åh er glad for at høre, at jeg ikke er alene :) Jo, det var da en rigtig god idé. Tusinde tak og i lige måde <3

 3. Lige et spørgsmål mere…

  Den der Hammam badekåbe fra Lalay – har du prøvet den? Må jeg spørge, hvorfordu går efter sådan en – altså uden frotté? Den ser dejlige ud;-)

  1. Jeg har en veninde, der har den og synes den er så pæn og lækker. Haha… det forstår min mor heller ikke (hun syntes jeg burde ønske mig den med frotté), men tror jeg synes den er pænere og mere behagelig sådan. Mere kimono og mindre vamset badekåbe. Klem E

 4. Vil du også dele nogle af jeres bryllupsgaver? ? Min søster skal giftes om 3 uger, og jeg kan ikke finde den perfekte gave! ? Så det ville være fantastisk med lidt inspiration ?

  1. Vi fik det telt du kan se i dagens indlæg, masser af Royal Copenhagen porcelæn (begge dele noget vi havde ønsket os), gavekort til lækre restauranter og så de håndklæder med vores ‘navne’ på, du kan se i sidste eller forrige omgang ‘små ting’. Blandt andet, der var også kogebøger og lidt køkkenudstyr, penge m.m. :)
   Tillykke på forskud med din søster :) Klem Emily