Golden

Jovist skal der noget funklende og metallisk på neglene til alle de fester, spas og løjer vi går i møde her om lidt i den mørke tid.

Men jeg synes nu også det ser mægtigt fint ud til hverdag. Gyldne negle, en lun strik og te i koppen. Det er altså slet ikke så tosset.

Noget funklende og iøjnefaldende på en helt almindelig (grå) dag.

Sammen med essie ønsker jeg at inspirere jer med nye negletrends. Denne gang med deres nye, flotte og glimtende Holiday-kollektion af Galaxy Metals. Min yndling er den gyldne stars alligned. Men jeg synes at hele banden sammen er noget så flotte, så tror, jeg må prøve at køre en “én farve på hver negl”-udgave med dem alle snarest.

Enhjørninger og stjernestøv, I ved ♡

essie Galaxy Metals er i butikkerne fra uge 48 til 51. Så jeg er i liiidt god tid, men så er der noget at glæde sig til :)

(Visited 2.453 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

    1. Jeg var lidt for hurtig, det er uge 48-51 (er rettet nu), men ja, slut derefter, det er en limited edition-kollektion :) Kram Emily