Min daglige dosis styrke til huden

Det er den der undertrøje, der gør at det hele fungerer. At resten glider lettere på og virker bedre. Og at huden er godt beskyttet og fugtet dagen igennem. Hvilket er ekstra væsentligt nu her, hvor vi går koldere og ikke mindst tørrere tider i møde. Både vind, frost og ikke mindst radiatorvarme, giver tør luft. Og det er ikke noget huden er videre begejstret for. Især ikke, hvis I har et betræk à la mit, der har tendens til at blive både tørt og dehydreret.

Når huden har svært ved at holde på fugten, ser den mere slap ud og ikke så plump og så  ryger en del af hele dens forsvar mod vind, vejr og forurening også. Så det gælder om at tanke op på fugt. Og holde på den.

Det er det den nye fugtbooster Minéral 89 fra Vichy kan. Min daglige dosis styrke og fugt til huden. Der øjeblikkeligt får huden til at se mere frisk, gennemfugtet og bouncy ud og som også kan styrke huden og dens forsvar mod udefrakommende faktorer dagen igennem.

Prøv selv Minéral 89
Du kan også prøve din daglige dosis styrke til huden, idet du kan bestille en gratis tester af Minéral 89 her. Den er helt uden parfume, indeholder bare 11 ingredienser og er egnet til alle hudtyper og passer ind i alle hudplejerutiner.

Jeg bruger den hver morgen (og næsten også hver aften) som første trin efter rens og altså inden serum og creme. For den gør nemlig at den efterfølgende pleje trænger bedre ind og at min hud ser frisk ud og har en god glød. Og generelt føles mindre tør og mere spændstig. Hurra!

Minéral 89 er let i konsistensen, trænger hurtigt ind og indeholder den gode hyaluronsyre sammen med rent kildevand med et naturligt mineralindhold fra kilden i Vichy i Frankrig og de to er et mægtigt godt makkerpar der fugtbooster og -binder.

Vichy fås kun på apoteket og har produkter til alle hudtyper.

#WinTheDay

Hvordan jeg booster min morgen i 3 trin, for at starte dagen fuld af pep og power.


(Visited 2.577 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Hej Emily

  Jeg var en af de heldige vindere i Estee Lauder konkurrencen, men har ikke modtaget min præmie endnu. Mon den er på vej eller er min adr måske ikke nået frem?

  Mange hilsner
  Anja

  1. Hej Anja, det er jeg da ked af at høre, send mig gerne en mail (emily@emilysalomon.dk), så følger vi fluks op. Klem Emily

 2. Tak for tip :) Jeg har netop bestilt en prøve og glæder mig til at modtage. Min hud trænger til lidt ekstra her i kulden :D

 3. Tak for tippet.

  Jeg skal lige fortså det rigtigt;-)

  Jeg spurgte dig for nyligt efter en anbefaling af serum, og du skrev, at du bruger Estée Lauder Advanced Night Repair Serum.

  Og du skriver, at denne bruger du inden serum. Men er dette fra Vichy ikke en serum?

  Kan du anbefale den ene frem for den anden (ved godt dette er et sponsoreret indlæg);-)?

  Mange gode hilsner

  1. Hej Susanne,
   Jamen den anbefaling står jeg skam ved :) Denne her er ikke en serum, men en fugtbooster man bruger inden serum, så jeg bruger dem begge. Dog som regel kun Minéral 89 om morgenen (men under den serum jeg så bruger dér, den er lige nu fra Aurelia) og så Advanced Night Repair om aftenen.
   De indeholder begge hyaluronsyre, men ellers kan man ikke rigtigt sammenligne dem. Denne her gør at det man kommer på efterfølgende trænger nemmere ind i huden + den sørger for at tilføre og holde på fugten. Men vil du prøve hyaluronsyre af, så er denne et godt og billigere alternativ. Knus Emily

 4. Hej Emily. Jeg bruger T-Zone Peeling fra Pudderdåserne efter rens og inden creme. Jeg ved ikke, om du har prøvet den, men den indeholder salicylsyre, og jeg bruger den mod uren hud. Ville du sige, at jeg skulle bruge denne fra Vichy (har netop modtaget en prøve) før eller efter?