Video: Månedens skønhedsfavoritter

Tid til månedens skønhedsfavoritter og denne gang som film. Synes det gav så god mening, at lave netop den type indlæg som video, så det er nemmere at vise produkterne og hvordan jeg bruger dem.

Jeg snakker jo en hel del ;) Og synes selv det er noget så hyggeligt. Så det kunne jeg godt finde på, at gøre fremover også. Altså dele skønhedsfavoritter på den måde. Hvis det også er noget I kan lide selvfølgelig.

 Følgende produkter, er med i videoen:

Nars Multiple Tint i farven “Alice”

Essie Gel Couture i farven “Flashed”

Maybelline The Eraser Eye i “Nude”

Oribe Bright Blonde Shampoo & Conditioner

Estée Lauder Advanced Night Micro Cleansing Balm

Dermalogica Overnight Retinol Repair

Aerin Tangier Vanille

(Visited 3.878 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Jeg synes det er en super hyggelig måde at vise dine favoritter. Kan du måske lokkes til at tilføje produkt navnene i teksten i indlægget. Min ammehjerne husker så dårligt pt og den der concealer gad jeg godt prøve men shit et langt navn ?

  1. Så dejligt at høre. Har tilføjet alle produktnavne i indlægget nu :) Kram E

 2. Super fin video og brugbare tips! Jeg synes bare det er skønt, at du snakker så meget!:) Jeg læser ellers sjældent beauty indlæg særlig grundigt. Jeg er mere en clotheshorse og har så min lille pulje af beauty favoritter, som jeg har brugt i en årrække uden de store skift eller udsving. Så det er faktisk første gang i laaaang tid, at jeg har bidt mærke i et par produkter, jeg godt kunne tænke mig at prøve.

  1. Haha… dét er jeg glad for at høre og sejt at du blev fanget på trods af at du ikke er beautynørd :) Kram Emily

 3. Så fin en video( hedder det en video?) Skal helt sikkert prøve flere af produkterne ?

 4. Tak for input. Jeg kigger lidt på den der Dermalogica Overnight Retinol Repair, men den er godt nok lidt dyr;-(

  Når bare tingende virker, er det jo en fin investering, men synes bare ofte, man prøver noget, fordi andre giver en anbefaling, men det er ikke sikkert, man selv oplever den store forskel. Kender du det;-)?

  Har du en god serum, du kan anbefale (og er der forskel på at bruge nat eller dagsserum?)?

  God weekend til dig, E!

  1. Det forstår jeg så godt. Og ‘desværre’ er folk og deres hud jo forskellige, så der er ingen garantier eller noget ‘one size fits all’. Jeg bruger primært serum for fugt og bruger lige nu Estée Lauder Advanced Night Repair om aftenen og Mineral 89 fra Vichy om dagen. Men begge kan snildt bruges både aften og dag.
   Tusind tak og i lige måde :) Klem

 5. Håber det bliver en fast månedlig tradition med de her videoer :) så dejligt med ny inspiration :) god weekend ?

  1. Det kan være det skal være et tema til næste skønhedsvideo? Min hverdagsmakeup :) Det er en eyeliner og mascara fra L’Oréal (Miss Hippie) og så lidt hightlighter :) Kram E

 6. Så fin en video, man bliver virkelig inspireret til at afprøve nye ting! ;)
  Mht. til cremer og rens osv., så har jeg fået bildt mig selv ind, at det er bedst at bruge fra samme mærke? Jeg bruger fx dermalogica, og har så både dagcreme, rens, toner, serum osv fra den samme linje, fordi jeg altid har troet at det var bedst for huden. Men synes du sagtens man kan mikse fra forskellige mærker?
  Mange knus fra en der overvejer den spændende cleansing balm! ;)

  1. Det tror jeg også er det, de forskellige mærker gerne vil have en til at tro ;) Og det er klart at der findes produkter, der understøtter hinanden, men i langt de fleste tilfælde går det mere end fint at mikse og matche. Jeg vil gerne have det allerbedste (til min hud, det er jo individuelt) og det er ikke altid at ét mærke kan klare alle produkter til det. Så prøv dig endelig frem og find ud af hvad der passer allerbedst til din hud. Måske det er en rens fra Estée Lauder, en facial mist fra Mario Badescu, en olie fra Rudolph Care, en øjencreme fra Vichy, en serum fra Ole Henriksen, en dagcreme fra Avène og en natcreme fra Dermalogica. Måske noget helt andet. Du bestemmer :) Kram Emily

 7. Rigtig god video! Jeg vil meget gerne se flere af den slags, evt. med flere close-ups af hvordan du anvender produkterne ? Hvilke anti age-produkter brugte du i slut-20’erne?

  1. Tak Maria og det er noteret ♡ Jeg brugte C-vitamin serum fra Mario Badescu og Invigorating Night Treatment fra Ole Henriksen om natten under natcreme. Ikke samtidig og ikke hver nat . Og så brugte og bruger jeg Slow Âge fra Vichy om dagen.
   Klem Emily