Læsetid på altanen

altan1

MIT HELLE – MED FIGENTRÆER, SURFBOARDS OG RO.

“It ain’t over till it’s over” og jeg tror altså stadig på varmere tider. Men mens jeg stadig venter på den der indian summer, jeg har gået og plapret og fantaseret om, så sørger jeg altså alligevel for at bruge min altan, inden det trods alt bliver for koldt. Vi spiser morgenmad der om morgenen og jeg holder gerne en eftermiddagspause derude, når jeg kommer hjem.

For der er noget særligt roligt og givende over at sidde dér udenfor med en kop kaffe, et blad og en interessant bog og koble lidt af. Så kan det godt være, det er iført en tyk strik og med et tæppe om benene, men det er nu rart og (sen)sommerligt alligevel. Også selvom det bare er 15 minutter.

Psssst… Apropos interessant læsning og selvforkælelse, så er den vildt populære BOOK’N BEAUTYBOX fra min yndlingsskønhedsekspert, Anette, måske noget for jer? Lækre produkter, bog og mægtig gode ‘efter-ferie-skønheds-tips’, uanset om man slår til og napper tilbuddet eller ej :)

altanhygge

(Visited 1.986 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Ja, det er om at nyde udetiden, mens man trods alt stadig kan. Godt at høre at du finder løsninger på trods af manglende altan :) Kram E

  1. Ja ikke? Og ja, nu må den altså gerne begynde at vise sig. Synes også vi har ventet længe nok! Knus Emily

 1. Jeg har været alt for dårlig til at bruge min altan denne sommer! Jeg kan jo sagtens sidde derude med en lun trøje, te og et tæppe. Så er det jo faktisk helt hyggeligt. Det vil jeg helt sikkert udnytte mere mere den sidste del af sensommeren :) Tak for tippet og påmindelsen!

 2. Hej Emily. Din realisation par kjole, købte du den på hjemmesiden og ved du hvor de sender fra? Er lidt betænkelig ift. Told. Derueover hvilken størrelse vil du anbefale man tager hvis man normalt bruger XS eller 34? Tak :)

  1. Jep, købte den fra deres hjemmeside og endte med at betale omkring 225 i told for 3 kjoler, så det var ok. De sender fra Hong Kong. Av, det er svært at sige, jeg tog mine en str. større for at de var lidt længere/ikke så udringede, men ellers er de true to size så afhænger lidt af hvordan du vil have at de skal sidde :) Klem Emily

 3. Hej Emily! Jeg bliver nødt til at spørge, hvordan holder du dot figentræ???! Jeg har maft mit af samme sort ligner det, i 2 år og den har en kæmpe potte og får vand 2 gange om ugen, men den er helt mat og trist og har ingen figner…. med massere af blade! Hvordan gør du???
  Tak, for en fin blog :-)

  1. Kære Line, ih ser først din kommentar nu, det er jeg ked af :( Håber du når at se mit svar alligevel. Jeg gør ikke noget særligt, men gøder det af og til og så står det meget lækkert og lyst i direkte sol på vores altan (og i læ opad en væg). Kram Emily