En god dag

Infallible sculpt2

Denne torsdag er noget ganske særligt. Og jeg er både glad og spændt og generelt meget taknemmelig. I morges holdt jeg oplæg om blogging for et større publikum og var stolt både over præsentationen og at jeg har et arbejde, der er mit drømmejob. Og at jeg tilmed er en man vil lytte til og som kan være med til at præge branchen.

Senere i dag holder jeg lanceringsmiddag for min essie-kollektion og det giver mig sommerfugle i maven. Jeg glæder mig sådan til at præsentere kollektionen indgående for nogle af de bedste piger, jeg kender. Og I er selvfølgelig også inviteret med. På de sociale medier i aften og her på bloggen i morgen.

På sådan en dag, hvor der er mange bolde i luften, lidt nerver på spil og en masse af alt det sædvanlige, der også skal passes, er jeg ekstra påpasselig med at huske også at gøre et par af de ting, der får mig i balance. Som at prioritere min morgendukkert i havnen (som blev ekstra tidlig i dag), trække vejret igennem, lægge telefonen væk i et par minutter og huske at få ordentlig frokost. Sådan at man rent faktisk kan nyde de gode ting og være til stede mens de sker :)

Jeg håber, det også bliver en mere end dejlig dag for jer sødeste mennesker <3

(Visited 3.388 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Hvor lyder det bare spændende, og hvor er det bare sejt. Du virker som en med gå-på-mod, ben i næsen og alligevel skriver du super personligt og fængede – og så må du siges, at have verdens bedste job. Det er vist os der må takke for, at læse med.

  2. Hvor er du bare sej! Jeg kan stadig huske tilbage i de spæde dage, med eksperimenterende billeder og prøvende grafik. Og nu får du lov til både at leve af det, tale om det og udvikle nyt gennem det. Det er sgu inspirerende, Emily!

    Knus
    // http://www.moonlitmadness.dk

  3. Du er en kæmpe inspiration og et stort forbillede for mange inkl. undertegnet.
    Nu vil jeg ligeså have mig en god dag – og det samme til dig :)

  4. Du er så sej :) Det er så velfortjent med alle de gode ting, der kommer din vej. Tak for tippet med at holde fast i de ‘små’ ting, nogle dage kan hurtigt blive stressende med overfladisk vejrtrækning og klamme håndflader på trods af, at man laver noget man godt kan lide.. Så små ‘pauser’ i form af en frokost, en tur i vandet eller hvad man ellers elsker skal der selvfølgelig være plads til. Jeg selv har typisk dårlig samvittighed når jeg nyder ting i en travl hverdag og det er bare for dumt! Jeg vil prøve at følge dit eksempel i stedet.