Recipes


Husk at man kan finde ‘alle’ de opskrifter, der har været bragt på bloggen ved at klikke på fanen ‘Opskrifter/Recipes’ lige under headeren. På den måde går de ikke helt i glemmebogen, som blogindlæg ellers nemt gør. De har jo en ret kort levetid, på godt og ondt. Derfor tillader jeg mig altså af og til at lave re-posts eller gøre opmærksom på ‘det gamle guld i arkiverne’ på denne måde. Det er jo unægteligt nemmere, at jeg plukker lidt lækkerbidskner ud, end at I skal sidde og trawle hele molevitten igennem ;)

Og jeg er i øvrigt altid meget interesseret i at høre om I har prøvet nogle af opskrifterne og hvordan det gik :)

Remember that you can always find previous recipes by clicking on the tab ‘Opskrifter/Recipes’ just below the header :)

(Visited 215 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. har prøvet din chilliconcarne :) fik sådan lyst til det, og det smagte super.' glemte dog at putte chilli i, men dryssede bare noget på ;) <3

 2. Hey, det er da også en god idé! :) Har ikke prøvet noget af dem- ENDNU- det kunne være man skulle prøve de der lækre kager på nederste billede ;)/Gunilla

 3. Jeg har prøvet den grønne smoothie med spinat, og jeg elsker den! Især med de malede mandler i – det giver en super smag :-) Men nu er jeg også bare vild med smoothies generelt. Jeg spiser/drikker dem hver morgen!

 4. jeg har brugt frostie'en fra nederste billede til at kome ovenpå en white-chocolate-mudecake-cupcake-ting… Virkelig lækker og gæsterne beskrev smagen som citronfromage-agtig:)- theresa

 5. Jeg har lavet cupcakene med hindbær og lakridscremen MANGE gange nu.. og hver gang giver jeg opskriften videre til mindst én person (altså siger de skal gå ind på din blog og finde opskriften) :) De er sååå lækre.. hindbær og lakridscremen er så lækre sammen :p

 6. Jeg prøvede dine "Overnight raising/while showering baking rolls" – de er nu døbt Easyboller herhjemme og bliver bagt en gang om ugen :-) Er SÅ taknemmelig for den opskrift! Bruger som oftest en version med en 1 dl hørfrø, ½ dl solsikkekerner, 2 dl rugmel, 2 dl fuldkornsspeltmel, 1 dl sigtet speltmel og 2½ dl grovvalsede havregyn. Mmm!

 7. Bager dine flapjacks alt for ofte – så bliver weekenden bare lidt bedre. :) det er bare den bedste opskrift nogensinde

 8. Har prøvet dine æggekyllingemuffins. Brugte majs i stedet for ærter og de blev super gode! Skal helt sikkert også prøve nogen af dine salater :)

 9. har også lige haft lavet spinatsmoothien, jeg synes den var lidt speciel, men ikke så speciel at den var dårlig, min mor derimod synes det var det bedste hun nogensinde havde smagt og reklamerede med den på hele arbejdet den dag xD

 10. Jeg har prøvet dine cupcakes med hindbær og lakrids, og de var rigtig lækre. Jeg synes det er super fedt at du kommer med opskrifter på bloggen! Det giver lige noget ekstra :) /Mwww.worldofwhimsywonders.blogspot.com/

 11. Her sidder jeg med tømmermænd og længes efter noget lækkert mad. Og så hoppede jeg forbi din blog som jeg jo tit gør, og øv. nu er jeg jo bare endnu mere sulten :DHar desværre ikke lige overskud til at lave mad lige nu, så afprøvelsen må blive en anden dag //idaklarskov.blogspot.com

 12. Din kyllingelasagne er blevet en favorit hjemme hos mig. Og efter nogle gange, hvor vi har tilpasset den og fundet den rigtige metode er den bare blevet helt fantastisk! :D