10 ting jeg vil lave i september

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Bruge en formiddag på café med mig selv og en stak magasiner og al den kaffe, jeg kan drikke.
 2. På Designmuseum Danmark (som jeg stadig helst vil kalde Kunstindustrimuseet) at se Wegner-udstillingen og ellers bare lure rundt i den faste samling, som jeg holder meget af.
 3. Lave hjemmelavet müsli. Efter denne opskrift eller denne.
 4. Lære selv at bore huller i en væg og hænge ting op. Har fået tilbudt kyndig assistance. Skal have hængt lamper, hylder og billeder op.
 5. På planteskole at købe en fingerfilodendron. Fik den af min kæreste i fødselsdagsgave, men de er ikke til at opstøve i juli, så nu skal ‘gavekortet’ indløses.
 6. Invitere veninderne på tapas og rødvin. Og snak i timevis.
 7. I drive-in bio i Lynge at se Kapgang (eller måske Sex Tape? Har I set den, er den sjov?).
 8. På lang skovtur med Plet og mand og måske samle svampe (det er sidstnævnte god til) og kastanjer (dér er førstnævnte en sand mester).
 9. Spise hjemmebagte boller og drikke varm kakao under et tæppe i sofaen (inkl. Plet og mand). Og se Amélie. Gerne efter førnævnte skovtur.
 10. Ud at spise på Pastis Fishmarket (som jeg har hørt så meget pænt om, men aldrig besøgt) og/eller Paté Paté, der næsten lige har fået nyt menukort.

Se mere: Læs om de 10 ting jeg ville lave i august og konceptet for ‘10 ting jeg vil lave i…‘ her.

(Visited 988 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

47 Kommentarer

 1. God inspiration især på en lidt grå regnvejrsdag. Ligner meget min liste hvor der dog kan tilføjes en tur på Louisiana og ser Olafur Eliasson udstilling samt tøsetur på restaurant Uformel

  1. Hvis det er den man kan se i baggrunden lidt til højre, så er det en gammel Filofax-model, men tror de stadig laver den :) Den der ligger forrest er en klassisk Moleskine (elsker kalendre og kan ikke nøjes med en ;)).

 2. Kan ikke anbefale Sex Tape. Jeg blev ret skuffet over den… Der er meget råben, og komik på et ha-ha one-liners niveau, og så mangler der desværre charme og kemi mellem Cameron Diaz og ham fra How I Met Your Mother (har lige glemt hans navn).
  Ret øv, det kunne have været så godt.

  1. Sådan! Og det tror jeg faktisk, der gør. Tror jeg har set noget lignende i et aftenskolekatalog engang ;)

 3. Det er en virkelig fin ny genre indlæg. Dejligt med sådan en huskeliste til en selv om at proppe en masse dejlige oplevelser ind i kalenderen, inden den bliver fyldt med andre, mere hverdagsagtige gøremål.

  1. Ja, det er også intentionen. Ellers kommer dagene (og månederne) nemt til at ligne hinanden (for meget) :)

 4. Vi har mange af de samme ting på september/efterårslisten – dog ved jeg ikke hvor jeg skal samle svampene efter jeg er flyttet til København, nogle gode steder?

  1. Skal nok sige til når jeg har forhørt mig hos svampeeksperten a.k.a. min kæreste ;)

 5. Elsker bucket-list konceptet – når jeg laver dem for længere eller kortere tid, så kan jeg ikke vente med at komme i gang og tjekke af :)
  God fornøjelse og dejlig søndag :)

 6. Det er et rigtigt fedt indlæg som jeg håber du vil fortsætte hver måned. Det er personligt og giver inspiration.
  Det minder mig om at jeg også skal afsætte tid til sjove hyggelige ting og ikke kun arbejde (jeg har 2 job og 1 frivilligt arbejde).
  Fortsat god weekend!

  1. Lige akkurat og mange tak. Jeg kan også være slem til at få lidt for ens hverdage, der netop er fyldt meget af arbejde…

 7. Hjemme hos os er det mig, der styrer boremaskinen og min kæreste, der gør rent og vasker op, så det kan du sagtens :)

  Og uh, den udstilling ser awesome ud. Jeg må have fundet mig en møbelinteresseret ven, der vil med mig.

  1. Av, hvor sejt!!! Og ja, det tror jeg at du (og den møbelinteresserede ven) vil blive glad for. God tur :)

 8. Jeg kan i den grad anbefale Fishmarket. Er nok det sted jeg har spist allerflest gange. Den er god til både tøsehygge og kæreste-date.

   1. Det kan du snildt gøre! Alt er så lækkert, hop på Fruit de mer, pil selv de rå forretter og gem plads til desserterne der plejer at fylde godt på tallerkenen (er slet ikke farvet af min familiære relation til stedet. Rent faktisk).
    Den nye bar og rummet i dets helhed er kun blevet federe efter de udvidede i april. God fornøjelse!
    Og tak for inspiration til hvordan man får det bedste ud af den aktuelle måned og rent faktisk kan glæde sig til efterårets sande komme ved efterhånden at tjekke listen af :)

    1. hov det gik vist lidt stærkt .. pil selv rejer sku’ der ha stået, men pil selv da også mellem forretterne, mix&match :)

 9. Fin septemberliste. Jeg er glad for, at se, at jeg ikke er den eneste der også foretrækker navnet kunstindustrimuseet. Det er bare mere sjæl over det navn!

 10. Ih jeg er vildt med denne indlægstype, sikke en masse dejlig inspiration. Tak.
  Det er forresten skønt at læse at du også nyder at gå ud med dig selv – jf. punkt nr 1 – det kan virkelig være en luksus med sådan noget mig-tid (altså lidt skægt at jeg selv lige har skrevet om netop det idag).
  Vil helt sikkert også forbi Designmuseum Danmark, udstillingen ser virkelig spændende ud :)

  1. Det havde jeg egentlig ikke tænkt først, men måske jeg skal tage det med, når jeg laver et nyt. Se svar til Anne Sofie nedenfor :)

 11. Elsker disse indlæg – de giver så god inspiration! (:
  Kunne være sjovt hvis du i den efterfølgende måned fulgte op på, om du så fik nået det hele (:

  God søndag – og tillykke med manden!

  1. Det husker jeg til næste gang. Men når næppe det hele, men det er dejligt med rare forslag til hvad man skal lave og hvad jeg gerne vil bestræbe mig på (også) at nå, så det hele ikke bare bliver hverdagstrummerum :)

   Mange tak! Klem

 12. Vil du ikke vende tilbage med, hvor du køber din fingerfilodendrum og pris? Jeg kunne også godt tænke mig en, men jeg kan ikke finde dem nogen steder.