5 år

fall1 fall2

I dag fylder bloggen 5 år. Det synes jeg er alle tiders lejlighed til at takke jer for jeres store engagement og opbakning. For at have fulgt med i stort og småt, medgang og modgang og en helt masse ‘små ting’. Jeg er så glad for det netværk I har været med til at skabe omkring bloggen, for at I læser med, kommenterer og bare er der. Tusinde tak <3

Er jeg blevet træt af at blogge efter 5 år eller løbet tør for idéer? Svaret er et rungende nej. Jeg har mere blod på tanden end nogensinde før og derfor sker der også (store for mig) ændringer indenfor den nærmeste fremtid, ligesom jeg har flere spændende projekter på bedding.

Et af dem er noget, jeg har glædet mig helt usigeligt til at fortælle jer om: Jeg er ved at skrive en bog (der skal udkomme i foråret 2015). Jeg kan ikke dele for mange detaljer endnu, men den kommer til at dække – men gå mere i dybden med – mange af de samme emner som bloggen (stil, opskrifter, oplevelser, skønhed og indretning).

Men det hele skal ikke kun handle om nyt, der skal nemlig også være tid til masser af de ‘gode gamle’ indlæg, der stadig er grundstenen i det hele på trods af forandringer og nye tiltag. Tak for jeres fortsatte støtte og entusiasme, I gør det til en stor, stor fornøjelse at dele alt det, jeg elsker her på bloggen :)

Klem
Emily

ENGLISH RECAP: 5 years ago today I started this blog. A LOT have happened since then and I’m so thankful for your continued enthusiasm and support and the community we share here.

(Visited 1.093 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

46 Kommentarer

 1. Ej men stort tillykke! Både med fødselsdag men da virkelig også med at skrive bog! Det er bare virkelig noget særligt at sætte sit præg på verden med sådan en fysisk tingest, som kommer til at stå på hylden, længe efter man har forladt denne verden :)

 2. Stort tillykke med blogfødselsdag, 5 år er altså vildt! Og kæmpe kæmpe tillykke med din kommende bog, hvor er det bare stort og det må være så vildt! Virkelig spændende for dig (og alle andre ikke mindst ;-) )

 3. Tillykke med blog-fødselsdagen og tillykke med bog projektet! :)
  Det lyder meget spændende, og der er ingen tvivl om at jeg ser frem til at læse den :)

  Håber du får en dejlig tirsdag.

 4. Et stort tillykke med bloggens fødselsdag, og da også et tillykke med bog-projektet. Hvor lyder det rigtig spændende. Jeg glæder mig til at høre mere om den, og ikke mindst læse den når den udkommer.

 5. Nej, hvor er det spændende for dig, Emily (og for læserne også, selvfølgelig) Hvilken dejlig nyhed!
  Jeg har fulgt med i mange år efterhånden og jeg læser ofte gamle indlæg, helt tilbage fra dengang hvor du boede alene. Den emily der skrev dengang minder en hel del om den jeg selv er i dag – det er så dejligt nærværende at læse om dig dengang, og se hvordan dit liv har udviklet sig. Tillykke med bloggens fødselsdag. Klem

 6. Stort tillykke med blogfødselsdagen, det er altid en fornøjelse at læse med herinde og hvor lyder det spændende at der er en bog på vej!

 7. Hurra, hurra, hurra til bloggen og dig.

  Og hvor er det fedt, at du skal udgive en bog. Jeg er spændt på at høre mere, og glæder mig til at læse dit kommende værk – kan kun forestille mig, at det bliver præcis lige så inspirerende som bloggen.

 8. Vil glæde mig til at læse din bog :-)
  Og stort tillykke med bloggens fødselsdag! Du gør det skide godt! Fortsæt endelig på samme måde <3

 9. Tillykke med de 5 år Emily og dit bogprojekt. Lyder spændende. Jeg er selv meget ny som blogger. Startede ud i februar i år, så det er helt nyt for mig. – og spænd-ende er det, når der åbner sig nye døre.

  Husker forsat smagen af de lækre chocolate chip cookies YUMMI, opskriften på din blog. Min teenager var helt solgt. I drømmeverden. Dem må vi prøve at bage igen.

  smukke billeder af efterår. :0) smil Lene. (århus).
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

 10. Stort tillykke med bloggens fødselsdag, det er godt at høre du stadig er glad for det, for det er en mine ‘små ting’ at komme her ind og blive inspireret – så tak :)

 11. Tillykke med bloggens fødselsdag, Emily :) og hvor spændende med en bog! Du ender jo med at blive den danske Martha Stewart (dog forhåbentlig uden fængselsophold ;) )

 12. Tillykke med blog og bog! Har læst med siden du bloggede hos de kernesunde, og hvor har det været skønt at følge med. Er spændt på Emily i bogform – så sejt :)

 13. Ih Emily, jeg er heller ikke blevet træt af at følge med efter 5 år :)
  Du kan tro jeg glæder mig til at læse din bog!

 14. 1000 tak fordi du bliver ved..:) Din blog er uden tvivl med til at give dagens bedste break..:)
  Tillykke med bloggens fødselsdag – jeg glæder mig til at følge med i mange år endnu..:)

 15. Hjertelig tillykke med de fantastiske 5 år, bedste Emily! Det har været og er en fornøjelse at følge dig helt fra start, og jeg kan slet ikke vente med at følge med i dine kommende spændende eventyr også! :)

 16. Tillykke med bloggen!

  Jeg elsker dit fine, rare og hyggelige web-hjem – det er efterhånden den eneste blog, jeg stadig læser, efter at have læst blogs i en 5-6 år. Glæder mig til at se og høre mere om din bog :)

 17. Nøj, hvor er det drøn-spændende med det bog-projekt! Jeg tog mig selv i næsten at hvine af fryd, da jeg læste det…ha ha! Her kan du i hvert fald regne med at have en køber :) Og tillykke med de 5 år – det er jo næsten os, der skal takke for din fantastiske blog…

 18. Stort tillykke med bloggens 5 års fødselsdag! Og kæmpestort tillykke med bogskriveriet:-)

 19. Tillykke til den kære bloggi! Glæder mig helt ekseptionelt meget til at læse din bog – ligesom jeg gør til dine indlæg. Stort kram fra en trofast læser <3

 20. Hip, hip hurraaa! Tillykke! Din blog er min absolutte yndlings, så det er dejligt at vide, at du stadig har blod på tanden ;-) Jeg glæder mig til at høre mere om din bog.

 21. Stort tillykke med bloggen. Det er en fornøjelse at læse med, og jeg glæder mig til at følge med fremover

 22. Tillykke med blog fødselsdagen :D Troede faktisk du havde blogget way længere tid end mig, men der kan jo bare se :P Synes det er fedt så mange ting du har opnået med din blog og er næsten sikker på at du nok skal nå rigtig meget mere :)

 23. Wow 5 år er alligevel lang tid !!!
  Tillykke med din fantastiske blog. Håber jeg får glæden af at være en af din læser i fem år mere :)

 24. Stort tillykke med bloggens fødselsdag :) Tænk, her sidder jeg og får tårer i øjnene af glæde over din succes (er måske lidt rørstrømsk i dag) :) Det er en fornøjelse at følge med her i dit univers, og jeg glæder mig til mange flere hyggelige stunder med din blog – den er en dejlig reminder om at sætte pris på de små ting og det gode her i livet :)

 25. Kæmpe tillykke til den dejligste blog! Elsker at følge med, og er så glad for at du ikke er mæt af at blogge endnu. Det ville være så uendeligt trist at miste min daglige dosis “Emily”… (Ja det sidste lød altså lidt mærkeligt, men du er forhåbentlig med på hvad jeg mener :)) Skål for 5 år mere! :)