10 ting jeg vil lave i oktober

I var mange der spurgte til sidste omgang ’10 ting jeg vil lave i…’, om jeg rent faktisk fik nået tingene. Så det vil jeg selvfølgelig gerne følge op på :)

Det er bestemt min intention, at jeg skal lave de ting, jeg lister op. Når det er sagt, så er det også en slags ‘ønskeseddel’ med ting, jeg gerne vil gøre og med noget rart at se frem til i den kommende måned. Noget hyggeligt, jeg gerne vil om muligt og som strækker sig ud over hverdagskarrusellen. Det er altså ikke noget, der må ende med at stresse eller give dårlig samvittighed, hvis ikke jeg kan sætte kryds ud for alle ti ting, når måneden er gået :)

I forhold til august-listen, så nåede jeg kun igennem halvdelen af punkterne, men tog så til gengæld revanche med mange af de resterende i september. Og apropos september, så nåede jeg faktisk alle punkter pånær et besøg på Designmuseum Danmark, så det glæder jeg mig til at have til gode her i oktober.

Nedenfor er mine oktober-ønsker. Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på :)

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Efterårshygge i min have med lyskæder og græskar og plante efterårsvenlige planter som lyng og chrysanthemum. Som I kan se på første billede, er jeg tyvstartet lidt.
 2. Spise brunch hos The Union Kitchen. Kærnemælkspandekager og pomfritter med trøffelolie lyder ret rart!
 3. Planlægge (vil bruge denne metode) og installere min gallerivæg i stuen.
 4. Læse Maria Gerhardts Der bor Hollywoodstjerner på vejen og gerne en bog eller to til akkompagneret af te i koppen og en varm hund på fødderne.
 5. På picnic og efterårstur i Dyrehaven med madkurven fuld af godt brød, paté, pølse og chokolade og en stor termokande kaffe eller kakao.
 6. Holde spil- og cocktailaften for venner. Har lige taget en masse gamle spilklassikere med hjem fra sommerhuset og glæder mig til at tæve folk i Matador og KribleKryds (Scrabble).
 7. Tapetsere en væg på mit badeværelse.
 8. Spise øko-pizza og drikke cocktails hos Neighbourhood på Vesterbro.
 9. Kigge på skulpturer i farver og spise kage i Glyptotekets vinterhave.
 10. Bage Snickerskagen til mine kollegaer og min kæreste, der endnu ikke har smagt vidunderet.

Se listen for august her og listen for september her.

(Visited 1.054 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Jeg elsker det her indlæg!
  Bliv gerne ved med det – det er meget inspirerende og en masse ting at se frem til.
  Jeg vil gerne i Dyrehaven med min kæreste en søndag, efterfulgt af boller og cafe-hygge.

 2. Super gode indlæg!

  Ifht. bogen så har jeg netop også selv reserveret den. Blev fanget af Maria Gerhardt, da hun var i programmet “Bearnaise er dyrenes konge” med Martin Kongstad for nogle uger siden. Glæder mig meget til læseoplevelsen, der vist nok skulle være helt fantastisk rørende og solid.

 3. Hej Emily. Jeg forstår virkelig godt dit bogvalg her i oktober. Jeg var til bogoplæsning med Maria Gerhardt i går aftes, og hun er en af de sejeste damer, jeg længe er stødt på: velovervejet, sjov, melankolsk, eftertænksom og meget menneskelig. Jeg glæder mig helt vildt til at læse hendes bog :)

 4. Åh ja, jeg skal også have læst “Der bor…” – den skulle være så god! Jeg har selv lige færdiggjort Helle Helle’s nye bog, den var, som alt andet fra hende, rigtig god! Så den skal du endelig læse, hvis du får tid til en ekstra bog.

 5. Supersmuk blog du har :-)
  Jeg kunne godt tænke mig at høre om du fik set Kapgang – og hvad du syntes om den? :-)

  1. Det gjorde jeg. Jeg syntes den var hyggelig på den bittersøde måde, men ikke så meget mere end det. Det er ikke en film jeg kommer til at huske.

 6. Tak for skøn inspiration endnu en gang. Jeg elsker, hvordan din blog altid gør det lidt mindre skræmmende at blive voksen, for du får det altid til at lyde så dejligt (:

  I oktober vil jeg begynde at lave flere lister, som skal sikre, at jeg når alle de ting jeg skal (og bekæmpe stress).
  Jeg vil bevist afsætte tid til pilates og yoga, så jeg kan komme ned i gear og op i sundhed.
  Jeg vil læse til jeg segner under Deweys Readathon her midt på måneden, og så vil jeg drukne i te og varm kakao.
  Og så vil klemme et besøg hos mine forældre ind, så der kan blive tid til skovtur og græskarhoveder med familien (:

 7. Det lyder som nogle rare ting du har i vente denne måned :) Jeg har en masse planer om at gøre klar til vores lille dreng kommer til verden, (har termin 4. November). Så jeg skal indrette babyhjørne i vores soveværelse, bage lækkerier som kan fryses ned, til når vi får barselsbesøg og en masse andet babyrelateret :) Udover det, skal min kæreste og jeg bare nyde hinanden og at det stadig bare er “os to” inden baby kommer :)
  Du må have en dejlig dag!

 8. Årh, jeg vil også have en varm hund på fødderne!! <3 Det lyder som nogle rigtig hyggelige planer, du har, og det er god inspiration til efterårs- og gråvejrsaktiviteter.

 9. Jeg tror, jeg vil prøve at få min kæreste med på ideen om picnic i Dyrehaven. Vi har tit snakket om at tage derind, men det er endnu ikke blevet til noget.
  Derudover står den første halvdel af oktober (forhåbentlig) på masser af hjemmebag og eksperimenter i køkkenet, hygge med bøger og masser af te og varm kakao, køreprøve, fejring af min søde kærestes fødselsdag og en masse ture i skoven og til stranden, inden den står på eksamenslæsning resten af måneden.

 10. Det lyder spændende det med at tapetsere en væg på badeværelset :) Jeg har leget lidt med samme ide, men tænker at det bliver for fugtigt til at det kan blive siddende i længden? Eller findes der måske noget specielt?

  1. Jeg har valgt selvklæbende tapet, som jeg tror godt kan fungere i vådrum. Dog skal det lige siges at jeg ikke har bad i badeværelset. Har bad i et rum og toilet/håndvask i et andet. Det er sidstnævnte der skal tapetseres :)