I må ikke sige det til Penny…

… men jeg snakker altså en del med denne her orange dame, der holder af at slikke sol i min have. Men selvfølgelig kun når Penny ikke ser og hører det.

Og apropos Penny, så har hun netop haft mig ude at løbe en lang tur i silende regn. Det er altså fordelen (ulempen?!) ved at have hund. Man skal alligevel ud uanset vejret og så kan det jo lige så godt blive med løbesko på. Nu hygger vi med duftlys (yndlings Figuier fra Diptique), tidlig aftensmad foran Kender du typen (har ikke fjernsyn, så jeg junker tv på dr.dk), kødben (mest Penny) og senere skal jeg læse Der bor Hollywoodstjerner på vejen færdig. Rar og afslappende tirsdag aften helt i eget selskab. Det er nu altså også ret dejligt (og nødvendigt?) af og til, selvom man er ekstrovert anlagt.

God aften til jer også :)

ENGLISH RECAP: Don’t tell my dog Penny, but every once in a while I greet and pet this orange, furry lady.

(Visited 529 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

  1. Det vil jeg gerne kan du tro. Har simpelthen bare ikke haft tid til det, men forhåbentlig fremover :)

 1. Det lyder bare som en super hyggelig efterårs aften :)
  Jeg er også super spændt på at hører hvad du skal lave som selvstændig :)

 2. Og man har så herligt god samvittighed når man dovner den efterfølgende -:D
  2 timer i bernstoffparken – dog kun på gåben, men i det her vejr tæller det! Og du er mere end velkommen til at joine ;)

 3. hvor er det befriende at høre, at der findes andre unge mennesker, som også elsker “kender du typen”. :P
  jeg ejer heller ikke et fjernsyn – det er meget smartere at se det på dr.dk, hvor man kan binge-watche en hel aften. ;)

 4. Lyder som en dejlig tirsdag aften. Sikke en sød kat, det er altid så hyggeligt, når “fremmede” katte gæster ens have, og de gerne vil snakke lidt, specielt når man ikke selv har kat! :)

  1. Lige præcis! Selvom jeg er udpræget hundemennsske, så kan jeg bestemt også godt lide katte og nyder at have hende her på besøg :)

 5. Haha mon Penny har fået en ny legekammerat? Det er altså lidt sjovt. Nu er jeg selv en katteperson, og de kan selv være ret jaloux, når man sidder med en anden kat. Ret sjov tanke ;-)

  1. Ja, Penny vil gerne lege hunden efter katten ;) Det kan jeg godt forestille mig :)

 6. Da jeg så overskriften, starten af indlægget og billedet på bloglovin, så troede jeg seriøst, at det var græskaret, du talte med :D Missedamen havde jeg ikke lige fået øje på. Men hun sød, det er hun!

  1. Hahaha!!!! Taler også lidt med græskaret af og til, men det må du ikke sige til nogen ;)

 7. Åh, jeg slugte næsten hele Maria Gerhardts roman igår. Det er simpelthen den mest fantastiske bog jeg har læst meget længe. Hvad synes du om den?

  1. Helt vildt god! Tænkte faktisk at lave en lille ‘læseklub’ her på bloggen og at den skulle være den første vi kunne diskutere :)

 8. Er du sikker på at katten er af hunkøn;-) Jeg mener at røde katte oftest siges at være mænd – men man ved jo aldrig, hihi ;-)

 9. Katte skal være røde. basta. herhjemme har vi haft 3 af slagsen, Honning fordi hun hvar lækker gylden honningfarvet(hendes søster hed hyben) Milo som blev opkaldt efter milo fra pusher. og frostie som havde samme farve som de der sukkersøde morgenmads flager der findes. Lige nu er det en rød hund som pryder Hjemmet. Hun har ikke navn efter noget rødt..

  1. Åh hvor fint med røde katte (og hunde), er også helt vild med hende den lille Garfield-pige på billederne, så sød :)